; فوت و فن پیتزا سیب زمینی و راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن شربت ریحان و راز خوشمزگی شربت ریحان خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت ریحان و راز خوشمزگی شربت ریحان خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت ریحان فوت و فن شربت ریحان و راز خوشمزگی شربت ریحان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت ریحان، نوشیدنی اصیل …

فوت و فن آش نخود و راز خوشمزگی آش نخود خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش نخود و راز خوشمزگی آش نخود خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش نخود فوت و فن آش نخود و راز خوشمزگی آش نخود خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن آش خرفه و راز خوشمزگی آش خرفه خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش خرفه و راز خوشمزگی آش خرفه خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش خرفه فوت و فن آش خرفه و راز خوشمزگی آش خرفه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن پیتزا سیب زمینی

پیتزا با نان لواش و سیب زمینی طرز تهیه پیتزا سیب زمینی با قارچ پیتزا سبزیجات با سیب زمینی عکس پیتزا سیب زمینی خمیر پیتزا با سیب زمینی طرز تهیه پیتزا سیب زمینی با مرغ پیتزا سیب زمینی و گوشت مینی پیتزا با سیب زمینی

فوت و فن پیتزا سیب زمینی و راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر به دنبال تهیه یک پیتزا ساده و سریع هستید، پیتزای سیب زمینی که بدون نیاز به خمیر و فر آماده می‌شود و از گوشت یا مرغ استفاده نمی‌کند، گزینه‌ای مناسب است. تهیه این پیتزا نیاز به زمان زیادی نداشته و به سرعت آماده می‌شود. این پیتزای خوشمزه را می‌توانید در زمانی کوتاه آماده سازید. علاوه بر این، برای ساخت این پیتزا می‌توانید از موادی مانند کالباس یا سیب زمینی استفاده کنید و آن را به راحتی بدون استفاده از فر در خانه تهیه و میل نمایید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا سیب زمینی

سیب زمینی ۳ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱ لیوان

کالباس رنده شده به مقدار دلخواه

فلفل دلمه خرد شده ۱ ق غذا خوری

جعفری خرد شده ۱ ق غذا خوری

بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری

پنیر پیتزا ۲ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم

روش تهیه پیتزا سیب زمینی

ابتدا، سیب زمینی‌ها را بشویید و با کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا به طور کامل بپزند. پس از اینکه پخته شدند، پوست آن‌ها را بکنید و اجازه دهید سرد شوند. بعد، سیب زمینی‌ها را با پوره‌کن یا هر وسیله دیگری له کنید تا به شکل پوره نرم و یکنواختی دربیایند.

در ادامه، تخم مرغ را به پوره سیب زمینی اضافه کرده و همچنین نمک و ادویه‌ها را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید. کالباس رنده شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، و جعفری خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، سه مرتبه الک کنید و به ترکیب اضافه کنید. خوب هم بزنید تا خمیری تشکیل شود. اگر مایلید، می‌توانید در این مرحله پنیر پیتزا را نیز اضافه کنید. بسته به بافت خمیر، ممکن است نیاز به اضافه کردن آرد بیشتری باشد؛ وقتی خمیر در مرکز کاسه متمرکز شود، دیگر آرد اضافه نکنید.

خمیر آماده شده را روی سطح آردپاشی شده قرار داده و به ضخامت حدود ۱ سانتی‌متر پهن کنید. سپس، با استفاده از چاقو یا کاتر، خمیر را به شکل‌های مثلثی برش دهید و آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. پس از اینکه یک طرف طلایی و ترد شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به همین شکل سرخ شود. بعد از سرخ کردن، ناگت‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود. این پیتزای سیب زمینی را با سس مورد علاقه خود سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

عامل اصلی لذت‌بخش بودن این پیتزای سیب زمینی در انتخاب مواد اولیه و فرآیند پخت آن می‌باشد.

فوت و فن پیتزا سیب زمینی

پیشنهاد می‌شود آرد را به آرامی و به صورت پلکانی به مخلوط اضافه کنید، زیرا قابلیت جذب آب آرد بسته به نوع آن متفاوت است و ممکن است به مقدار کمتر یا بیشتری از آن نیاز پیدا کنید.

علاوه بر این، امکان دارد مخلوط را به گونه‌ای مشابه کوکو سبزی داخل تابه گسترده و پس از پخت به قطعات برش دهید.

اگر خواستار تغییری در مواد هستید، به جای کالباس می‌توانید از سوسیس خرد شده یا تکه‌های مرغ پخته و خرد شده نیز بهره ببرید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.