; فوت و فن کوکو ماکارونی و راز خوشمزگی کوکو ماکارونی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن سالاد لبنانی و راز خوشمزگی سالاد لبنانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد لبنانی و راز خوشمزگی سالاد لبنانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد لبنانی فوت و فن سالاد لبنانی و راز خوشمزگی سالاد لبنانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد لبنانی یا …

فوت و فن سوهان و راز خوشمزگی سوهان و چرا سوهان عسلی به دندان میچسبد

فوت و فن سوهان و راز خوشمزگی سوهان و چرا سوهان عسلی به دندان میچسبد

فوت و فن سوهان فوت و فن سوهان و راز خوشمزگی سوهان و چرا سوهان عسلی به دندان میچسبد در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوهان برای اولین …

فوت و فن املت تن ماهی و راز خوشمزگی املت تن ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن املت تن ماهی و راز خوشمزگی املت تن ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن املت تن ماهی فوت و فن املت تن ماهی و راز خوشمزگی املت تن ماهی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن کوکو ماکارونی

خوشمزه ترین کوکوی ماکارونی کوکو ماکارونی ساده فیلم طرز تهیه کوکوی ماکارونی کوکوی ماکارونی با مرغ کوکو ماکارونی نی نی سایت کوکو ماکارونی با سویا کوکوی ماکارونی رشته ای کوکو ماکارونی پیتزایی

فوت و فن کوکو ماکارونی و راز خوشمزگی کوکو ماکارونی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کوکوی ماکارونی، یکی از غذاهای ایرانی پرطرفدار و خوشمزه است که ظاهراً به پیتزای مرکب نزدیک می‌شود. این غذای خوش طعم با بهره‌گیری از موادی چون ماکارونی، قارچ، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ و پنیر پیتزا آماده می‌شود.

در دستورالعمل غذایی که قصد داریم بیان کنیم، ما با غذایی مواجه هستیم که هم کوکو است و هم ماکارونی؛ یعنی تلفیقی از هر دو، که به آن کوکوی ماکارونی گفته می‌شود. جالب است بدانید که این غذا را می‌توانید با استفاده از ماکارونی باقی‌مانده از وعده‌های غذایی پیشین نیز آماده کنید، با این حال که تخم‌مرغ را به آن اضافه می‌کنید.

مواد لازم برای پخت کوکو ماکارونی

ماکارونی فرمی نصف بسته

پیاز (بزرگ) یک عدد

سوسیس سه عدد

قارچ ۲۵۰ گرم

تخم مرغ چهار عدد

فلفل دلمه‌ای (کوچک) یک عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روش تهیه کوکو ماکارونی

برای آغاز پخت کوکوی ماکارونی به روشی ساده و بدون نیاز به فر، اولین قدم پختن ماکارونی به شیوه‌ای معمولی است. این کار را با آوردن آب نمک‌دار به جوش در یک قابلمه انجام داده و سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید و برای حدود ۱۰ دقیقه بپزید. ماکارونی را پس از پخت آبکشی نموده، زیر آب سرد بگیرید تا خنک شود.

در مرحله دوم، مواد لازم برای کوکو را آماده سازی کنید. با تفت دادن پیاز خرد شده یا رنده شده در یک تابه با روغن داغ شروع کنید.

پس از آن، سوسیس خرد شده را در همان روغنی که پیاز را سرخ کرده‌اید، اضافه و تفت دهید. بعد از تفت دادن سوسیس، فلفل دلمه‌ای خرد شده را به تابه اضافه کرده و دوباره تفت دهید.

در ادامه، قارچ‌های خرد شده را به ترکیب افزوده و انتظار بکشید تا آب آنها تبخیر شود. سپس، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را دوباره تفت دهید. پس از سرخ شدن، تابه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا مخلوط کوکو به دمای محیط برسد.

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و به خوبی هم بزنید. ماکارونی خنک و مخلوط مواد سرخ شده را به همراه تخم‌مرغ هم زده به ظرف اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

سپس، در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و آن را داغ کنید. مواد کوکو را در تابه ریخته، روی آن پنیر پیتزا بپاشید و صبر کنید تا به خوبی سرخ شود.

پس از سرخ شدن یک طرف کوکو، آن را برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. کوکوی ماکارونی شما پس از حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آماده سرو است. آن را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با خیارشور و ماست سرو نمایید.

فوت و فن کوکو ماکارونی

پخت کوکوی ماکارونی در فر نیز امکان‌پذیر است. برای این کار، کوکو را در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای مدت زمانی حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد.

چنانچه تمایل دارید کوکوی ماکارونی شما بدون افزودن پنیر پیتزا باشد، این امکان وجود دارد که پنیر را از دستورالعمل خود حذف کنید.

برای گزینه‌های گوشتی متفاوت، امکان جایگزینی سوسیس با مرغ پخته و خرد شده یا گوشت چرخ کرده سرخ شده وجود دارد، که این امر به شما امکان می‌دهد نسخه‌ای سالم‌تر از کوکوی ماکارونی را تهیه نمایید.

آویشن، به عنوان یکی از چاشنی‌های مطلوب برای ماکارونی، چه برای استفاده در سالاد ماکارونی و چه در کوکوی ماکارونی که در اینجا توضیح داده شد، مناسب است.

این کوکوی خوشمزه را می‌توانید همراه با سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

روش تهیه کوکو ماکارونی در فر

پخت کوکوی ماکارونی در فر نیز گزینه‌ای عالی است. همانطور که پیشتر اشاره شده، برای پختن کوکو در فر، ابتدا باید فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پیش گرم کنید و بعد کوکو را داخل آن قرار دهید. با استفاده از فر، شما می‌توانید کوکو را یکجا در یک قالب بزرگ ریخته یا آن را در قالب‌های مافین برای پخت نسخه‌های فردی کوکوی ماکارونی بریزید، که این روش برای دورهمی‌ها بسیار مناسب است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.