; فوت و فن کیک بستنی و راز خوشمزگی کیک بستنی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن سالاد سیب زمینی و راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی خوشمزه

فوت و فن سالاد سیب زمینی و راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی خوشمزه

فوت و فن سالاد سیب زمینی فوت و فن سالاد سیب زمینی و راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سیب زمینی …

فوت و فن گوجه فرنگی خشک و راز خوشمزگی گوجه فرنگی خشک خوشمزه و خانگی

فوت و فن گوجه فرنگی خشک و راز خوشمزگی گوجه فرنگی خشک خوشمزه و خانگی

فوت و فن گوجه فرنگی خشک فوت و فن گوجه فرنگی خشک و راز خوشمزگی گوجه فرنگی خشک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن مربا و راز خوشمزگی مربا و نکات کلی برای تهیه انواع مربا

فوت و فن مربا و راز خوشمزگی مربا و نکات کلی برای تهیه انواع مربا

فوت و فن مربا فوت و فن مربا و راز خوشمزگی مربا و نکات کلی برای تهیه انواع مربا در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. وقتی تمایل به …

فوت و فن کیک بستنی

طرز تهیه کیک بستنی لایه ای نگهداری کیک بستنی کیک با طعم بستنی طرز تهیه کیک بستنی ساده طرز تهیه کیک بستنی در اشپزخانه کوچک من اموزش کیک بستنی خانم گلاور اموزش کیک و بستنی طرز تهیه کیک بستنی تصویری

فوت و فن کیک بستنی و راز خوشمزگی کیک بستنی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک بستنی یکی از دسرهای بسیار محبوب و خوش‌طعم برای فصل گرم تابستان است و دارای طرفداران بسیاری می‌باشد. این دسر، که ترکیبی جذاب از کیک و بستنی است، به ندرت کسی را پیدا می‌کنید که به آن علاقه‌مند نباشد. آماده‌سازی کیک بستنی در خانه بسیار ساده بوده و با اعمال تغییرات کوچک می‌توانید تنوعی از کیک‌های بستنی دلپذیر را خودتان تهیه نمایید. برای ساخت کیک بستنی، اولین قدم تهیه کیک است. در این دسر می‌توانید از کیک وانیلی یا شکلاتی استفاده کنید. بیایید با ما همراه شوید تا شما را با روش تهیه این کیک بستنی دلچسب آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی

۱۵ گرم پودر کاکائو

۱۲۵ گرم شکر

۱۶۵ گرم آرد (سفید)

۱/۴ پیمانه روغن مایع

۳ عدد تخم مرغ (سرد و درشت)

۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

۱ قاشق مربا خوری شربت بار یا عسل

۱ عدد کیک اسفنجی شکلاتی

۱ لیتر بستنی (با طعم دلخواه)

طرز تهیه کیک بستنی

برای تهیه این کیک بستنی خوشمزه، ابتدا آرد و بکینگ پودر را کنار هم بچینید و سه بار از الک عبور دهید. سپس، این ترکیب را کنار بگذارید.

در مرحله بعد، پودر کاکائو الک شده و روغن را مخلوط کنید. با یک قاشق هم بزنید تا پودر کاکائو کاملاً در روغن حل شود.

قالب مورد نظر را چرب کرده و آردپاشی کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده‌ها را در یک ظرف تمیز بریزید. با میکسر، سفیده‌ها را به خوبی هم بزنید تا فرم بگیرند. به آرامی شکر اضافه کنید و همزمان هم بزنید.

پس از اضافه کردن شکر و سفت شدن سفیده‌ها، زرده‌های تخم‌مرغ را یکی یکی اضافه کنید. هر کدام را حدود ۳۰ ثانیه با میکسر مخلوط کنید.

سپس شربت بار یا کمی عسل به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مخلوط پودر کاکائو و روغن را به مایه اضافه کنید و هم بزنید. سپس با همزن دستی، مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید.

مایه کیک را در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. مدت زمان پخت ممکن است متغیر باشد. در پایان، با یک خلال دندان تست کنید.

پس از پخت، کیک را خنک کرده و از قالب خارج کنید. سپس، کیک را به شکل مستطیلی برش دهید.

روی کیک را جدا کنید و داخل آن را خالی کنید، به طوری که حدود یک سانتیمتر ضخامت از کیک باقی بماند.

سپس، کیک را در قالبی با پوشش سلفون بچرخانید.

بستنی را از فریزر خارج کرده، اجازه دهید کمی نرم شود و سپس آن را در داخل قالب بریزید.

قسمت‌های خالی کیک را با بستنی‌های دلخواه پر کنید و تزئین کنید.

بعد از پر کردن کیک با بستنی، رویه کیک را برگردانده و روی بستنی قرار دهید.

کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.

فوت و فن کیک بستنی

اگر ترجیح می‌دهید کیک شما بدون قله باشد، مایه کیک را در یک نقطه خاص به داخل قالب بریزید. این کار باعث می‌شود تا هوا در آن نقطه جمع شود و کیک بدون برآمدگی یا قله پخته شود.

وقتی مایه کیک را در یک نقطه ریختید، به دقت آن را در سطح قالب پخش کنید تا به طور یکنواخت پخته شود و از تشکیل قله جلوگیری شود.

پس از تهیه کیک بستنی، آن را در فریزر قرار دهید. مهم است که کیک بستنی تا زمان سرو در فریزر باقی بماند. از درپوش استفاده کنید تا از نفوذ بوی فریزر به کیک جلوگیری شود.

برای درست کردن گاناش روی کیک بستنی، می‌توانید از شکلات شیری، تلخ یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید. این انتخاب بستگی به سلیقه شما دارد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.