فوت و فن شوید پلو با تن ماهی و راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی خوشمزه
فوت و فن توپک پنیری و راز خوشمزگی توپک پنیری خوشمزه و خانگی
فوت و فن توپک پنیری فوت و فن توپک پنیری و راز خوشمزگی توپک پنیری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. توپک پنیری یک پیش …
فوت و فن کشک بادمجان و راز خوشمزگی کشک بادمجان و چاشنی آن
فوت و فن کشک بادمجان فوت و فن کشک بادمجان و راز خوشمزگی کشک بادمجان و چاشنی آن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کشک بادمجان یکی از …
فوت و فن پیراشکی سوسیس و راز خوشمزگی پیراشکی سوسیس خوشمزه و خانگی
فوت و فن پیراشکی سوسیس فوت و فن پیراشکی سوسیس و راز خوشمزگی پیراشکی سوسیس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با پیراشکی …
فوت و فن شوید پلو با تن ماهی
فوت و فن شوید پلو با تن ماهی و راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
پلو شوید و تن ماهی یکی از انواع پلوهای ساده و سریع است که در ایام شلوغ و زمانهایی که فرصت کمی برای آشپزی وجود دارد، یک انتخاب ایدهآل برای وعده غذایی به شمار میرود. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله به مرحله این غذای لذیذ و راحت، به مطالعه ادامه مطلب بپردازید.
مواد لازم برای تهیه شوید پلو با تن ماهی
برنج: ۲ پیمانه
شوید: ۲ قاشق غذاخوری سرپُر
تن ماهی: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
روش تهیه شوید پلو با تن ماهی
ابتدا، بسته به نوع برنج، آن را خیس میکنیم. سپس در یک دیگ آب به میزان لازم میریزیم و آن را روی حرارت قوی قرار میدهیم تا به جوش آید. در این هنگام، یک قاشق چایخوری نمک به آب در حال جوش افزوده و برنج خیس خورده را به آن اضافه میکنیم.
با استفاده از کفگیر یا قاشق، برنج را آرام مخلوط میکنیم تا دانهها به یکدیگر نچسبند. بعد از چند دقیقه، برنج را تست کرده تا اطمینان حاصل شود که دانههای آن نرم شدهاند اما هستهی آنها همچنان سفت باقی مانده است. در این مرحله برنج را آبکش کرده و با آب سرد شستشو میدهیم.
سپس برنج آبکش شده را کنار گذاشته و در یک قابلمه دیگر مقداری روغن ریخته و با استفاده از ورقههای سیب زمینی یا نان لواش، ته دیگ را مهیا میکنیم.
مقداری از برنج را روی ته دیگ میریزیم تا کف دیگ را بپوشاند. سپس، مقداری شوید خشک یا تازه را روی برنج میپاشیم و این فرایند را به صورت لایهلایه تکرار میکنیم. استفاده از شوید تازه به همراه مقدار کمی شوید خشک برای افزایش عطر پلو توصیه میشود.
برنج را در لایه نهایی قرار داده و با دسته کفگیر یا قاشق، یک حفره در میان برنج ایجاد کرده تا دم کشیدن به خوبی انجام شود.
دم کنی را روی درب دیگ قرار داده و اجازه میدهیم شوید پلو برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. تن ماهی را برای مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش قرار داده تا سالم بودن آن تضمین شود.
تن ماهی را از کنسرو خارج کرده، روغن اضافی آن را دور ریخته و کمی از روغن را نگه میداریم. سپس تن ماهی را در یک تابه کوچک تفت داده تا به طور کامل از هم جدا شود و در نهایت آن را همراه با شوید پلو سرو میکنیم.
فوت و فن شوید پلو
برای تهیهی شوید پلو با شوید خشک، در ابتدا شوید را در مقداری آب جوش به مدت کوتاهی خیسانده و سپس آن را به برنج افزوده میکنید.
همچنین امکان دارد شوید را قبل از آبکش کردن برنج به آن بیفزایید یا اینکه پس از آبکشی، شوید را در بین لایههای برنج قرار دهید.
به جای استفاده از کره، میتوانید مقداری روغن جامد را با کمی آب روی شعله گرم کرده و پس از آن به برنج اضافه نمایید.
علاوه بر این، افزودن زعفران به برنج، به آن رنگ و طعم منحصر به فردی خواهد بخشید که تجربهی خوردن شوید پلو را بیش از پیش لذتبخش میکند.