فوت و فن آدانا کباب و راز خوشمزگی آدانا کباب خوشمزه و خانگی
فوت و فن خاگینه و راز خوشمزگی خاگینه و نکات پخت خاگینه
فوت و فن خاگینه فوت و فن خاگینه و راز خوشمزگی خاگینه و نکات پخت خاگینه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خاگینه، یکی از انواع خوراکیهای لذیذ …
فوت و فن شامی نخود و راز خوشمزگی شامی نخود خوشمزه و خانگی
فوت و فن شامی نخود فوت و فن شامی نخود و راز خوشمزگی شامی نخود خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شامی نخود، یکی …
فوت و فن مربای نارنگی و راز خوشمزگی مربای نارنگی خوشمزه و خانگی
فوت و فن مربای نارنگی فوت و فن مربای نارنگی و راز خوشمزگی مربای نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با مربای …
فوت و فن آدانا کباب
فوت و فن آدانا کباب و راز خوشمزگی آدانا کباب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آدانا کباب، شناخته شده در گفتار روزمره به عنوان قیما کباب، از گوشت چرخکرده دستساز تهیه و به صورت لولهای دراز بر روی سیخهای آهنی پهن شده و بر منقلی باز پر از زغال چوب مشتعل پخته میشود. نام این کباب از شهر آدانا، پنجمین شهر بزرگ ترکیه، گرفته شده و به اصطلاح در منطقه آدانا-مرسین واقع در جنوب شرق ترکیه به عنوان «قیما کباب» یا سادهتر، قیما شناخته میشود.
مواد لازم برای پخت آدانا کباب
گوشت گوساله ۷۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
سیر یک حبه
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
رب فلفل تند (یا سس فلفل تند) ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده یه دسته کوچک
روش تهیه آدانا کباب
پیازها را نگینی خرد کرده، آب آنها را خارج سازید و درون یک کاسه بریزید.
سیر را له کنید، به پیاز افزوده و با گوشت گوساله و گوسفند مخلوط نمایید.
این مخلوط را با افزودن فلفل سیاه، فلفل قرمز و پوره فلفل غنی سازید.
جعفری خرد شده را نیز درون مخلوط بریزید.
مواد را کاملاً ورز دهید و پس از هم زدن دقیق، برای ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
قبل از شروع پخت در فر، طبقه کبابی را با دنبه یا کره چرب کنید.
فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید.
گوشتهای مرینیت شده را به سیخها بکشید.
سپس، سیخها را بر روی سینی سیمی فر بچینید و برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته و آماده سازید.
فوت و فن آدانا کباب
چرب کردن سطح سیمی فر باعث بهبود مزه کبابها میشود. برای این امر، استفاده از چربی حاصل از دنبه توصیه میشود.
یک سینی زیر سطح سیمی فر بگذارید تا در زمان پخت، چربیهای اضافی به داخل فر نچکند.
برای پخت این کبابها، میتوانید از سیخهای فلزی استاندارد یا سیخهای چوبی استفاده کنید.