; فوت و فن کباب لقمه و راز خوشمزگی کباب لقمه خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن باقالی و راز خوشمزگی باقالی و نکات پخت باقالی

فوت و فن باقالی و راز خوشمزگی باقالی و نکات پخت باقالی

فوت و فن باقالی فوت و فن باقالی و راز خوشمزگی باقالی و نکات پخت باقالی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فوت و فن باقالی باقالا، یکی …

فوت و فن آش ماش و راز خوشمزگی آش ماش خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش ماش و راز خوشمزگی آش ماش خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش ماش فوت و فن آش ماش و راز خوشمزگی آش ماش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن بریلو و راز خوشمزگی بریلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن بریلو و راز خوشمزگی بریلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن بریلو فوت و فن بریلو و راز خوشمزگی بریلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بریلو یک نوع ژله براق و …

فوت و فن کباب لقمه

کباب لقمه آماده کباب لقمه رو با چی بخوریم طرز تهیه کباب لقمه در ماهیتابه کباب لقمه اماده نی نی سایت کباب لقمه کارخانه ای طرز تهیه کباب لقمه بازاری طرز تهیه کباب لقمه با مرغ و سویا کباب لقمه ساندویچی

فوت و فن کباب لقمه و راز خوشمزگی کباب لقمه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کباب لقمه‌ای به عنوان یکی از محبوب‌ترین انواع کباب شناخته می‌شود. بجای تهیه آن از بیرون، می‌توانید این کباب لذیذ را در آشپزخانه خود آماده کنید. همچنین، طرز تهیه خمیری خاص را به شما آموزش خواهیم داد که قادر خواهید بود کباب‌های تهیه شده را در آن بپیچید و سرو نمایید.

مواد اولیه برای آماده سازی خمیر کباب لقمه

آرد ۲۰۰گرم

مایه خمیر ۱ ق س

آب ولرم ۱/۴ پیمانه

نمک ۲ ق چ

شیر ۳/۴پیمانه

روغن ۱/۴ پیمانه

مواد لازم برای آماده سازی مواد میانی کباب لقمه

گوشت چرخ کرده ۶۵۰گرم

پیازداغ ۱ ق س

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم مرغ ۱عدد

پودر سوخاری ۲ ق س

پنیر پیتزا ۱۰۰گرم

زرده تخم مرغ (برای رومال) یک عدد

روش تهیه کباب لقمه

ابتدا، مایه خمیر و شکر را در آب گرم با دمای ۳۷ درجه سانتی‌گراد حل کرده و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا عمل آید.

در یک ظرف دیگر، آرد و نمک را با هم مخلوط نموده و سپس به آن مایه خمیری که فعال شده است اضافه کنید.

سپس به این ترکیب، اول شیر و بعد از آن روغن را افزوده و تا حد مطلوب هم بزنید.

خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه با دقت ورز دهید.

اگر تمایل دارید، با زدن ۱۰۰ ضربه به خمیر روی میز کار، می‌توانید به خمیر بافتی بهتر بدهید.

خمیر ورز داده شده را در یک ظرف چرب کرده قرار دهید، آن را بپوشانید و برای عمل آمدن به مدت یک ساعت کنار بگذارید.

پس از این مدت، خمیر را گشوده و به صورت مستطیلی بزرگ باز کنید.

مستطیل بزرگ خمیری را به صورت مثلث‌هایی با دو ضلع برابر برش دهید.

بر روی ضلع ۱۰ سانتی‌متری هر مثلث، مخلوط کباب و پنیر پیتزا را قرار دهید و خمیر را به آهستگی به شکل رول درآورید.

خمیرهای رول شده را با زرده تخم‌مرغ بپوشانید و آن‌ها را درون یک سینی فر چرب شده بچینید، سپس در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گرادی قرار دهید.

برای آماده‌سازی مواد کباب، گوشت را با پیاز داغ، ادویه‌جات و تخم‌مرغ مخلوط کرده و کمی پودر سوخاری اضافه نمایید. این مخلوط را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. سپس، از این مخلوط رول‌هایی به طول ۱۰ سانتی‌متر تهیه کرده و در روغن داغ سرخ نمایید.

فوت و فن کباب لقمه

چنانچه بعد از انتظار ۵ دقیقه‌ای، هیچ نشانه‌ای از فعالیت در مایه خمیر دیده نشود، این نشانه‌ای است که مایه خمیر احتمالاً منقضی شده و دیگر قابل استفاده نیست.

زمان لازم برای پخت در حدود ۱۵ دقیقه می‌باشد.

تخم مرغ، به عنوان یک منبع غذایی حیاتی، در تهیه بسیاری از غذاها، از پیش‌غذاها گرفته تا دسرهای خوشمزه، نقش دارد و منبع غنی از پروتئین است. پروتئین موجود در تخم مرغ دارای ارزش بیولوژیکی بالا بوده و از نظر محتوای پروتئینی از لبنیات، گوشت‌ها و حبوبات پیشی می‌گیرد. این پروتئین تمامی اسیدهای آمینه ضروری را که بدن برای حفظ سلامتی به آنها نیاز دارد، تأمین می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.