فوت و فن سوپ سیب زمینی و راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی
فوت و فن مانی پلو و راز خوشمزگی مانی پلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن مانی پلو فوت و فن مانی پلو و راز خوشمزگی مانی پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با مانی …
فوت و فن بورک اسفناج و راز خوشمزگی بورک اسفناج خوشمزه و خانگی
فوت و فن بورک اسفناج فوت و فن بورک اسفناج و راز خوشمزگی بورک اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشپزی ترکیه به دلیل …
فوت و فن کوکو سبزی و راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه
فوت و فن کوکو سبزی فوت و فن کوکو سبزی و راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در اینجا کوکو سبزی یک نوع …
فوت و فن سوپ سیب زمینی
فوت و فن سوپ سیب زمینی و راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
فوت و فن سوپ سیب زمینی و راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سوپ به عنوان یک پیش غذای گرم، انتخابی آسان و مورد پسند در سرتاسر جهان است و دارای طرفداران فراوانی میباشد. در تقریبا هر فرهنگی، میتوان نمونههای خاصی از سوپ را پیدا کرد. برای نمونه، در ایرلند، سوپ سیب زمینی از جایگاه ویژهای برخوردار است و اغلب با اضافه کردن میگوی خرد شده به آن سرو میگردد.
مواد لازم برای پخت سوپ سیب زمینی
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
شیر ۲ لیوان
جعفری نصف پیمانه
جو پرک ۱ پیمانه
آب مرغ ۴ لیوان
پیاز ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه سوپ سیب زمینی
برای آغاز پخت سوپ، نخست قابلمهای مناسب با درپوش را روی شعله گرم کنید و ۵۰ گرم کره به همراه ۲ قاشق غذاخوری آرد درون آن قرار داده و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس، یک پیاز خرد شده را به این ترکیب اضافه کرده و تا زمانی که نرم شود تفت دهید.
در مرحله بعد، ۲ عدد سیب زمینی و یک هویج خرد شده را آماده کنید و پس از تفت دادن پیاز، این مواد به همراه ۱ پیمانه جو پرک، به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه و در آخر، ۴ لیوان آب مرغ را به قابلمه بیفزایید. درپوش قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مواد برای ۱ ساعت بر روی شعله بپزند.
یک ساعت بعد، درپوش قابلمه را کنار بگذارید و با استفاده از همزن دستی، مواد داخل قابلمه (سیب زمینی، هویج، جو پرک) را به خوبی هم بزنید تا به صورت یکدست درآیند. در این مرحله، ۲ لیوان شیر و نیم پیمانه جعفری خرد شده را اضافه کنید، درپوش را برگردانید و سوپ را برای ۳۰ دقیقه دیگر بپزید.
پس از پایان پخت ۳۰ دقیقه، سوپ سیب زمینی آماده است. سوپ را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید. امیدوارم از این دستورالعمل و طعم دلپذیر آن نهایت لذت را ببرید.
فوت و فن سوپ سیب زمینی
به عنوان گزینهای دیگر به جای کره، میتوانید از روغن استفاده کنید.
سوپی که در حال تهیه هستید، قابلیت تطبیق پذیری بالایی دارد و بنا به ذائقه شخصی، امکان افزودن هر نوع سبزیجات مورد علاقهتان را به شما میدهد.
برای اینکه مواد داخل سوپ به صورت کاملاً هماهنگ و نرم درآیند، استفاده از یک میکسر پیشنهاد میشود.
برای به دست آوردن طعمی بینظیر و لذتبخش، استفاده از جعفری تازه و آب مرغ تازه توصیه میگردد.