فوت و فن کیک قهوه و راز خوشمزگی کیک قهوه خوشمزه و خانگی
فوت و فن سمنو و راز خوشمزگی سمنو و نکات پخت سمنو خوشمزه
فوت و فن سمنو فوت و فن سمنو و راز خوشمزگی سمنو و نکات پخت سمنو خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سمنو، به عنوان یکی از …
فوت و فن کتلت آبادانی و راز خوشمزگی کتلت آبادانی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کتلت آبادانی فوت و فن کتلت آبادانی و راز خوشمزگی کتلت آبادانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کتلت آبادانی یکی …
فوت و فن مربای آلبالو و راز خوشمزگی مربای آلبالو خوشمزه و خانگی
فوت و فن مربای آلبالو فوت و فن مربای آلبالو و راز خوشمزگی مربای آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای آلبالو یکی از …
فوت و فن کیک قهوه
فوت و فن کیک قهوه و راز خوشمزگی کیک قهوه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک قهوه معمولاً یک کیک اسفنجی است که با طعم دهنده یا عصاره قهوه پخته میشود، یا ممکن است به عنوان بخشی از وعده صبحانه همراه با قهوه سرو شود. این کیک لزوماً شامل قهوه نمیشود، بلکه گاهی اوقات به دلیل سرو شدن همراه با قهوه، به این نام معروف است.
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه
۳ قاشق چایخوری پودر قهوه
۱ قاشق سوپخوری آب جوش
۱۲۵ گرم کره نرم شده
½ قاشق چایخوری وانیل
۱۱۵ گرم شکر قهوه ای
۲ عدد تخم مرغ
۱۷۵ گرم آرد
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¼ پیمانه پودر کاسترد
۱۱۵ میلی لیتر شیر
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
روش تهیه کیک قهوه
ابتدا در یک کاسه مناسب، کره و شکر قهوه را مخلوط کنید. پودر قهوه را در آب داغ حل کنید. سپس با همزن برقی، کره و شکر قهوه را به خوبی هم بزنید. وانیل و یک عدد تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و برای یک یا دو دقیقه با همزن هم بزنید. بعد، تخم مرغ دوم را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. قهوه حل شده در آب داغ را به مخلوط بیفزایید و دوباره هم بزنید. در یک ظرف دیگر، آرد، پودر کاسترد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
مواد خشک و شیر را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و با یک لیسک سیلیکونی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. پس از افزودن تمام مواد خشک و شیر، خمیر را در قالبی که قبلاً چرب شده یا با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بریزید. برای پخت این کیک از یک قالب گرد ۲۰ سانتیمتری استفاده کنید. قالب را در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده است بگذارید. کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد. پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده، اجازه دهید که خنک شود و سپس با خامه فرم گرفته آن را تزیین کنید.
فوت و فن کیک قهوه
برای پخت این کیک، استفاده از پودر قهوه فوری توصیه میشود. کرهای که در دستور پخت کیک قهوه استفاده میشود، باید قبلاً در دمای اتاق نرم شده باشد. موقع حل کردن پودر قهوه، باید مقدار کمی آب به کار برده شود تا خمیر کیک بیش از حد رقیق نشود. زمان مورد نیاز برای پخت کیک در حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است و باید دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
نحوه تزیین کیک قهوه
برای تزیین کیک قهوه، خامه فرم گرفته انتخاب خوبی است، ولی باترکریم قهوه نیز گزینهای فوقالعاده برای زیبایی بخشیدن به این کیک است. برای ساخت باترکریم قهوه، ۴ قاشق چایخوری پودر قهوه را در ۴ قاشق غذاخوری آب داغ حل کنید. در یک کاسه بزرگ، ۱۰۰ گرم کره نرم شده و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل را با سرعت کم همزن هم بزنید تا یکدست شوند. پس از آن، ۲۰۰ گرم پودر قند را افزوده و هم بزنید. مخلوط قهوه را به تدریج به ترکیب کره و پودر قند اضافه کرده و همچنان هم بزنید. یک لایه از باترکریم آماده شده را روی کیک بمالید و بقیه را درون قیف بریزید و با استفاده از نازل ماسوره شکوفه برای تزیین کیک استفاده کنید.