فوت و فن رولت بادمجان و راز خوشمزگی رولت بادمجان خوشمزه و خانگی
فوت و فن مارمالاد زردآلو و راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن مارمالاد زردآلو فوت و فن مارمالاد زردآلو و راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مارمالاد زردآلو یک نوع …
فوت و فن آبگوشت خوشمزه و چه ادویه ای ابگوشت را خوشمزه میکند
فوت و فن آبگوشت فوت و فن آبگوشت خوشمزه و چه ادویه ای ابگوشت را خوشمزه میکند و نکات پخت آبگوشت در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. غذای …
فوت و فن گوشت بوقلمون و راز خوشمزگی گوشت بوقلمون خوشمزه و خانگی
فوت و فن گوشت بوقلمون فوت و فن گوشت بوقلمون و راز خوشمزگی گوشت بوقلمون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت بوقلمون حاوی هر …
فوت و فن رولت بادمجان
فوت و فن رولت بادمجان و راز خوشمزگی رولت بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
“رولت بادمجان سوخاری، غذایی خوش طعم و دلچسب است که تهیه آن در منزل بسیار آسان میباشد. بادمجان به همراه گوشت چرخکرده، انواع سبزیجات و ادویهجات، مواد اولیه این غذای لذیذ را تشکیل میدهند.”
مواد لازم برای تهیه رولت بادمجان
یک عدد بادمجان متوسط
دویست گرم گوشت چرخ کرده
دو قاشق غذاخوری فلفل دلمهای ساطوری شده
یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
یک عدد پیاز رنده شده کوچک
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم برای تهیه آرد سوخاری
یک کاپ آرد
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
یک قاشق چایخوری آویشن
یک قاشق چایخوری پاپریکا
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
روش تهیه رولت بادمجان
ابتدا پوست بادمجانها را جدا کنید و آنها را به صورت نوارهای بلند ببرید.
در یک کاسه، ترکیبی از گوشت چرخکرده، فلفل دلمهای ریز شده، جعفری ریز شده، پیاز ریز شده، نمک، و فلفل را مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.
سپس، حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را بردارید و بر روی یکی از نوارهای بادمجان بگذارید.
نوار بادمجان را به شکل رول پیچیده و با استفاده از خلال دندان آن را محکم کنید.
در کاسهای دیگر، آرد سوخاری را با ادویههای دلخواه مخلوط کنید.
ابتدا رولتهای بادمجانی را از شیر عبور داده، سپس در تخممرغ بزنید.
پس از آن، رولتها را در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید.
روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و رولتها را در آن تا زمانی که طلایی شوند سرخ کنید.
پس از سرخ شدن، رولتها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
رولتهای بادمجان سوخاری آماده شده را در کنار سس مورد نظرتان سرو نمایید.
فوت و فن رولت بادمجان
برای حفظ شکل رولتها در حین سرخ کردن و جلوگیری از باز شدن آنها، استفاده از نخ آشپزی یا خلال دندان توصیه میشود.
برای ارتقاء طعم رولت و افزودن تنوع به مخلوط گوشت، میتوانید از سبزیجات دیگری مانند قارچ، هویج یا ذرت استفاده نمایید.
ادویههای مختلفی نظیر کاری، زیره، و گشنیز میتوانند برای افزایش عطر و طعم رولتها به کار روند.
انتخاب بادمجانهایی که تازه و سفت هستند، اهمیت دارد.
با دقت ورز دادن گوشت چرخکرده، میتوان بافتی محکمتر و یکدستتر به رولتها بخشید.
اضافه کردن سبزیجاتی مانند قارچ، هویج و ذرت به ترکیب گوشتی، طعم و مزه رولت را بهبود میبخشد.
برای تقویت عطر و طعم رولتها، استفاده از ادویههایی چون پودر کاری، پودر زیره و پودر گشنیز مفید است.
رولتهای بادمجانی را تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند، در روغن داغ سرخ کنید.
پس از سرخ کردن، رولتها را بر روی کاغذ حولهای قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
رولتهای بادمجانی سرخ شده را در کنار سس مورد علاقه خود سرو نمایید.