فوت و فن پاستا و راز خوشمزگی پاستا حرفه اس و رستورانی
فوت و فن زولبیا و راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا خوشمزه خانگی
فوت و فن زولبیا فوت و فن زولبیا و راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا خوشمزه خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی زولبیا یکی از …
فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی
فوت و فن جوجه کباب یونانی فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کباب …
فوت و فن خورش تره و راز خوشمزگی خورش تره خوشمزه و خانگی
فوت و فن خورش تره فوت و فن خورش تره و راز خوشمزگی خورش تره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشها جزء غذاهای کلیدی …
فوت و فن پاستا
فوت و فن پاستا و راز خوشمزگی پاستا حرفه اس و رستورانی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
برای افزایش خوشمزه بودن پاستا، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
استفاده از مواد افزودنی متنوع: از مواد افزودنی مانند گوشت، ماهی، مرغ، قارچ، گوجهفرنگی، پیاز، سیر و سایر مواد دلخواه استفاده کنید.
استفاده از پنیر: اضافه کردن پنیر به پاستا میتواند طعم آن را بهبود بخشد. انواع پنیرها مانند پنیر پارمزان، رومی، چدار، فتا و غیره را برای تنوع در طعم استفاده کنید.
استفاده از ادویهها: اضافه کردن ادویههای مختلف مانند فلفل سیاه، زعفران، نعناع، جعفری، آویشن، سرخکردنی، زیره، کره، ماست، گردو و فلفل قرمز میتواند به پاستا طعم و مزه متنوعی بدهد.
استفاده از سس: استفاده از سسهای مختلف مانند سس گوجهفرنگی، پستو، آلفردو، کرم و سایر سسهای دلخواه، به پاستا طعم و مزه متفاوتی بخشیده و آن را خوشمزهتر کند.
کاهش حجم آب: حجم آب مورد استفاده در پخت پاستا را کاهش داده و در طی پخت، به تدریج آب را اضافه کنید تا پاستا طعم و مزه بیشتری داشته باشد.
پنیر برای پاستا
در اکثر دستورهای طبخ پاستا، استفاده از پنیر پارمزان به عنوان یکی از مواد اصلی و مهم معمول است. اما هر دستور پخت پاستا ممکن است از انواع مختلفی از پنیر استفاده کند. به جز پنیر پارمزان، شما میتوانید از پنیر ورقهای نیز در تهیه پاستا استفاده کنید. همچنین، اضافه کردن پنیر موزارلا به همراه خامه به پاستا، میتواند به غذای شما عطر و طعم خوبی بدهد. همچنین، با استفاده از پنیر پیتزا نیز میتوان پاستای خوشمزهای درست کرد، اما استفاده از پنیر موزارلا در تهیه پاستا، معمولاً بهترین گزینه است. با استفاده از این انواع پنیرها، میتوانید پاستایی با طعم و مزه متنوع تهیه کنید.
فوت و فن پخت پاستا
برای جلوگیری از له شدن و به هم چسبیدن پاستا، روش پخت در آب جوش بهترین روش ممکن است. به منظور اجرای این روش، میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
یک قابلمه بزرگ را با آب جوش پر کنید. برای هر 100 گرم پاستا، به طور معمول حدود 1 لیتر آب لازم است. ممکن است بسته به نوع پاستایی که استفاده میکنید، مقدار آب مورد نیاز تغییر کند. پاستا باید در آب جوش آزادانه حرکت کند و جای کافی برای پختن داشته باشد.
آب را به حالت جوشیده برسانید و سپس نمک به آن اضافه کنید. معمولاً برای هر 100 گرم پاستا، 1 تا 2 قاشق چایخوری نمک کافی است. نمک به پاستا عطر و طعم خوبی میبخشد.
پاستای مورد نظر خود را به آب جوش اضافه کنید. مطمئن شوید که آب به طور کامل پاستا را بپوشاند. در صورت استفاده از پاستای بزرگتر، ممکن است نیاز به شکستن آنها برای جایگشت آسان داشته باشید.
همزمان با پخت پاستا، آن را به طور مداوم با استفاده از چنگال یا قاشق بلند هم بزنید. این کار باعث میشود پاستاها به هم چسبیده نشوند و به طور یکنواخت پخته شوند.
زمان پخت پاستا را با توجه به دستورالعمل موجود بر روی بستهبندی پاستا تعیین کنید. این زمان ممکن است بین 8 تا 12 دقیقه برای بیشتر انواع پاستاها باشد. بهتر است به طور دورهای بر روی پاستاها بچسبید تا زمان دقیق پخت آنها را تشخیص دهید. باید به یک مرحله “al dente” بپزید، یعنی پاستا کمی جامد باقی میماند و به دندان میچسبد، اما همچنان نرم است.
پس از پخت پاستا، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب را به طور کامل از پاستاها تخلیه کنید. میتوانید از آب سرد استفاده کنید تا پاستا را شسته و جریان آب را بر روی آن بگذارید تا از بینماندگی آب پاستا جلوگیری شود.
با اجرای صحیح این روش، شما میتوانید پاستایی با عطر و طعم خوب و متمایز تهیه کنید و از له شدن و به هم چسبیدن پاستا جلوگیری کنید.
راه شستن پاستا
پس از آبکش کردن پاستا، آن را با آب نباید شستشو دهید. این اقدام میتواند باعث از بین رفتن نشاستهای که روی پاستا موجود است و به سس شما بافت مخملی میدهد، شود. به همین دلیل، پیشنهاد میشود پس از آبکش کردن پاستا، از روشی استفاده کنید تا آب باقیمانده از آن جدا شود و سپس آن را به سس خود اضافه کنید.
میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
پس از پخت پاستا و آبکش کردن آن، یک سربالا کوچک را آماده کنید.
پاستا را به آرامی در سربالا قرار داده و آن را تکان دهید. این کار باعث جدا شدن آب باقیمانده از پاستا میشود.
سپس پاستا را به سس خود اضافه کنید و آن را مخلوط کنید. این روش باعث میشود پاستا با بافت مخملی خود حفظ شود و سس به طور یکنواخت به آن چسبد
سس حرفه ای پاستا
غیره. در زیر روش درست کردن دو سس محبوب، سس رومی و سس پستو، را توضیح میدهم:
سس رومی:
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه یا قابلمهای گرم کنید.
یک پیاز را خرد کرده و به همراه روغن زیتون در تابه تفت دهید تا نرم شود و رنگ طلایی بگیرد.
یک گوجهفرنگی را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. همچنین سه برگ ریحان تازه را هم اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بپزید تا طعم و رنگ سس تقویت شود.
سس رومی را با نمک و فلفل سیاه به طعم دلخواه تنظیم کنید. میتوانید به آرامی به آن ادویههای دیگری مانند اویشن یا پودر سیر اضافه کنید.
سس را با پاستایتان مخلوط کنید و آماده سرو با پاستا خود باشید.
سس پستو:
دو سیر را خرد کنید و در یک میکسر یا فود پراکسسور قرار دهید.
دو قاشق غذاخوری پودر پیستو را به سیر اضافه کنید.
نصف فنجان روغن زیتون را به مواد دیگر اضافه کنید و تا زمانی که سس یکدست و امولسیونی شود، میکس کنید.
سس پستو را با نمک و فلفل سیاه به طعم دلخواه تنظیم کنید. میتوانید در صورت تمایل، پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید.
سس پستو را با پاستایتان مخلوط کنید و آماده سرو با پاستا خود باشید.
با استفاده از این دو روش، شما میتوانید پاستایی با سسهای خوشمزه و متنوع را تهیه کنید و لذت ببرید.
سس آلفردو
سس آلفردو یکی از محبوبترین سسهای پاستا است که بر پایه خامه و پنیر پارمزان ساخته میشود. در زیر روش تهیه این سس را توضیح میدهم:
۲۵ گرم کره را در تابه با حرارت ملایم قرار داده و زمانی که کره آب شد، ۲ حبه سیر رنده شده را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه تفت میدهیم. این مرحله باعث میشود که طعم سیر در کره منتشر شود.
سپس ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه را به مخلوط کره و سیر اضافه میکنیم و آن را تا زمانی که سس روان شود، با مواد دیگر هم میزنیم. این مرحله باعث ایجاد غلظت و امولسیون در سس میشود.
در این مرحله، میتوانیم طعم سس آلفردو را بهبود بخشیم. میتوانیم به مخلوط خامه و کره ادویههای مختلفی مانند فلفل، جوز هندی و نمک اضافه کنیم. این ادویهها به سس طعم و عمق بیشتری میدهند. میتوانید به آرامی و به میزان دلخواه از این ادویهها استفاده کنید و طعم را تنظیم کنید.
اگر میخواهید سس آلفردو غلیظتر باشد، میتوانید به مقدار خامه یک قاشق غذاخوری دیگر اضافه کنید و شیر را حذف کنید. این باعث میشود سس غلیظتر شود و پایه چربی بیشتری داشته باشد.
اگر میخواهید سس آلفردو رقیقتر باشد، میتوانید یک فنجان شیر و ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان را به سس اضافه کنید و خوب با مواد دیگر ترکیب کنید تا سس آلفردو خوشمزهای با طعم پارمزان حاصل شود.
استفاده از این روشها به شما امکان میدهد سس آلفردو با دلخواه خود را تنظیم کنید و یک پاستا شیرین و خوشمزه را سرو کنید.
سس پستو
سس پستو یکی از پرطرفدارترین سسهای ایتالیایی است که با ترکیبات ساده و در عین حال خوشمزه تهیه میشود و میتواند با پاستا، پیتزا، نان، ساندویچ و سالاد ترکیب شود. برای تهیه این سس، روش زیر را دنبال کنید:
نصف پیمانه دانه کاج یا مغز بادام زمینی را در تابه قرار داده و تفت دهید تا کمی سرخ شود. سپس آن را به صورت پودر درآورید. این مرحله باعث ایجاد طعم و عمق بیشتر در سس پستو میشود.
۲ پیمانه برگ ریحان تازه، ۴ حبه سیر، ۱/۳ پیمانه پنیر پارمزان و دانه کاج یا بادام زمینی آسیاب شده را درون میکسر بریزید.
به تدریج ۱/۳ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد داخل میکسر اضافه کنید. با افزودن روغن زیتون به مواد، سس پستو روان تر خواهد شد و اجزای مختلف به هم متصل میشوند.
ادامه دهید تا تمامی مواد به صورت یکپارچه مخلوط شوند و سس پستو آماده شود. در صورت لزوم، میتوانید روغن زیتون یا خامه را به سس اضافه کنید تا به دسیرت خود تنظیم شود.
میتوانید سس پستو را در یخچال نگهداری کنید و در زمان استفاده، مجدداً با خامه یا روغن زیتون ترکیب کنید تا روان شود و آماده سرو با مختلف غذاهای خوشمزه خود شوید.
پاستا در فر
بعد از پایان مراحل آمادهسازی پاستا و ریختن پنیر روی آن، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پاستا را برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در داخل آن قرار دهید تا پنیر روی پاستا طلایی شود.
اگر میخواهید پنیر روی پاستا به صورت طلایی و آسیابی باشد، میتوانید از مرحله بعدی استفاده کنید:
بعد از پخت پاستا، آن را در سینی فری مناسب قرار دهید و روی آن پنیر را به صورت یکنواخت پخش کنید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی حاوی پاستا و پنیر را در داخل فر قرار دهید.
پاستا را برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در داخل فر باقی بگذارید تا پنیر روی آن طلایی شود و طعم و مزهی بیشتری به آن ببخشد.
پس از گذشت زمان مورد نیاز، پاستا را از فر خارج کرده و آماده سرو و لذت بردن از پاستای طلایی شده با پنیر خوشمزه خود باشید.
قابلمه برای تهیه پاستا
بهتر است قابلمهای با اندازه مناسب برای پخت پاستا انتخاب کنید. اگرچه قابلمه بزرگتر نیز میتواند کمک کند، اما همیشه بهتر است قابلمهای را انتخاب کنید که به اندازهی کافی بزرگ باشد. همچنین، به حجم مناسب آب در قابلمه توجه کنید.
قابلمه را با آب پر کرده و به حرارت بیاورید تا آب به جوش بیاید. مطمئن شوید که حجم آب کافی برای پوشش کامل پاستا وجود دارد.
به آب جوش نمک اضافه کنید. معمولاً برای هر 4 لیتر آب، 1 تا 2 قاشق غذاخوری نمک کافی است. این کار به پاستا شما کمک میکند تا بهترین طعم را داشته باشد.
پاستا را به آب جوش بیفکت و با استفاده از قاشق یا ابزار مناسبی آن را همزمان با مخلوط کردن به آب بیفکت.
آب را به حالت جوشان ادامه دهید و طبق دستور زمان پخت مشخص شده بر روی بسته پاستا، آن را در قابلمه بپزید. حدوداً 8 تا 12 دقیقه زمان پخت پاستاست، اما زمان دقیق بسته به نوع و ضخامت پاستا ممکن است متفاوت باشد.
در طول زمان پخت، به طور مداوم پاستا را همزمان با آب جوشان هم زنید تا جلوگیری از چسبیدن به هم بشود و به طور یکنواخت پخته شود.
پس از گذشت زمان مورد نیاز برای پخت پاستا، یک نمره آماده بودن آن را بررسی کنید. بهتر است از نمرهی “ال دنته” استفاده کنید که به شکل یک دندانه تکهی پاستا در بین دوشاخهی نیمه باز نشان داده میشود. اگر پاستا آماده باشد، باید یکم نرم و یکم چسبنده باشد.
پاستا را به کمک یک سینی یا دستگاه آبکش لازم داشته باشید. آن را از آب جوش خارج کنید و با آب سرد بشویید تا پختن آن متوقف شود و جلوی ادامهی پختن را بگیرید.
روغن در آبجوش
آبجوش بریزید. وقتی روغن به آب اضافه میشود، سطح آب در قابلمه پوشیده میشود و این باعث میشود سس بر روی پاستا چسبیده نشود و پاستای شما آبکی شود. میتوانید به این مثال فکر کنید که وقتی باران بارید، پوشیدن شما ممکن است آبکی شود و هر چه باران بیشتر شود، احتمالاً بیشتر شما آبکی خواهید شد. به همین دلیل بهتر است روغن را به صورت جداگانه به سس اضافه کنید تا بهتر بتوانید از طعم و مزه مناسبی برای پاستای خود لذت ببرید.
آبکش کردن پاستا
میتوانید آبی که از پاستا جدا میشود را جمع کنید و آن را برای تهیه سس پاستا یا استفاده در غذاهای دیگر به کار ببرید. برای جدا کردن پاستا از آب، میتوانید از سبد پاستا استفاده کنید که در بعضی قابلمهها وجود دارد، یا از سبد جداگانهای که برای این منظور طراحی شده است استفاده کنید. همچنین، میتوانید از کفگیر بزرگ برای جدا کردن پاستا از آب استفاده کنید. در این حالت نیز باید سریع و با دقت عمل کنید تا پاستا بهطور کامل از آب جدا شود.
نکاتی در مورد سس پاستا
روش بهتری برای سرو کردن پاستای سسدار وجود دارد. در ادامه، روشی را توضیح خواهم داد که ممکن است به شما کمک کند تا پاستای سسدار با طعم و ارتباطی بهتر سرو کنید:
آب را به میزان کافی در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید. سپس مقداری نمک به آب اضافه کنید.
پاستای خود را به آب جوش اضافه کنید و آن را طبق دستورات روی بسته پاستا، به مدت زمان مشخص شده بپزید. به طور کلی، پخت پاستا حدود 8-12 دقیقه طول میکشد، اما بهتر است دستورالعمل موجود روی بسته را بررسی کنید.
در همین حین، سس را در یک تابه جداگانه تهیه کنید. میتوانید از روش های مختلفی برای تهیه سس استفاده کنید، مانند تهیه سس مارینارا، سس آلفردو و غیره. پیشنهاد میشود که سس را قبل از اضافه کردن پاستا آماده کنید.
وقتی پاستا به درجه نرمی مطلوب رسید، آن را از حالت آب بردارید. میتوانید از سبدی استفاده کنید که در قابلمه وجود دارد و پاستا را از آب جدا کند. در صورت عدم وجود سبد، میتوانید از کفگیر بزرگ استفاده کنید. برای این کار، پاستا را به دقت و سریعی با کمک کفگیر از آب بردارید تا پاستاها بهطور کامل از آب جدا شوند.
حالا پاستا را به تابهای که سس را در آن آماده کردهاید، اضافه کنید. از حرارت زیر تابه استفاده کنید و پاستا را با سس مخلوط کنید، تا پاستا بهطور یکنواخت با سس پوشیده شود.
اجازه دهید پاستا به مدت حدود 2 دقیقه در تابه بماند، تا پاستا طعم سس را به خود جذب کند و سس بهطور کامل به پاستا چسبیده شود.
حالا پاستای سسدار را در ظرف مناسب سرو کنید. میتوانید آن را با تزیینات اضافی مانند پنیر پارمزان رنده شده، ریحان تازه یا فلفل سیاه خرد شده تزیین کنید.
با اجرای این روش، پاستای سسدار شما با طعم و مزه بهتری سرو خواهد شد و پاستا و سس به طور یکنواخت با یکدیگر ترکیب خواهند شد.