فوت و فن آدانا کباب و راز خوشمزگی آدانا کباب خوشمزه و خانگی
فوت و فن چای ماسالا و راز خوشمزگی چای ماسالا خوشمزه و خانگی
فوت و فن چای ماسالا فوت و فن چای ماسالا و راز خوشمزگی چای ماسالا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چای ماسالا، یک نوشیدنی …
فوت و فن بادمجان و راز سرخ کردن بادمجان با روغن کم
فوت و فن بادمجان فوت و فن بادمجان و راز سرخ کردن بادمجان با روغن کم و نکات پخت خورشت بادمجان در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در …
فوت و فن کوکو لوبیا سبز و راز خوشمزگی کوکو لوبیا سبز خوشمزه و خانگی
فوت و فن کوکو لوبیا سبز فوت و فن کوکو لوبیا سبز و راز خوشمزگی کوکو لوبیا سبز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکو …
فوت و فن آدانا کباب
فوت و فن آدانا کباب و راز خوشمزگی آدانا کباب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آدانا کباب، شناخته شده در گفتار روزمره به عنوان قیما کباب، از گوشت چرخکرده دستساز تهیه و به صورت لولهای دراز بر روی سیخهای آهنی پهن شده و بر منقلی باز پر از زغال چوب مشتعل پخته میشود. نام این کباب از شهر آدانا، پنجمین شهر بزرگ ترکیه، گرفته شده و به اصطلاح در منطقه آدانا-مرسین واقع در جنوب شرق ترکیه به عنوان «قیما کباب» یا سادهتر، قیما شناخته میشود.
مواد لازم برای پخت آدانا کباب
گوشت گوساله ۷۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
سیر یک حبه
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
رب فلفل تند (یا سس فلفل تند) ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده یه دسته کوچک
روش تهیه آدانا کباب
پیازها را نگینی خرد کرده، آب آنها را خارج سازید و درون یک کاسه بریزید.
سیر را له کنید، به پیاز افزوده و با گوشت گوساله و گوسفند مخلوط نمایید.
این مخلوط را با افزودن فلفل سیاه، فلفل قرمز و پوره فلفل غنی سازید.
جعفری خرد شده را نیز درون مخلوط بریزید.
مواد را کاملاً ورز دهید و پس از هم زدن دقیق، برای ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
قبل از شروع پخت در فر، طبقه کبابی را با دنبه یا کره چرب کنید.
فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید.
گوشتهای مرینیت شده را به سیخها بکشید.
سپس، سیخها را بر روی سینی سیمی فر بچینید و برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته و آماده سازید.
فوت و فن آدانا کباب
چرب کردن سطح سیمی فر باعث بهبود مزه کبابها میشود. برای این امر، استفاده از چربی حاصل از دنبه توصیه میشود.
یک سینی زیر سطح سیمی فر بگذارید تا در زمان پخت، چربیهای اضافی به داخل فر نچکند.
برای پخت این کبابها، میتوانید از سیخهای فلزی استاندارد یا سیخهای چوبی استفاده کنید.