; فوت و فن سالاد سیب زمینی و راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی خوشمزه - موسوی ها
فوت و فن پوست پرتقال شکری و راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پوست پرتقال شکری و راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پوست پرتقال شکری فوت و فن پوست پرتقال شکری و راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پوست …

فوت و فن پخت مربای شقاقل و راز خوشمزگی مربای شقاقل خانگی

فوت و فن پخت مربای شقاقل و راز خوشمزگی مربای شقاقل خانگی

فوت و فن پخت مربای شقاقل فوت و فن پخت مربای شقاقل و راز خوشمزگی مربای شقاقل خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شقاقل یکی از …

فوت و فن نان پیاز و راز خوشمزگی نان پیاز خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان پیاز و راز خوشمزگی نان پیاز خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان پیاز فوت و فن نان پیاز و راز خوشمزگی نان پیاز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان پیاز یکی …

فوت و فن سالاد سیب زمینی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی یونانی سالاد سیب زمینی و شوید و مرغ سالاد سیب زمینی و شوید ایران کوک سالاد سیب زمینی و شوید یونانی سالاد سیب زمینی و شوید نواب طرز تهیه سالاد سیب زمینی ساده سالاد سیب زمینی و پیازچه و شوید طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ژامبون

فوت و فن سالاد سیب زمینی و راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد سیب زمینی و پیاز، یک غذای ساده و محبوب است که هم به عنوان وعده اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. این سالاد را می‌توان به روش‌های گوناگونی تهیه کرد.

این سالاد به عنوان یک وعده غذایی سبک، آسان و سریع شناخته می‌شود و بسیار خوش طعم است. با سالاد الویه شباهت دارد و به دلیل داشتن خواص مفید بسیار، یک انتخاب سالم به حساب می‌آید.

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی

سیب زمینی بزرگ دو عدد

سبزی تازه جعفری ۱۰ الی ۱۵ ساقه

سبزی شوید تازه ۱۰ الی ۱۵ ساقه

پیاز بنفش (قرمز) یک عدد

خیارشور    ۵ الی ۶ عدد

مواد لازم برای سس

نمک    به مقدار لازم

پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک)    به مقدار لازم

سماق    به مقدار لازم

روغن زیتون    به مقدار لازم

فلفل سیاه    نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

ابتدا، سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته، مکعبی خرد کرده، با کمی نمک و آب می‌پزیم تا زودتر آماده شوند. مراقب باشید که سیب‌زمینی‌ها به حدی نرم نشوند که به شکل پوره درآیند. پخته شده‌ها را آبکشی کرده و خنک می‌کنیم.

در این فاصله، پیاز، جعفری، شوید و خیارشور را خرد می‌کنیم. پیاز را به صورت هلالی و خیارشور را مکعبی خرد کرده تا ظاهر سالاد زیباتر شود. سپس، وقتی سیب‌زمینی‌ها خنک شدند، بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

برای تهیه سس، نمک، سماق، پودر پول بیبر و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون درون یک شیشه کوچک می‌ریزیم، درب آن را می‌بندیم و خوب تکان می‌دهیم تا ادویه‌ها با روغن ترکیب شوند.

پس از ترکیب کامل روغن و ادویه‌ها، سس را روی مواد اصلی ریخته و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا سیب‌زمینی‌ها له نشوند و سس به خوبی با مواد ترکیب شود. حالا سالاد آماده سرو است.

فوت و فن سالاد سیب زمینی

این سالاد سیب زمینی و پیاز یک انتخاب سالم و رژیمی است که تهیه آن نه وقت زیادی می‌برد و نه هزینه بالایی دارد. این سالاد به راحتی در مهمانی‌ها جایگزین سالاد الویه شده و به عنوان یک پیش‌غذای تازه و جدید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این سالاد برای گیاه‌خواران نیز مناسب است چرا که فاقد گوشت است. اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه و متفاوت هستید، سالاد سیب زمینی و پیاز یکی از بهترین گزینه‌ها می‌باشد.

شوید، با خواص بی‌شمار خود، از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی غنی، به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده و در کاهش کلسترول موثر است. ترکیب شوید با جعفری تازه به این غذا طعمی خاص و دلپذیر می‌بخشد.

نکته‌ای که در پخت سیب‌زمینی‌ها مهم است، استفاده از آب سرد است. پختن سیب‌زمینی‌ها در آب سرد باعث می‌شود که از مرکز شروع به پخت شوند، در حالی که پختن در آب گرم ممکن است باعث شود که مغز آن‌ها خام بماند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.