; فوت و فن خوراک میگو و راز خوشمزگی خوراک میگو خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کوفته کباب و راز خوشمزگی کوفته کباب خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوفته کباب و راز خوشمزگی کوفته کباب خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوفته کباب فوت و فن کوفته کباب و راز خوشمزگی کوفته کباب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کوفته …

فوت و فن پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت شکر پاره فوت و فن پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شکر پاره …

فوت و فن آش قیسی و راز خوشمزگی آش قیسی خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش قیسی و راز خوشمزگی آش قیسی خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش قیسی فوت و فن آش قیسی و راز خوشمزگی آش قیسی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن خوراک میگو

جوشاندن میگو قبل از پخت از کجا بفهمیم میگو پخته شده طرز تهیه میگو در ماهیتابه سالم ترین روش پخت میگو خوراک میگو رستورانی بهترین روش پخت میگو طرز پخت میگو آب پز ساده

فوت و فن خوراک میگو و راز خوشمزگی خوراک میگو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر به غذاهای دریایی و به ویژه میگو علاقه‌مند هستید و همزمان به سلامت خود اهمیت می‌دهید، پیشنهاد می‌کنم طبخ خوراک میگوی بندرعباسی را امتحان کنید. این غذا، که از لحاظ ظاهر و طعم تا حدودی به قلیه ماهی شباهت دارد، اما در عین حال تفاوت‌های چشمگیری با آن دارد. قلیه میگو بندرعباسی با طعم ویژه و منحصربه‌فرد خود می‌تواند یک تجربه غذایی جدید و لذیذ را برای شما به ارمغان بیاورد.

مواد لازم برای تهیه خوراک میگو

میگو ۳۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد درشت

سیر ۲ حبه

رب گوجه‌ فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده ½ فنجان

آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار کافی

زیره‌سبز و پودر تخم‌ گشنیز به مقدار کافی

طرز تهیه خوراک میگو

برای تهیه خوراک میگو مجلسی، ابتدا میگوها را در کاسه‌ای قرار می‌دهیم. پس از آن، سیرها را پوست کنده و ریز خرد می‌کنیم و به میگوها اضافه می‌کنیم، به همراه کمی نمک و فلفل سیاه.

سپس فلفل قرمز، پودر گشنیز و زیره سبز را به میگوها افزوده و آرام آن‌ها را ماساژ می‌دهیم تا ادویه‌ها کاملا با میگوها مخلوط شوند. میگوها را با سلفون می‌پوشانیم.

این میگوها را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شوند. بعد از آن، پیاز را پوست کرده و ریز خرد می‌کنیم و در تابه‌ای مناسب قرار می‌دهیم.

روغن را در تابه گرم کرده و پیازها را به آن اضافه می‌کنیم. به پیاز زردچوبه اضافه کرده و تا زمانی که طلایی شود تفت می‌دهیم.

پس از آن، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. قارچ‌ها و فلفل دلمه‌ای را بعد از شستن، خرد کرده و به همراه آب لیموی تازه به تابه اضافه می‌کنیم. ۳ دقیقه بعد، فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه می‌کنیم.

پس از ۳ دقیقه، میگوهای طعم‌دار شده را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و در تابه را می‌بندیم.

خوراک میگو را برای ۱۰ دقیقه روی حرارت می‌گذاریم تا به خوبی پخته شود. مراقب باشید که میگوها بیش از حد نپزند تا سفت نشوند. در نهایت، خوراک میگو را در ظرف سرو ریخته و به همراه پلو سرو می‌کنیم.

فوت و فن خوراک میگو

برای حفظ فرم مناسب میگو و جلوگیری از اینکه هنگام سرخ کردن به شکل حلزونی درآید، قبل از پخت، چند برش به عمق نیم سانتی‌متر در پشت میگو ایجاد کنید.

برای جلوگیری از سفت شدن میگوها، در یک قابلمه آب نمک و دو قاشق سرکه بریزید. میگوهای خام را به مدت ۱۰ ثانیه در این محلول جوشانده، سپس آن‌ها را آبکش کنید.

یکی از نکات مهم در پخت میگو سرخ شده، از بین بردن بوی تند آن است. برای این منظور، میگوها را پس از تمیز کردن، در ترکیبی از ادویه‌جات و آب لیمو بخوابانید و حداقل ۲ ساعت وقت بدهید تا مواد کاملاً به خورد میگوها بروند.

از بین بردن رگ پشت میگو نیز در کاهش بوی تند آن کمک می‌کند. در برخی رستوران‌ها این رگ برداشته نمی‌شود، ولی اگر شما تمایل به برداشتن آن دارید، می‌توانید میگوها را تمیز کرده و برشی در پشت آن‌ها ایجاد کنید تا رگ به راحتی خارج شود. در میگوهای کوچک، برداشتن این رگ ساده‌تر است.

روش هایی مطلوب برای گرفتن بوی زهم میگو

برای مرینیت کردن میگو و از بین بردن بوی آن، مخلوطی شامل دو قاشق روغن زیتون، یک چهارم قاشق نمک، مقداری فلفل سیاه و پاپریکا، یک قاشق مرباخوری گراماسالا و چهار قاشق سرکه سفید را برای هر کیلوگرم میگو در کاسه‌ای تهیه کنید. میگوها که رگ‌های سیاه آن‌ها برداشته شده‌اند را در این مخلوط قرار دهید و بگذارید برای مدتی استراحت کنند.

این ترکیب در از بین بردن بوی تند میگو موثر است و برای افزایش طعم، اضافه کردن زعفران غلیظ نیز توصیه می‌شود.

هنگام سرخ کردن میگو، شعله را روی درجه متوسط تا بالا تنظیم کنید تا میگوها خوب سرخ شده و کریسپی شوند.

میگو سرخ شده را می‌توان با سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کرد و معمولا با انواع سس‌ها مثل تارتار، سس تند یا کچاپ میل می‌شود.

اگر می‌خواهید میگو را در سالاد به کار ببرید، قبل از اضافه کردن آن به سالاد باید آن را سرخ کرده یا بپزید.

میگو سرخ شده همچنین می‌تواند به همراه برنج سفید یا برنج زعفرانی سرو شود.

در صورت سرو میگو به عنوان یک وعده غذایی مجلسی، استفاده از زعفران دم کرده در مواد مرینیت توصیه می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 9 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.