; فوت و فن قارچ کبابی و راز خوشمزگی قارچ کبابی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن دیزی و ابگوشت خوشمزه و رازهای برای لعابدار شدن آبگوشت

فوت و فن دیزی و ابگوشت خوشمزه و رازهای برای لعابدار شدن آبگوشت

فوت و فن دیزی فوت و فن دیزی و ابگوشت خوشمزه و رازهای برای لعابدار شدن و نکات آبگوشت در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دیزی یا آبگوشت، …

فوت و فن گوشت در شیشه و راز خوشمزگی گوشت در شیشه در خانه

فوت و فن گوشت در شیشه و راز خوشمزگی گوشت در شیشه در خانه

فوت و فن گوشت در شیشه فوت و فن گوشت در شیشه و راز خوشمزگی گوشت در شیشه در خانه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. عصاره‌ی گوشت …

فوت و فن مربای کیوی و راز خوشمزگی مربای کیوی خوشمزه و خانگی

فوت و فن مربای کیوی و راز خوشمزگی مربای کیوی خوشمزه و خانگی

فوت و فن مربای کیوی فوت و فن مربای کیوی و راز خوشمزگی مربای کیوی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای کیوی، با طعم …

فوت و فن قارچ کبابی

 قارچ کبابی در ماهیتابه طرز تهیه قارچ کبابی روی ذغال طرز تهیه قارچ کبابی فوری طرز سیخ زدن قارچ قارچ کبابی ویژه قارچ کبابی با سس مخصوص طرز تهیه قارچ کبابی در فر طرز خواباندن قارچ کبابی

فوت و فن قارچ کبابی و راز خوشمزگی قارچ کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

طبق دیدگاه طب سنتی، قارچ طبعی سرد و مرطوب دارد و در هر ۱۰۰ گرم، تنها ۲۲ کالری انرژی داراست.

این ماده غذایی فاقد کلسترول و چربی بوده و مقدار کربوهیدرات آن کم است، از این رو به عنوان منبعی مناسب از پروتئین با چربی پایین برای بدن شناخته می‌شود.

افراد مبتلا به کم‌خونی که با کاهش سطح آهن خون روبرو هستند، معمولاً نشانه‌هایی مانند خستگی و سردرگمی را تجربه می‌کنند،

علاوه بر این، اختلال در کارکرد سیستم عصبی و مشکلات گوارشی نیز ممکن است در این افراد مشاهده شود.

مواد لازم برای آماده سازی قارچ کبابی با روغن زیتون

قارچ نیم کیلو

روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری

پودر سیر یک قاشق غذاخوری

پودر فلفل دلمه‌ای (پاپریکا) یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده نصف فنجان

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه قارچ کبابی با روغن زیتون

در ابتدا، قارچ‌ها را بشویید و با استفاده از چاقوی تیز، پوست تیره آن‌ها را بردارید. پس از شستشو، قارچ‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

پس از خشک شدن قارچ‌ها، ترکیبی از روغن زیتون، پودر سیر، آب لیمو، فلفل قرمز و پاپریکا بسازید. به این مخلوط کمی نمک و فلفل سیاه افزوده و خوب هم بزنید. سپس این مخلوط را بر روی قارچ‌ها ریخته و با دست آن‌ها را به خوبی مخلوط کنید تا قارچ‌ها کاملاً با روغن آمیخته شوند.

برای بهبود طعم کباب قارچ، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای استفاده کنید. فلفل دلمه‌ای را به همراه جعفری خرد کنید و روی قارچ‌ها بریزید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

قارچ‌ها را با سلفون بپوشانید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شوند.

در مرحله پایانی، قارچ‌ها را از مخلوط بیرون آورده و به سیخ بکشید. هنگام کباب کردن، دمای آتش را پایین نگه دارید تا قارچ‌ها به خوبی بپزند و از دمیدن به ذغال‌ها خودداری کنید تا قارچ‌ها نسوزند یا درونشان خام نماند.

راهنمای آشپزی: قارچ‌های کباب شده را می‌توانید با گوجه‌های کباب شده نوش جان کنید، زیرا هر دو در زمان مشابهی پخته می‌شوند. گوجه‌ها را نصف کرده یا به صورت کامل به سیخ بزنید و همراه با قارچ‌ها بر روی ذغال بگذارید.

مواد لازم برای آماده سازی قارچ کبابی با سس مایونز

قارچ: نیم کیلو

سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری

کره: ۵۰ گرم

پیاز: یک عدد درشت

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه قارچ کبابی با سس مایونز

قارچ‌ها را بشویید و پوست رقیق آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را در آبکش بگذارید تا کاملاً خشک شوند. اگر قارچ‌هایی با اندازه بزرگ دارید، آن‌ها را نیم کنید. این کار برای قارچ‌های کوچکتر لازم نیست. در هنگام سیخ زدن قارچ‌ها، اندازه آن‌ها را مد نظر داشته باشید تا همگی به طور یکنواخت بپزند.

اگر در یک سیخ هم قارچ‌های بزرگ و هم کوچک قرار دهید، در هنگام کبابی ممکن است بعضی زیادی پخته و بعضی دیگر نپخته بمانند.

در فرآیند تهیه مخلوط کباب قارچ، مایونز را با نیمی از زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید. پیاز را رنده کرده و به این ترکیب اضافه نمایید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. برای افزودن طعم، می‌توانید از آب لیمو یا آب لیموترش استفاده کنید.

قارچ‌ها را در این مخلوط قرار دهید و به خوبی هم بزنید. سپس ظرف را با سلفون بپوشانید و برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌دار شوند.

پس از آن، قارچ‌ها را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشید. کره را ذوب کرده و باقیمانده زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. این ترکیب را بر روی قارچ‌های سیخ زده بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

برای پخت این کباب، استفاده از ذغال گزینه ایده‌آل است، ولی در صورت نبود ذغال، می‌توانید از شعله گاز یا فر استفاده کنید.

مانند روش قبل، قارچ‌ها باید با حرارت کم به طور کامل بپزند.

مواد لازم برای آماده سازی قارچ کبابی با پیاز و آبلمیو

قارچ: نیم کیلو

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

پیاز: یک عدد درشت

گلپر (اختیاری): یک قاشق غذاخوری

روش تهیه قارچ کبابی با پیاز و آبلمیو

مطابق با دستورالعمل‌های قبلی، اولین قدم شستن قارچ‌ها و جدا کردن پوست نازک روی آن‌هاست. پس از شستشو، قارچ‌ها را در آبکش بگذارید تا کاملاً خشک شوند.

پیاز و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و به آن‌ها آب لیمو، نمک، فلفل سیاه و به دلخواه گلپر اضافه نمایید. اگر تمایلی به استفاده از گلپر ندارید، می‌توانید از اضافه کردن آن خودداری کنید.

در مرحله بعد، قارچ‌ها را در این ترکیب بریزید و به خوبی هم بزنید تا طعم‌ها به طور کامل با قارچ مخلوط شوند.

پس از آن، قارچ‌ها را از مخلوط جدا کرده و اطمینان حاصل کنید که پیاز و فلفل دلمه‌ای بر روی قارچ‌ها نمانده باشد. در آخر، قارچ‌ها را بر روی ذغال کباب کنید.

فوت و فن قارچ کبابی

در زمان پخت این غذای لذیذ و مقوی، چند نکته کلیدی را مد نظر داشته باشید:

پیش از شروع به کباب کردن، مطمئن شوید که پوست باریک قارچ‌ها را کنده‌اید؛ زیرا این پوست به سرعت می‌سوزد و می‌تواند باعث سیاه و سوخته شدن قارچ‌ها شود.

همه مواد ذکر شده برای طعم‌دار کردن در دستورات مختلف کباب قارچ، اختیاری هستند. شما مجاز هستید هر ماده‌ای که ترجیح نمی‌دهید را حذف کنید.

اندازه قارچ‌هایی که به سیخ کشیده می‌شوند باید یکنواخت باشد. اگر برخی از قارچ‌ها از دیگران بزرگتر هستند، می‌توانید آن‌ها را برش دهید تا به اندازه یکسانی برسند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 29 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.