; فوت و فن هوموس و راز خوشمزگی هوموس خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن مرغ شاندیزی و راز خوشمزگی مرغ شاندیزی خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ شاندیزی و راز خوشمزگی مرغ شاندیزی خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ شاندیزی فوت و فن مرغ شاندیزی و راز خوشمزگی مرغ شاندیزی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ شاندیزی، یکی …

فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب یونانی فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کباب …

فوت و فن شیرینی کشمشی بدون فر و راز خوشمزگی شیرینی کشمشی بدون فر خوشمزه

فوت و فن شیرینی کشمشی بدون فر و راز خوشمزگی شیرینی کشمشی بدون فر خوشمزه

فوت و فن شیرینی کشمشی بدون فر فوت و فن شیرینی کشمشی بدون فر و راز خوشمزگی شیرینی کشمشی بدون فر خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …

فوت و فن هوموس

طرز تهیه هوموس نی نی سایت طرز تهیه حمص نواب ابراهیمی طرز تهیه هوموس با ماست طرز تهیه حمص چیست طرز تهیه هوموس با ارده کالری حمص دکتر کرمانی حمص را با چی بخوریم حمص برای لاغری

فوت و فن هوموس و راز خوشمزگی هوموس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

هموس یک غذای مغذی و لذیذ است که تهیه آن در خانه هم از لحاظ اقتصادی به صرفه است و هم طعمی لذیذتر نسبت به نمونه‌های فروشگاهی دارد. اغلب، هموس خانگی حجم بیشتری دارد. برای ساخت هموس، استفاده از یک غذاساز ایده‌آل است. اگرچه می‌توانید برای خرد و مخلوط کردن مواد از گوشت‌کوب یا حتی دست خود استفاده کنید، اما غذاساز فرآیند را آسان‌تر می‌کند.

استفاده از سیر کبابی به جای سیر خام در ترکیبات هموس، طعم دودی به آن اضافه می‌کند و همین امر باعث می‌شود غذا عطر و مزه‌ای دلپذیر داشته باشد، و همچنین هضم سیر کبابی نسبت به سیر خام راحت‌تر است. با این حال، اگر شما علاقه‌مند به حضور قوی عطر سیر در غذا هستید، بهتر است از سیر خام استفاده کنید. ترسی از امتحان کردن طعم‌های جدید نداشته باشید و سعی کنید با خلاقیت خود به هموس طعم‌های مختلف بدهید. برای آغاز تهیه هموس، داشتن یک غذاساز و آب‌مرکبات‌گیری توصیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه هوموس

سه و نیم فنجان نخود کنسروی یا خیس‌خورده و پخته‌شده؛

یک قاشق غذاخوری جوش شیرین برای جدا کردن پوست نخود؛

یک‌سوم فنجان خمیر ارده یا طحینه؛

هشت حبه سیر کبابی یا بیشتر (در صورت تمایل به طعم سیر می‌توانید یک تا سه حبه سیر خام استفاده کنید)؛

یک‌چهارم فنجان آبلیموی تازه یا بیشتر برای طعم‌دهندگی به حمص؛

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص و کمی بیشتر برای تزئین؛

سه‌چهارم قاشق چای‌خوری زیره؛

نصف قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) نمک؛

اندکی فلفل تند؛

پاپریکا و جعفری خردشده برای تزئین (اختیاری).

روش تهیه هوموس

اگر مایل به استفاده از نخود کنسروی برای تهیه حمص هستید، نخست آب کنسرو را خالی کرده و نخودها را بشویید. پس از پخت، آب نخودها را بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق سرد شوند. برای دستیابی به بافتی خامه‌ای در حمص، گرفتن پوست نخودها توصیه می‌شود. این کار اختیاری است، اما برای یکدست شدن حمص مفید است. پوست نخودها را با قرار دادن در قابلمه و افزودن یک قاشق غذاخوری جوشانده بگیرید. نخودها باید کاملاً تحت پوشش جوشانده قرار گیرند. حرارت را ملایم نگه دارید و بعد از دو تا سه دقیقه، پوست نخودها جدا خواهد شد.

نخودها را در کاسه‌ای بزرگ بریزید و روی آنها آب سرد بریزید تا پوست‌ها جدا شوند و به سطح آب بیایند. یک روش دیگر برای جدا کردن پوست نخود، دستی برداشتن پوست هر دانه است که زمان‌بر اما مؤثر برای یکدست شدن حمص است.

حدود پانزده تا بیست دانه نخود را برای تزئین کنار بگذارید. غذاساز را آماده کنید و تیغه مخلوط کن را در آن قرار دهید. نخود، آرد کنجد، سیر کبابی، آب‌لیمو، روغن زیتون، نمک، زیره و فلفل تند را به غذاساز اضافه کنید و مواد را تا رسیدن به ترکیب یکپارچه مخلوط کنید.

مزه حمص را بچشید و در صورت لزوم برای طعم بهتر، نمک، فلفل یا آب‌لیمو اضافه کنید. برای ترکیب کامل مواد، دوباره آنها را مخلوط کنید. اگر مخلوط خیلی غلیظ و سفت شده، اضافه کردن کمی آب ولرم مفید است.

حمص را در ظرفی تخت بریزید و با قاشق در مرکز آن حفره‌ای ایجاد کنید. با نخودهای کنار گذاشته شده، روغن زیتون، پاپریکا و جعفری خرد شده تزئین کنید. حمص در کنار نان پیتا، نان ترد و سبزیجات تازه فوق‌العاده خواهد بود.

ارزش غذایی هوموس چقدر است؟

۱۳۲ کالری کالری حاصل از چربی ۴۵

۵ گرم چربی کلی ارزش غذایی ۸ درصد

۳۷۶ میلی‌گرم سدیم ارزش غذایی ۱۶ درصد

۱۸۳ میلی‌گرم پتاسیم ارزش غذایی ۵ درصد

۱۵ گرم کربوهیدرات کلی ارزش غذایی ۵ درصد

۳ گرم فیبر رژیمی ارزش غذایی ۱۲ درصد

۵گرم پروتئین ارزش غذایی ۱۰ درصد

۲ گرم شکر

ویتامین A ارزش غذایی ۰.۳ درصد

ویتامین C ارزش غذایی ۴.۲ درصد

کلسیم ارزش غذایی ۳.۸ درصد

آهن ۱۰ درصد

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.