فوت و فن بیسکویت لیدی فینگر و راز خوشمزگی بیسکوییت لیدی فینگر
فوت و فن کنسرو نخود فرنگی و راز خوشمزگی کنسرو نخود فرنگی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کنسرو نخود فرنگی فوت و فن کنسرو نخود فرنگی و راز خوشمزگی کنسرو نخود فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نخود …
فوت و فن کاچی زایمان و راز خوشمزگی کاچی زایمان خوشمزه و خانگی
فوت و فن کاچی زایمان فوت و فن کاچی زایمان و راز خوشمزگی کاچی زایمان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کاچی زایمان، یک …
فوت و فن باقلوا نارگیلی و راز خوشمزگی باقلوا نارگیلی خوشمزه و خانگی
فوت و فن باقلوا نارگیلی فوت و فن باقلوا نارگیلی و راز خوشمزگی باقلوا نارگیلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با باقلوا …
فوت و فن بیسکویت لیدی فینگر
فوت و فن بیسکویت لیدی فینگر و راز خوشمزگی بیسکوییت لیدی فینگر در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
بیسکویتهای لیدی فینگر، که به خاطر شکل منحصر به فردشان شبیه انگشتهای دست هستند، از جزئیات مهم در تهیه بسیاری از دسرها محسوب میشوند. این بیسکویتها، که از زمانهای قدیم در تزئین دسرها استفاده میشدهاند، تاریخچهای دیرینه دارند و ریشههایشان به حدود ۶۰۰ سال قبل از میلاد بازمیگردد. در قاره اروپا، تولید لیدی فینگر به میزان قابل توجهی بوده است. این بیسکویتها که در شرکتها و برندهای متنوعی در سرتاسر دنیا تولید میشوند، در بازارهای جهانی عرضه و به فروش میرسند.
لیدی فینگر به گونههای مختلف طعمدهی و غالباً در سه نوع زیر تولید میشود:
لیدی فینگر ساده
لیدی فینگر رویال
لیدی فینگر با پوشش قهوهای
مواد لازم برای تهیه بیسکوییت لیدی فینگر
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۱۰ گرم
شکر به میزان ۱۳۵ گرم
نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر
طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر
ابتدا، فر را تا دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید. این کارها را قبل از شروع به پخت، انجام دهید.
برای شروع، تخم مرغها را جدا کرده، سفیدهها را هم بزنید تا کاملاً سفید شوند، سپس به آنها ۲ قاشق شکر اضافه کنید. در همین حال، زردهها را هم بزنید تا غلیظ شوند و شکر باقیمانده را به آنها اضافه کنید.
بعد، پودر کاکائو و آرد را از الک رد کنید و روی کاغذ روغنی بریزید. نیمی از مخلوط سفیدهها را به ترکیب زردهها اضافه کنید.
سپس مواد را در قیف بریزید و شکل دهید. هدف این است که مواد شکلی شبیه به بیسکویت لیدی فینگر یا انگشتان دست داشته باشند.
مدت زمان پخت این بیسکویتها تقریباً ۸ دقیقه است، اما بسته به شرایط مختلف، ممکن است متغیر باشد.
همانطور که گفته شد، مدت زمان پیشنهادی پخت ۸ دقیقه است، اما این ممکن است بسته به اندازه و تعداد بیسکویتها و ترکیبات مختلف، متفاوت باشد.
برای نرمتر کردن بیسکویتها، پس از پخت، میتوانید آنها را در هوای آزاد قرار دهید تا به شما امکان تنظیم نرمی بیسکویتها را بدهد.
نحوه نگهداری بیسکوییت لیدی فینگر در فریزر
این بیسکویتها قابلیت منجمد شدن دارند، اما باید پیش از قرار دادن در فریزر، به درستی بستهبندی شوند. وقتی میخواهید از آنها استفاده کنید، ابتدا باید آنها را حدود ۳۰ دقیقه در دمای اتاق نگه دارید تا به حالت طبیعی برگردند.