فوت و فن شیرینی لطیفه و راز خوشمزگی شیرینی لطیفه خوشمزه و خانگی
فوت و فن بیسکو حلوا و راز خوشمزگی بیسکو حلوا خوشمزه و خانگی
فوت و فن بیسکو حلوا فوت و فن بیسکو حلوا و راز خوشمزگی بیسکو حلوا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با بیسکو …
فوت و فن بورانی کدو سبز و راز خوشمزگی بورانی کدو سبز خوشمزه و خانگی
فوت و فن بورانی کدو سبز فوت و فن بورانی کدو سبز و راز خوشمزگی بورانی کدو سبز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن فتوچینی با مرغ و راز خوشمزگی فتوچینی با مرغ خوشمزه و خانگی
فوت و فن فتوچینی با مرغ فوت و فن فتوچینی با مرغ و راز خوشمزگی فتوچینی با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن شیرینی لطیفه
فوت و فن شیرینی لطیفه و راز خوشمزگی شیرینی لطیفه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شیرینی لطیفه، که به دلیل استفاده از خامه در دسته شیرینیهای خامهای پرمخاطب قرار میگیرد، گزینهای ایدهآل برای علاقهمندان به پخت شیرینی است. این شیرینی، که برای مهمانیها و مناسبتهای خاص مناسب است، از مواد اولیهای چون آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر، خامه، پودر پسته و پودر قند بهره میبرد.
شیرینی لطیفه به همراه شیرینی رولت، از جمله شیرینیهای خامهای و آبداری هستند که در جشنها و مجالس به عنوان پذیرایی محبوبیت خاصی دارند. با آموختن نکات و فوت و فنهای مربوطه، میتوانید این شیرینیها را در خانه به راحتی تهیه کنید.
مواد لازم برای پخت شیرینی لطیفه
شکر: یک لیوان
آرد: یک لیوان
تخم مرغ: چهار عدد
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته: به میزان لازم
پودر قند: به میزان لازم
پودر پسته: به میزان لازم
روش تهیه شیرینی لطیفه
برای شروع پخت شیرینی لطیفه، فر را روی دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی فر را با استفاده از کاغذ روغنی آماده نمایید. در مرحله بعدی دستور پخت، سفیده و زردههای تخممرغ را از یکدیگر جدا کنید، سفیدهها را با نیمی از شکر به خوبی هم بزنید تا حجم بگیرند و کشدار شوند. در یک ظرف دیگر، زردهها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کرده و به هم بزنید تا آنها نیز حالت کرمی و کشدار پیدا کنند، سپس به آرامی مخلوط سفیدهها را به این ترکیب اضافه کنید و با استفاده از لیسک هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط تخممرغها افزوده، تا جایی که مواد به خوبی مخلوط شوند.
پس از آن، مواد را در قیف ماسورهدار بریزید.
حالا، خمیر شیرینی را به اندازه دلخواه و با فاصله کافی روی کاغذ روغنی بریزید، کمی پودر قند روی آنها پاشیده و سینی را در وسط فر قرار دهید. شیرینیها را برای ۱۰ دقیقه بپزید تا رنگی طلایی به خود بگیرند. پس از پخت، شیرینیها را از فر خارج کرده، پس از ۵ دقیقه از کاغذ روغنی جدا سازید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند.
شیرینیها را برگردانید و روی یکی از آنها خامه زده، سپس یک شیرینی دیگر را روی خامه قرار دهید. شیرینیهای آماده شده را در ظرف مورد نظر برای سرو چیده و با پودر پسته تزئین کنید.
فوت و فن شیرینی لطیفه
برای آمادهسازی شیرینی لطیفه، ابتدا تخم مرغها را حدود ۳۰ دقیقه پیش از آغاز پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند.
اطمینان حاصل کنید که ظرفی که برای هم زدن سفیدههای تخم مرغ به کار میبرید کاملاً خشک است.
در هنگام هم زدن سفیدهها، مراقب باشید که پرههای همزن نه چرب و نه مرطوب باشند و سفیدهها را با سرعت بالا و در یک جهت مشخص هم بزنید.
در زمان پخت شیرینی لطیفه در فر، از باز کردن درب فر خودداری کنید تا دما ثابت بماند.
به هنگام افزودن سفیدههای تخم مرغ به مخلوط زردهها، مطمئن شوید که سفیدهها کاملاً سبک و پفکی شده باشند.
در این مقاله، شما با روش پخت شیرینی لطیفه آشنا شدید. امیدواریم که تجربه پخت این شیرینی خوشمزه و دلانگیز را در منزل داشته باشید و از لحظات شیرینی را در کنار خانواده خود لذت ببرید.