; فوت و فن املت فرانسوی و راز خوشمزگی املت فرانسوی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن سوسیس بندری و راز خوشمزگی و ادویه سوسیس بندری چیست

فوت و فن سوسیس بندری و راز خوشمزگی و ادویه سوسیس بندری چیست

فوت و فن سوسیس بندری فوت و فن سوسیس بندری و راز خوشمزگی سوسیس بندری و ادویه سوسیس بندری چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوسیس …

فوت و فن کالباس خانگی و راز خوشمزگی کالباس خانگی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کالباس خانگی و راز خوشمزگی کالباس خانگی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کالباس خانگی فوت و فن کالباس خانگی و راز خوشمزگی کالباس خانگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از مردم علاقه‌مند …

فوت و فن خورشت بامیه و راز خوشمزگی خورشت بامیه خوزستانی

فوت و فن خورشت بامیه و راز خوشمزگی خورشت بامیه خوزستانی

فوت و فن خورشت بامیه فوت و فن خورشت بامیه و راز خوشمزگی خورشت بامیه خوزستانی و نکات خورش بامیه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بامیه …

فوت و فن املت فرانسوی

طرز تهیه املت حرفه ای طرز تهیه املت لاکچری املت خوشمزه نی نی سایت املت برای 10 نفر طرز تهیه املت با گوجه رنده شده فوت و فن املت خوشمزه فوت و فن املت قهوه خانه ای طرز تهیه املت حرفه ای با گوجه

فوت و فن املت فرانسوی و راز خوشمزگی املت فرانسوی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

املت فرانسوی، با طعم دلنشین و ظاهری چشم‌نواز، یک انتخاب عالی و فراتر از یک املت معمولی به شمار می‌رود. این نوع املت که غنی از مواد مغذی و با ظرافت آماده می‌شود، در میان مردم فرانسه به نسبت املت گوجه فرنگی یا تخم‌مرغ نیمرو سبک انگلیسی، محبوبیت بیشتری دارد. برای فرانسوی‌ها، یک صبحانه ایده‌آل معمولاً با یک نوشیدنی ساده نظیر فنجانی از قهوه خوش‌طعم، به همراه تست و مربا شروع می‌شود. با این حال، در روزهای آخر هفته، آن‌ها تمایل دارند که به جای تست و مربا به همراه قهوه، از خوردن املت فرانسوی نهایت بهره را ببرند. شما هم می‌توانید با آماده‌سازی این املت غنی از پروتئین و ویتامین، از صبحانه‌ای کامل و لذیذ بهره‌مند شوید.

مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی

سفیده‌ تخم‌مرغ پنج عدد

زرده‌ تخم‌مرغ دو عدد

آرد سفید یک قاشق سوپ‌خوری

بیکینگ‌پودر یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب یک چهارم پیمانه

ماست سون دو قاشق غذاخوری

بیکن مرغ یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

پنیر‌موزارلا کاله ۱۰۰ گرم

روش تهیه املت فرانسوی

برای آماده‌سازی یک املت فرانسوی لذیذ، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را همراه با آب، ماست، نمک، و فلفل در ظرفی به خوبی مخلوط کنید تا یک ترکیب همگن به دست آید. سپس، بیکینگ‌پودر و آرد را افزوده و تا حصول یکدستی کامل هم بزنید. در مرحله بعد، بیکن مرغ ریز شده را به این مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

قالب مورد نظر خود را با کمی روغن چرب کنید، و در صورت تمایل، می‌توانید از قالب‌های دارای طرح خاص استفاده نمایید. دقت کنید که یک چهارم از قالب بدون مایع باقی بماند. املت را درون فری که به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده، برای ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از پخت، آن را سرو کنید.

برای پختن املت در تابه، مقداری روغن یا کره را داخل تابه بریزید و تمامی قسمت‌های تابه را به خوبی چرب نمایید. سپس، مایع املت را درون تابه بریزید و با استفاده از چنگال سطح آن را صاف کنید. برای اجتناب از چسبیدن املت به تابه، تابه را به آرامی به جلو و عقب حرکت دهید. تابه را برای یک دقیقه روی حرارت متوسط نگه دارید و سپس با چنگال قسمت‌های نپخته را به آرامی برگردانید تا املت به طور کامل بپزد. پس از پخته شدن و ترد شدن املت، یک نیمه را روی نیمه دیگر تا کنید. در صورت دلخواه، می‌توانید پنیر موزارلا و بیکن مرغ را بین دو لایه املت اضافه کنید. در پایان، املت را در یک بشقاب مناسب سرو کنید.

نکاتی مهم در مورد املت فرانسوی

هر دو املت فرانسوی و املت معمولی از مواد اصلی مشابهی نظیر تخم مرغ، پنیر، و ادویه‌جات تهیه می‌شوند، اما چندین تفاوت بنیادین بین این دو وجود دارد.

یکی از بارزترین تفاوت‌ها در روش پخت آن‌ها قرار دارد. برای دستیابی به بافت نرم و یکدست، املت فرانسوی باید به آهستگی و با استفاده از حرارت ملایم پخته شود، در مقابل، املت معمولی می‌تواند با حرارت بالاتر یا کمتر تهیه شود.

در زمینه مواد اولیه نیز تفاوت‌هایی مشهود است. املت فرانسوی اغلب با پنیر پارمزان آماده می‌شود، در حالی که برای تهیه املت معمولی می‌توان از طیف گسترده‌ای از پنیرها استفاده کرد، از پنیر پیتزا گرفته تا گودا و پنیر خامه‌ای.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.