; فوت و فن مربای پوست پرتقال و راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال خانگی - موسوی ها
فوت و فن آبگوشت بوقلمون و راز خوشمزگی آبگوشت بوقلمون خانگی

فوت و فن آبگوشت بوقلمون و راز خوشمزگی آبگوشت بوقلمون خانگی

فوت و فن آبگوشت بوقلمون فوت و فن آبگوشت بوقلمون و راز خوشمزگی آبگوشت بوقلمون خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت بوقلمون به عنوان یک نوع …

فوت و فن عدسی و راز خوشمزگی و یک کیلو عدس برای چند نفر عدسی میده

فوت و فن عدسی و راز خوشمزگی و یک کیلو عدس برای چند نفر عدسی میده

فوت و فن عدسی فوت و فن عدسی و راز خوشمزگی و یک کیلو عدس برای چند نفر عدسی میده در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. غذای عدسی، …

فوت و فن پاستا آلفرنو و راز خوشمزگی پاستا آلفرنو خوشمزه و خانگی

فوت و فن پاستا آلفرنو و راز خوشمزگی پاستا آلفرنو خوشمزه و خانگی

فوت و فن پاستا آلفرنو فوت و فن پاستا آلفرنو و راز خوشمزگی پاستا آلفرنو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با پاستا …

فوت و فن مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال رزا منتظمی طرز تهیه مربای پوست پرتقال خشک طرز تهیه مربای پوست پرتقال خانم اردستانی مربای هویج با پوست پرتقال نی نی سایت مربای پوست پرتقال رنده شده مربای پوست پرتقال نی نی سایت خواص مربای پوست پرتقال مربای هویج با آب پرتقال

فوت و فن مربای پوست پرتقال و راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

تهیه مربای پوست پرتقال به شکل رول یک تجربه فوق‌العاده است و شما می‌توانید این خوراکی لذیذ را با استفاده از پوست پرتقال طبیعی به راحتی تهیه کنید.

با یک فنجان چای گرم کنارش، لحظاتی شیرین و لذت‌بخش را تجربه کنید.

می‌توانید پوست پرتقال را به صورت رول یا به شکل دالبری برش داده و آن را به شکل گل‌های رز زینت دهید، که این کار کاملاً به سلیقه شما وابسته است.

عطر و رنگ زیبای این مربا ممکن است شما را شگفت‌زده کند و احساسات شما را به عالی‌ترین حالت برساند.

این مربا به علت عدم وجود تلخی، طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.

مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال

پوست پرتقال ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

آب پرتقال ۱/۲ پیمانه

چوب دارچین ۱ عدد

آب ۱/۲ پیمانه

آموزش پخت مربای پوست پرتقال

برای تهیه مربای پرتقال، ابتدا پوست پرتقال را باز کنید و بخش سفید آن را جدا کنید، چرا که بیشترین تلخی این میوه در بخش سفید قرار دارد.

سپس از یک سوزن و نخ استفاده کنید تا هر قطعه از پوست پرتقال را به شکل رولی شکل دهید.

یک قابلمه را با آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیافتد.

حالا رول‌های پوست پرتقال را با استفاده از نخ به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید.

یک ظرف یخ را آماده کنید و این عملیات را چهار بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال حذف شود (این مرحله بسیار مهم است تا مربا بدرجه تلخ شود).

در یک قابلمه دیگر، آب پرتقال (پوست پرتقال را نصف کنید و آب پرتقال را با استفاده از آبمیوه گیر دستی استخراج کنید و آن را صاف کنید) را به همراه شکر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً ذوب شود.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر بمانید تا مخلوط به جوش آید. در این مرحله، چوب دارچین را اضافه کنید و زمانی که مربا به جوش آمد، پوست‌های پرتقال را به داخل آب جوش بریزید.

حین پخت، کف را برداشته و نیم ساعت صبر کنید تا مربا غلیظ شود.

از حرارت برداشته و پس از خنک شدن، مربا را در شیشه‌های مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن مربای پوست پرتقال

“می‌توانید مربا را در یخچال نگه دارید و آن را تا مدت سه تا چهار هفته حفظ کنید.”

“برای تهیه مربا، توصیه می‌شود از ظروف چینی یا فلزی مثل استیل استفاده کنید.”

“پس از پخت، چوب دارچین را از مربا جدا کنید.”

“برای جلوگیری از بلند شدن شکر در مربا، دو قاشق غذاخوری آبلمو ترش به آن اضافه کنید.”

“برای افزودن رنگ به مربا، می‌توانید کمی زعفران دم کنید و آن را به مربا اضافه کنید.”

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.