فوت و فن ژله خرده شیشه و راز خوشمزگی ژله خرده شیشه خوشمزه و خانگی
فوت و فن خورشت آلو اسفناج و راز خوشمزگی خورشت آلو اسفناج
فوت و فن خورشت آلو اسفناج فوت و فن خورشت آلو اسفناج و راز خوشمزگی خورشت آلو اسفناج در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت آلو اسفناج یکی …
فوت و فن پخت کیک شربتی و راز خوشمزگی کیک شربتی خوشمزه و خانگی
فوت و فن پخت کیک شربتی فوت و فن پخت کیک شربتی و راز خوشمزگی کیک شربتی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک شربتی …
فوت و فن مارمالاد زردآلو و راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن مارمالاد زردآلو فوت و فن مارمالاد زردآلو و راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مارمالاد زردآلو یک نوع …
فوت و فن ژله خرده شیشه
فوت و فن ژله خرده شیشه و راز خوشمزگی ژله خرده شیشه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ژله خرده شیشه یا ژله موزاییک، دسری ژلهای با ظاهری چشمنواز و مناسب مجالس است. این دسر نه تنها به لحاظ ظاهری خیرهکننده است، بلکه با طعمی خوشایند و دلنشین، نظر همگان را به خود جلب میکند.
در دستور تهیه ژله ویترینی که پیشتر بررسی شده بود، به کاربرد ژله شفافی مانند ژله آلوئهورا برای نمایان کردن برشهای میوه توصیه شده است. در این دستور، همان نوع ژله به کار میرود، ولی با این تفاوت که این بار، مجموعهای از ژلههای رنگارنگ، ظاهری مشابه خرده شیشه پدید میآورند و جلوهای بسیار دلانگیز و جذاب ایجاد میکنند. ادامهی متن شما را با مواد لازم و روش ساخت این دسر خیرهکننده آشنا خواهد ساخت.
مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
پودر ژله (با رنگ ها و طعم ها دلخواه) ۳ بسته
بستنی وانیلی آب شده ۲ لیوان
آب جوش ۳ لیوان
آب سرد ۳ لیوان
روش تهیه ژله خرده شیشه
برای ساخت ژله خرده شیشه، سه نوع ژله رنگی را در سه لیوان آب جوش به صورت جداگانه حل کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا در آب محلول شوند.
هنگامی که ژلهها حل شدند، به هرکدام یک لیوان آب سرد اضافه کنید و آنها را درون یخچال بگذارید تا خود را بگیرند. برای اینکه ژلهها سریعتر سفت شوند، به جای یک لیوان، نصف لیوان آب سرد به کار ببرید.
پس از سفت شدن کامل ژلهها، آنها را از یخچال خارج کرده و به شکل مکعبهای بیقاعده برش دهید.
برای آماده سازی بخش دیگر دسر، ژله آلوئهورا را در آب جوش حل کرده و به جای آب سرد، دو لیوان بستنی وانیلی به آن اضافه کرده و هم بزنید.
هنگام آماده سازی ژله خرده شیشه، یک قالب مناسب انتخاب کرده، آن را مرطوب نموده و برای چند ثانیه در فریزر قرار دهید تا بعدا ژله راحتتر از قالب جدا شود.
مکعبهای ژله را در قالب ریخته و کمی از مخلوط ژله بستنی آلوئهورا افزوده و سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا ژله کاملا بسته شود.
پس از اینکه ژله بسته شد، باقیمانده ژله بستنی را روی آن ریخته و دوباره آن را به یخچال ببرید تا کاملا محکم شود.
ژله خرده شیشه با بستنی وانیلی حاضر است. میتوانید آن را از قالب خارج کرده و سرو نمایید. یک روش دیگر برای سرو، ریختن آن در یک قالب مستطیلی بزرگ و سپس برش دادن به شکل مکعبهای کوچک برای سرو فردی است.
طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر
برای آماده سازی بیس ژله، ابتدا ۱۵۰ گرم خامه را با دو پیمانه شیر در قابلمهای مناسب مخلوط کرده و آن را بر روی حرارت ملایم گرم کنید. به محض اینکه مایع گرم شود، ۴/۳ پیمانه شکر اضافه کنید و منتظر بمانید تا شکر کاملا در مایع حل شود. پس از آن، کمی وانیل به مخلوط افزوده و آن را از روی اجاق بردارید.
پودر ژلاتین را در ظرفی جدا با آب سرد مخلوط کنید و اجازه دهید تا به حالت اسفنجی درآید. پودر ژلاتین را سپس با استفاده از روش بن ماری حرارت دهید تا به مایعی صاف و شفاف تبدیل شود. پس از سرد شدن این مایع، آن را با مخلوط شیر و خامه مخلوط کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا کاملا خنک شود.
برای ادامه تهیه ژله، مراحل دستور ژله خرده شیشه را دنبال کنید و در نهایت، ژله را در ظرف مناسب برای پذیرایی آماده نمایید.