; فوت و فن تیرامیسو و راز خوشمزگی تیرامیسو خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کشک بادمجان و راز خوشمزگی کشک بادمجان و چاشنی آن

فوت و فن کشک بادمجان و راز خوشمزگی کشک بادمجان و چاشنی آن

فوت و فن کشک بادمجان فوت و فن کشک بادمجان و راز خوشمزگی کشک بادمجان و چاشنی آن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کشک بادمجان یکی از …

فوت و فن پیتزا تابه ای و راز خوشمزگی پیتزا تابه ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا تابه ای و راز خوشمزگی پیتزا تابه ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا تابه ای فوت و فن پیتزا تابه ای و راز خوشمزگی پیتزا تابه ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن پلو مخلوط و راز خوشمزگی پلو مخلوط خوشمزه و خانگی

فوت و فن پلو مخلوط و راز خوشمزگی پلو مخلوط خوشمزه و خانگی

فوت و فن پلو مخلوط فوت و فن پلو مخلوط و راز خوشمزگی پلو مخلوط خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با پلو …

فوت و فن تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی اصل طرز تهیه تیرامیسو با سفیده تخمه مرغ طرز تهیه تیرامیسو با تخم مرغ و خامه خوشمزه ترین تیرامیسو تیرامیسو شاتی طرز تهیه تیرامیسو فارسی تیرامیسو ایتالیایی با بیسکویت طرز تهیه تیرامیسو برای ۴ نفر

فوت و فن تیرامیسو و راز خوشمزگی تیرامیسو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

تیرامیسو، یک دسر محبوب ایتالیایی که از دهه ۵۰ میلادی معروف شده است، در سراسر جهان طرفداران زیادی پیدا کرده است. با بررسی دقیق مواد لازم و روش تهیه‌ی آن، خواهید دید که تهیه‌ی تیرامیسو کار دشواری نیست. این دسر نیاز به صبر دارد، اما طعم خارق‌العاده‌اش تمام تلاش‌ها را جبران می‌کند.

مواد لازم برای ۶ نفر

۴ عدد تخم مرغ (۲۴۰ گرم)

۱ / ۲ فنجان شکر (۱۰۰ گرم)

۳ / ۴ فنجان قهوه (۱۸۰ میلی لیتر)

پودر کاکائو (برای چشیدن)

۴ پیمانه پنیر ماسکارپونه(۴۰۰ گرم)

۲ فنجان شکلات تیره رنده شده (۲۰۰ گرم)

۱ بسته بزرگ بیسکویت لیدی فینگر(۲۰۰ گرم)

روش تهیه تیرامیسو

تهیه تیرامیسو به حدود یک ساعت صبر نیاز دارد، اما پس از چشیدن آن، متوجه خواهید شد که لذت حاصل از طعم آن، هر لحظه صرف شده را ارزشمند می‌کند.

ابتدا ۱۸۰ میلی لیتر قهوه آماده کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

سفیده‌های تخم مرغ را به خوبی بزنید تا کف کنند و آن‌ها را کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، زرده‌های تخم مرغ را با قند هم بزنید تا زمانی که به بافت فومی دست یابید.

به آرامی پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و آن را تا زمان یکنواخت شدن هم بزنید.

سپس، سفیده‌های تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از کفگیر، به آرامی مخلوط کنید.

در کف یک ظرف مستطیلی، یک لایه بیسکویت لیدی فینگر قرار دهید و آن‌ها را با قهوه خیس کنید.

روی بیسکویت‌ها یک لایه کرم ماسکارپونه بریزید و نصف مقدار شکلات رنده شده را روی آن بپاشید.

یک لایه دیگر بیسکویت لیدی فینگر اضافه کنید، دوباره آن‌ها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر کرم ماسکارپونه به همراه باقیمانده شکلات رنده شده اضافه کنید.

در نهایت، روی آن پودر کاکائو بپاشید و تیرامیسو را برای سه ساعت در یخچال قرار دهید، اگرچه اگر یک شب در یخچال بماند، نتیجه بهتری خواهد داد چرا که مواد بهتر با یکدیگر ترکیب می‌شوند.

فوت و فن تیرامیسو

هنگام خیس کردن لیدی فینگرها در قهوه، به اندازه‌ای قهوه استفاده کنید که بیسکویت‌ها آن را کاملاً جذب نکنند. برای این کار می‌توانید از برس استفاده کنید یا قهوه را به آرامی روی بیسکویت‌ها بریزید تا تنها یک طرف آن‌ها نرم شود و از حالت خمیری پیشگیری شود. اگر لیدی فینگرهای خانگی دارید، بیشتر دقت کنید چرا که ممکن است سریع‌تر نرم شوند.

سپس تیرامیسو را با سلفون بپوشانید و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. اگرچه زودتر نیز می‌توانید آن را سرو کنید، اما ممکن است به اندازه کافی سفت نباشد.

این دستورالعمل نشان می‌دهد که تهیه تیرامیسو چقدر آسان است و بیشتر بخش سخت آن انتظار برای سرد شدن است. هنگامی که تیرامیسو را برای اولین بار تست می‌کنید، متوجه تفاوت آن با تیرامیسوهای نانوایی می‌شوید، که اغلب با خامه تهیه می‌شوند. این دستورالعمل خانگی سالم‌تر است و اغلب طعم بهتری دارد.

یک فنجان قهوه یا چای (بدون قهوه سیاه) به همراه تیرامیسو بسیار دلچسب است. کودکان می‌توانند با نوشیدنی‌های ملایم‌تر مانند آب میوه یا آب ساده از آن لذت ببرند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.