فوت و فن سوپ کرفس و راز خوشمزگی سوپ کرفس خوشمزه و خانگی
فوت و فن ماقوت و راز خوشمزگی ماقوت خوشمزه و خانگی
فوت و فن ماقوت فوت و فن ماقوت و راز خوشمزگی ماقوت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماقوت یک دسر سنتی ایرانی است که …
فوت و فن مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خوشمزه و خانگی
فوت و فن مربای شاتوت فوت و فن مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شاتوت، یکی از …
فوت و فن شوید پلو با تن ماهی و راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی خوشمزه
فوت و فن شوید پلو با تن ماهی فوت و فن شوید پلو با تن ماهی و راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن سوپ کرفس
فوت و فن سوپ کرفس و راز خوشمزگی سوپ کرفس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سوپ کرفس، یک غذای متنوع است که هم به روش سنتی و هم به شکل رژیمی با تغییر اجزا تهیه میشود.
این ایده غلط که غذاهای سالم به خوشمزگی غذاهای فست فود نیستند، بخصوص در زمینه کاهش وزن، یک باور غلط است. این باور اشتباه این را نتیجهگیری میکند که برای کاهش وزن باید از غذاهای لذیذ دوری جست. با یادگیری نحوه پخت سوپ کرفس، قصد داریم این افسانهها را نقض کنیم.
به هنگام جستجوی غذایی سریع، مغذی و دلچسب در یک روز زمستانی سرد، دستور پخت سوپ کرفس لذیذ و مناسب مهمانی ما را امتحان کنید.
مواد لازم برای آماده سازی سوپ کرفس ساده
کرفس: ۱ فنجان
سیر : ۲ یا ۳ حبه
پیاز: ۱/۲ فنجان
فلفل سبز : ۱ عدد
آب: ۱ و ۱/۲ فنجان
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
روغن: ۱ قاشق چایخوری
روش تهیه سوپ کرفس ساده
ابتدا، کرفس و برگهایش را به قطعات ریز خرد کنید.
در مرحله بعد، یک ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن به همراه سیر ریز شده، پیاز، فلفل سبز و کرفس خرد شده اضافه نمایید و بگذارید برای دو یا سه دقیقه تفت بخورد.
زمانی که کرفس نرم شده، کل مواد ماهیتابه را به یک ظرف دیگر انتقال دهید و آنها را به پوره تبدیل کنید.
پوره را دوباره در قابلمه بریزید و بر روی حرارت متوسط ادامه دهید پخت را.
آب، نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
هنگامی که سوپ به غلظت مورد نظر رسید، حرارت را قطع کنید. سوپ کرفس شما، آماده سرو است. آن را با جعفری تزیین نموده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای آماده سازی سوپ کرفس و هویج
گوجهفرنگی نصف شده: ۴ عدد
کرفس: ۴۵ گرم، آن را به قطعات ۷ تا ۹ سانتیمتری تقسیم کنید
پیاز درشت: ۱ عدد، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید
هویج متوسط خردشده: ۴ عدد
بلغور جو دوسر: ۲ فنجان کوچک
مخلوط سوپ (عدس، نخود، جو و غیره): ۱/۲ فنجان
ریحان تازه یا خشک (اختیاری): ۴ قاشق چایخوری
پونه کوهی (اختیاری): ۶ شاخه
آب اضافه: ۲ فنجان
پودر چیلی داغ: ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
پودر سیر یا سیر تازه: ۲ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه کامل: ۱/۴ قاشق چایخوری
روش تهیه سوپ کرفس و هویج
شروع کنید با شستن تمام سبزیجات در آب سرد.
سپس گوجه فرنگیها را از وسط نصف کرده، بدون اینکه دانههایشان را دربیاورید، پیاز را به چهار قسمت تقسیم کنید و کرفس را به صورت نوارهای باریک ببرید. به آرامی تکههای گوجه فرنگی را به مخلوطکن اضافه کنید و این فرآیند را برای کرفس، پیاز و دیگر مواد سوپ تکرار کنید. ایده خوبی است که هر کدام از مواد را به تنهایی در مخلوطکن بریزید و به پوره تبدیل کنید.
سیر، پودر فلفل قرمز و هر گونه سبزیهای تازه دیگری که دوست دارید را به میکس اضافه و مخلوط کنید.
پوره آماده شده را به قابلمه منتقل کنید. در صورت نیاز برای رسیدن به غلظت مطلوب، آب اضافه نمایید. مخلوط را برای ۵ دقیقه هم زده تا به جوش آید و از تهگرفتگی جلوگیری کنید. وقتی سوپ شروع به جوشیدن کرد، حرارت را پایین بیاورید.
دستور پخت سوپ کرفس و هویج حالا کامل شده است. امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای آماده سازی سوپ کرفس و سیب زمینی
کرفس: ۴۵ گرم
سیب زمینی: ۱ عدد (به عنوان غلیظ کننده اصلی سوپ، نقش مهمی بازی میکند)
کره گیاهی: به میزان لازم
خامه: نصف فنجان
سیر: ۲ حبه
جوز هندی (برای داشتن طعم بهتر، جوز هندی تازه را رنده کنید)
آب سبزیجات: اگر آب سبزیجات در دسترس ندارید، میتوانید از آب ساده یا استاک سبزیجات آماده استفاده کنید.
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
برگهای جعفری: برای تزئین سوپ
روش تهیه سوپ کرفس و سیب زمینی
اولین گام، پخت کرفس و سیب زمینی است.
سپس، در یک ماهیتابه، کره را گرم کنید و کرفس و سیر خرد شده را اضافه کرده و در حرارت ملایم برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
بعد از آن، سیب زمینیهای پخته شده را به ماهیتابه افزوده و به خوبی مخلوط نمایید.
آب مورد نظر خود، چه آب معمولی باشد یا آب سبزیجات، به همراه نمک و فلفل به این ترکیب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد کاملاً پخته و مزهدار شوند.
پس از اتمام پخت و خنک شدن اندکی سوپ، آن را درون مخلوطکن بریزید و تا حصول یک مخلوط یکدست و نرم، میکس نمایید.
محتوای مخلوط شده را دوباره به قابلمه برگردانید و روی حرارت کم گرم کنید. در صورت نیاز، مقداری آب اضافه کنید تا به غلظت مطلوب سوپ برسید.
هنگامی که سوپ به دمای مناسب رسید، خامه و جوز هندی را افزوده، حرارت را قطع کرده و به خوبی هم بزنید.
سوپ کرفس و سیب زمینی حالا آماده است. آن را با جعفری تزئین کرده و به همراه نان کروتون که نان برشته خرد شده به شکل مکعبی است و در سوپ و سالاد استفاده میشود، سرو نمایید.