; فوت و فن هات داگ و راز خوشمزگی هات داگ خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن خوراک قارچ و اسفناج و راز خوشمزگی خوراک قارچ و اسفناج

فوت و فن خوراک قارچ و اسفناج و راز خوشمزگی خوراک قارچ و اسفناج

فوت و فن خوراک قارچ و اسفناج فوت و فن خوراک قارچ و اسفناج و راز خوشمزگی خوراک قارچ و اسفناج در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن شیرینی ایشلیک و راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیرینی ایشلیک و راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیرینی ایشلیک فوت و فن شیرینی ایشلیک و راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی ایشلیک یک شیرینی …

فوت و فن کتلت سیب زمینی و راز خوشمزگی کتلت سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کتلت سیب زمینی و راز خوشمزگی کتلت سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کتلت سیب زمینی فوت و فن کتلت سیب زمینی و راز خوشمزگی کتلت سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کتلت …

فوت و فن هات داگ

طرز تهیه هات داگ با نان لواش اموزش انواع هات داگ هات داگ تنوری رستورانی ساخت ساندویچ هات داگ طرز تهیه هات داگ ذغالی ادویه های هات داگ طرز تهیه مینی هات داگ هات داگ یونانی

فوت و فن هات داگ و راز خوشمزگی هات داگ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالانه، شهروندان آمریکایی حدود ۲۰ میلیارد هات داگ مصرف می‌کنند که این مقدار بیشترین در بین تمام کشورهای جهان است! با وجود اینکه هات داگ در هر فرمی خوشمزه است، اما تأثیر زندگی پرمشغله در دنیای مدرن بر محبوبیت این غذا قابل توجه است. هات داگ، که به عنوان غذایی سریع‌التهیه شناخته می‌شود، در ساده‌ترین شکل خود، متشکل از سوسیس سرخ شده درون نان باگت است.

مواد لازم برای تهیه هات داگ پنیری

۴ عدد نان باگت

۲ قاشق غذاخوری کره نرم

۴/۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر

۴/۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز

۴ عدد سوسیس (روی آن‌ها را به صورت مورب برش بزنید)

۳۰۰ گرم چدار رنده شده

۴ عدد پیاز خُرد شده

روش تهیه هات داگ پنیری

برای درست کردن هات داگ‌های لذیذ، ابتدا با استفاده از وردنه، نان باگت‌ها را صاف و صیقلی کنید. در کاسه کوچکی، کره را با پودر سیر و پیاز خرد شده مخلوط کنید و سپس این مخلوط را روی نان‌ها بمالید.

در ماهیتابه‌ای بزرگ و بر روی حرارت کم، سوسیس‌ها را به مدت تقریباً ۲ دقیقه تفت دهید.

یکی از نان‌های آماده شده را درون ماهیتابه بگذارید به گونه‌ای که قسمت آغشته به مخلوط به سمت بیرون باشد. نان را با پنیر چدار، سوسیس تفت داده شده و پیاز پر کنید.

بعد، هات داگ را بر روی شعله متوسط بپزید تا پنیر ذوب شود. از کفگیر برای فشردن نان باگت استفاده کنید تا شکل ساندویچ هات داگ را بگیرد. این فرآیند را برای تمام مواد باقیمانده تکرار کنید تا ۴ عدد هات داگ پنیری آماده شود.

اگر مایل باشید، به جای پخت در ماهیتابه، هات داگ‌ها را در فر یا مایکروویو قرار دهید.

مواد لازم برای پخت هات داگ سوخاری

۴ عدد سوسیس

نصف پیمانه آرد ذرت

۱٫۵ پیمانه آرد سفید

یک قاشق چای‌خوری نمک

یک عدد تخم مرغ زده شده

یک و نیم پیمانه شیر

یک قاشق چای‌خوری روغن مایع

یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

روش تهیه هات داگ سوخاری

در کاسه‌ای، آرد ذرت، آرد گندم، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید تا خمیری به دست آید.

سوسیس‌ها را به طور کامل در این خمیر غوطه‌ور کنید.

در یک تابه بزرگ و عمیق، روغن را تا دمای تقریبی ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید.

سوسیس‌ها را برای مدت ۲ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا حجم پیدا کرده و رنگ آن‌ها طلایی شود.

پس از آن، سوسیس‌ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه گرفته شود.

هات داگ‌ها را داخل نان بگذارید و با افزودنی‌ها و چاشنی‌های مورد علاقه خود آماده سرو کنید.

مواد لازم برای پخت هات داگ تنوری

۴ عدد سوسیس

۱۰۰ گرم پنیر پیتزا

۴ عدد نان باگت

۲۰۰ گرم

۲ عدد گوجه فرنگی (اختیاری)

۸ عدد خیار شور (اختیاری)

۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی

روغن و آویشن

روش تهیه هات داگ تنوری

اولاً، روی سوسیس‌ها برش‌های مارپیچ ایجاد کنید تا پخت آن‌ها بهتر انجام شود.

یک تابه را آماده کرده و در آن روغن بریزید.

سوسیس‌ها را در تابه بگذارید و تا زمانی که حجم یابند و حالت پفکی به خود بگیرند، آن‌ها را برنگردانید.

نان‌های باگت را آماده کنید و درون آن‌ها را با سس فرانسوی آغشته سازید. پس از آن، سوسیس‌های پخته را داخل نان قرار دهید.

در صورت تمایل، می‌توانید عناصری مانند گوجه فرنگی، خیارشور یا کاهو را به ساندویچ‌های هات داگ اضافه نمایید.

برای درست کردن تاپینگ قارچ و پنیر، ابتدا قارچ‌ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا آب آن‌ها کم شود. سپس پنیر را افزوده و منتظر بمانید تا پنیر ذوب شود.

مخلوط قارچ و پنیر تفت داده شده را بر روی سوسیس‌ها درون نان باگت بریزید تا هات داگ تنوری شما آماده پذیرایی باشد.

مواد لازم برای پخت هات داگ مرغ

۴ عدد سوسیس مرغ

۴ عدد نان باگت

۲ قاشق چای‌خوری پنیر چدار

۲۸۰ گرم سیب زمینی سرخ کرده

کاهو و گوجه (اختیاری)

به اندازه کافی سس مایونز

روش تهیه هات داگ مرغ

ابتدا سوسیس‌های مرغ را برای مدت دو دقیقه در آب جوش بپزید. همزمان، نان باگت را از وسط دو نیم کنید و آن را کمی حرارت دهید.

بعد، یک تابه را گرم کرده، مقداری روغن در آن ریخته و سوسیس‌ها را تفت دهید تا به رنگ طلایی درآیند.

سیب‌زمینی‌ها را به اندازه مورد نظر خود برش زده و در روغن داغ سرخ کنید.

پس از آن، سوسیس‌های گرم شده را درون نان باگت قرار دهید، و پنیر چدار را روی آن‌ها بریزید تا با حرارت سوسیس‌ها ذوب گردد.

در پایان، کاهو و گوجه فرنگی را به میزان دلخواه به هات داگ اضافه کرده و با سس مایونز مزه‌دار سازید.

مواد لازم برای پخت هات داگ خانگی

۱ فنجان آرد ذرت

۱ فنجان آرد همه منظوره

یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک

یک هشتم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

یک چهارم فنجان شکر سفید

۴ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

۱ تخم مرغ

۱ فنجان شیر

روغن نباتی برای سرخ کردن به اندازه کافی

۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

روش تهیه هات داگ خانگی

ابتدا گوشت چرخ کرده را در پوشش‌های نازک مخصوص ساخت سوسیس قرار داده و برای مدتی در یخچال نگهداری کنید.

در کاسه‌ای متوسط، مخلوطی از آرد ذرت، آرد گندم، نمک، فلفل، شکر، و بیکینگ پودر را تهیه کنید. سپس، تخم مرغ و شیر را به این ترکیب افزوده و مخلوط کنید.

سوسیس‌هایی که در یخچال بوده‌اند را خارج کرده و از پوشش پلاستیکی آن‌ها جدا کنید.

بعد، در تابه‌ای روی حرارت متوسط، روغن را گرم کنید و سوسیس‌ها را در آن سرخ نمایید. پس از سرخ شدن، سوسیس‌ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود.

در پایان، سوسیس‌های سرخ شده را داخل نان باگت قرار داده و با انتخاب خود از چاشنی‌ها و مواد افزودنی، آن‌ها را تزیین و سرو کنید.

مواد لازم برای پخت هات داگ با پنیر پیتزا

۴ عدد سوسیس

۴ عدد نان باگت

یک چهارم کره آب شده

نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر

سس پیتزا به اندازه کافی

پنیر موزارلا به اندازه کافی

روغن به اندازه کافی

روش تهیه هات داگ با پنیر پیتزا

ابتدا فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. نان‌های هات داگ را آماده سازید و داخل آن‌ها را با کره ذوب شده بمالید. بعد، داخل نان‌ها را با پودر سیر پوشانده و آن‌ها را برای مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شوند.

سوسیس‌ها را در روغن داغ تا زمانی که حجم یابند و به رنگ طلایی دربیایند، سرخ کنید.

پس از آن، سوسیس‌های سرخ شده را بلافاصله در نان‌های باگت قرار داده و مقداری پنیر موزارلا روی هر یک بریزید.

در پایان، نان‌ها را برای ۲ دقیقه دیگر در فر گذاشته تا پنیر به طور کامل ذوب شود. حالا هات داگ‌های پنیر پیتزایی آماده سرو هستند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.