فوت و فن ناگت گوشت و راز خوشمزگی ناگت گوشت خوشمزه و خانگی
فوت و فن فسنجان و راز خوشمزگی فسنجان رستورانی چیست
فوت و فن فسنجان فوت و فن فسنجان و راز خوشمزگی فسنجان رستورانی چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش فسنجان یکی از غذاهای مشهور ایرانی است …
فوت و فن آیس پک و راز خوشمزگی آیس پک خوشمزه و خانگی
فوت و فن آیس پک فوت و فن آیس پک و راز خوشمزگی آیس پک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای ساخت آیس پک …
فوت و فن حمص و راز خوشمزگی حمص خوشمزه و خانگی
فوت و فن حمص فوت و فن حمص و راز خوشمزگی حمص خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حمص، یک دیپ یا پراکنده بسیار خوش …
فوت و فن ناگت گوشت
فوت و فن ناگت گوشت و راز خوشمزگی ناگت گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ناگتهای گوشت و مرغ، که به عنوان یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای سراسر دنیا شناخته شدهاند، بسیاری از مردم ترجیح میدهند آنها را به صورت آماده از فستفودها تهیه کنند. با این وجود، ارزش دارد بدانید که ساخت این غذای خوش طعم در منزل نه تنها کاری ساده است، بلکه امکان پذیر است تا ناگتهایی که در خانه تهیه کردهاید را در فریزر ذخیره و برای مصرف در زمان دلخواه گرم کرده و استفاده نمایید.
مواد لازم برای تهیه ناگت گوشت
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
نان سوخاری یا خرده نان: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سفید: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
کاهو و گوجه فرنگی برای تزئین: به مقدار لازم
روش تهیه ناگت گوشت
پروسه آمادهسازی ناگتهای گوشتی به طوری که با ناگتهای مرغ یا میگو مشترک است، ابتدا با قرار دادن گوشت چرخکرده در ظرفی آغاز میشود و سپس افزودن نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و پودر فلفل سفید به آن و خوب مخلوط کردن. برای ادغام بهتر این مواد، آنها را به غذاساز منتقل کرده و برای چند دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. در مرحله بعدی، تخممرغها را در ظرف دیگری شکسته و به خوبی هم بزنید.
در ادامه، از مخلوط گوشت به اندازهای که با یک گردو برابری کند، برداشته و به شکلهای مورد نظر خود درآورید. ابتدا ناگتها را در آرد ذرت بغلتانید تا آرد به خوبی به آنها بچسبد، سپس از تخممرغ عبور دهید و در آخر در خردهنان یا پودر سوخاری بپوشانید تا کاملا پوشیده شوند. این فرآیند را برای همه ناگتها انجام دهید. شما میتوانید ناگتها را به اشکال متفاوتی مانند استوانهای یا دایرهای شکل دهید.
در مرحله نهایی، روغن را در یک تابه ریخته و اجازه دهید تا با حرارت متوسط گرم شود. ناگتها را به آرامی در روغن داغ قرار داده و اجازه دهید تا زمانی که طلایی و برشته شوند، سرخ شوند. استفاده از مقدار کافی روغن، سرخ شدن بهینه ناگتها را تضمین کرده و بافتی تردتر به آنها میبخشد. پس از اینکه ناگتها سرخ شدند، آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. سپس، ناگتها را در کنار گوجه فرنگی خرد شده و برگهای کاهو سرو کنید و از خوردن آنها در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
فوت و فن ناگت گوشت
در تهیه ناگت گوشت، افزودن سیبزمینی رندهشده به مخلوط گوشت چرخکرده امکانپذیر است، که این کار به کاهش مقدار گوشت استفاده شده در ناگتها کمک میکند.
علاوه بر این، برای بخشیدن طعم بهتر به ناگتها، برخی ترجیح میدهند هنگام فرمدهی به ناگتها، مقداری پنیر پیتزا را در داخل آنها قرار دهند.
گرچه این روش طبخ شامل پیاز نمیشود، اما شما میتوانید به منظور خنثی کردن بوی گوشت، پیاز رندهشده که کمی آب آن گرفته شده است، به مخلوط اضافه نمایید.
اگر از غذاساز برخوردار نیستید، ضروری است که مخلوط ناگت را برای چند دقیقه به دقت ماساژ دهید تا یک بافت یکپارچه و محکم به دست آید که در زمان سرخ کردن وا نرود.