فوت و فن پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش ماش و راز خوشمزگی آش ماش خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش ماش فوت و فن آش ماش و راز خوشمزگی آش ماش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …
فوت و فن حلوا سوهان و راز خوشمزگی حلوا سوهان خوشمزه و خانگی
فوت و فن حلوا سوهان فوت و فن حلوا سوهان و راز خوشمزگی حلوا سوهان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با حلوا …
فوت و فن شیرینی ساوارین و راز خوشمزگی شیرینی ساوارین خوشمزه و خانگی
فوت و فن شیرینی ساوارین فوت و فن شیرینی ساوارین و راز خوشمزگی شیرینی ساوارین خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ساوارین، نوعی دسر فرانسوی …
فوت و فن پخت شکر پاره
فوت و فن پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شکر پاره ترکیه یکی از محبوبترین شیرینیهای ترکیه است که تهیهاش بسیار ساده است. این شیرینی را میتوانید به لیست شیرینیهای نوروزی خود اضافه کنید تا با افزودن طعمهای متنوع، این مناسبت را تازه و جذاب کنید. شکر پاره ترکیه از ترکیب آرد و سمولینا ساخته میشود و برای تهیه این شیرینی نیاز به سمولینا دارید که معمولاً در فروشگاههای قنادی و عطاریها موجود است. بعد از پخت، این شیرینی را در شربت قرار میدهید تا طعم و مزه خوشمزهای بگیرد. میتوانید این شیرینی را با چای یا قهوه سرو کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه شکر پاره
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم
کره نرم ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
وانیل ۱ ق مربا خوری
آرد سمولینا ۲۰۰ گرم
آرد سفید ۴۷۰ گرم
پودر هل ۱/۲ ق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ ق مربا خوری
مواد لازم برای تهیه شربت شکر پاره
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
هل ۲ عدد
زعفران ۱ ق غذا خوری
آب لیمو ترش ۱ ق غذا خوری
روش تهیه شیرینی شکر پاره
ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی به جوش آمد، مدت ۱۰ دقیقه را منتظر بمانید تا شربت ریز جوش بزند. سپس دانه هل، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. تا شربت خنک شود، نیازی به غلیظ شدن آن نیست.
تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ حجیم و کرم رنگ شود. سپس کره، روغن مایع و پودر هل را اضافه کنید و مجدداً با هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
سپس سمولینا و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با همزن با سرعت کم مخلوط کنید. سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و با توجه به نوع آردهای مختلف، آن را به آرامی و کم کم اضافه کنید تا مانند خمیر جمع شود. توجه داشته باشید که بیش از حد آرد را نریزید.
از خمیر به مقدار ۵۰ گرم بردارید و آن را در دست به شکل گلوله بچرخانید. سپس به شکلهای مختلفی آن را طراحی کنید و با کمک چاقو چند خط روی آن بکشید. با استفاده از کمی زرده، شیر و زعفران شیرینی شکر پاره را روی آن رمال کنید.
حالا شیرینیهای آماده شده را در سینی فری که از قبل کاغذ روغنی گذاشتهاید قرار دهید. سپس آن را در فر گرم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. برای تازهتر شدن شیرینیها و دادن رنگ طلایی به آنها، چند دقیقه اول روشنایی فر را روشن کنید.
وقتی شیرینیها آماده شدند، آنها را از فر خارج کنید و کمی که از داغی افتاده را از کاغذ روغنی جدا کنید. سپس شیرینیها را داخل یک ظرف گود قرار دهید و روی آن شربت خنک را بریزید تا شیره به خوبی جذب شیرینیها شود. به مدت ۳۰ دقیقه شیرینیها را در شربت بماند و سپس با پودر پسته تزئین کنید.
فوت و فن پخت شکر پاره
برای بهترین نگهداری، توصیه میشود شیرینیهای شکر پاره را در یک ظرف با درب در دمای محیط نگهداری کنید.
این دستور شما را به تولید ۲۳ عدد شیرینی شکر پاره هدایت میکند.
دقت کنید که مقدار زیادی آرد به مخلوط اضافه نشود تا شیرینیها نرم و خوشمزه باقی بمانند.