; فوت و فن خورش طلا کوله و راز خوشمزگی خورش طلا کوله خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن ترشی و علت ریختن شکر در ترشی و راز خوشمزگی ترشی

فوت و فن ترشی و علت ریختن شکر در ترشی و راز خوشمزگی ترشی

فوت و فن ترشی فوت و فن ترشی و علت ریختن شکر در ترشی و راز خوشمزگی ترشی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترشی یکی از چاشنی‌های …

فوت و فن سوپ آش و راز خوشمزگی سوپ آش خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ آش و راز خوشمزگی سوپ آش خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ آش فوت و فن سوپ آش و راز خوشمزگی سوپ آش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با سوپ …

فوت و فن نان اردک و راز خوشمزگی نان اردک خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان اردک و راز خوشمزگی نان اردک خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان اردک فوت و فن نان اردک و راز خوشمزگی نان اردک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در هر منطقه، نان‌های …

فوت و فن خورش طلا کوله

فوت و فن خورش آلو اسفناج فوت و فن خورش آلو اسفناج نی نی سایت فوت و فن دیگچه فوت و فن سیرابی فوت و فن حلوا زعفرانی فوت و فن کباب کوبیده نی نی سایت فوت و فن پیتزا نی نی سایت خورشت اسفناج بدون آلو نی نی سایت

فوت و فن خورش طلا کوله و راز خوشمزگی خورش طلا کوله خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش طلا کوله، یک دستور پخت فسنجان معطر با انواع سبزی‌های خوشبو است که طعمی دلچسب و لذت‌بخش دارد. این خورشت غنی و خوشمزه، از غذاهای سنتی استان گیلان به شمار می‌رود و پیشنهاد می‌شود که شما نیز امتحانش کنید. خورشت طلا کوله هم با استفاده از گوشت و هم با مرغ قابل تهیه است و در صورت تهیه با مرغ، در زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه گویند.

مواد لازم برای پخت خورش طلا کوله

مرغ: ۱/۵ کیلوگرم

آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری

آب: سه لیوان فرانسوی دسته‌دار

جعفری تازه خرد شده: ۱۵۰ گرم

گردو: ۳۰۰ گرم

نعناع تازه خرد شده: ۱۵۰ گرم

گشنیز تازه خرد شده: ۱۵۰ گرم

آبغوره: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: ۱ عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه خورش طلا کوله

برای آغاز پخت خورشت غورابه مخصوص گیلانی، لازم است بدانید که این غذا را می‌توان هم با گوشت و هم با مرغ تهیه کرد. در این دستورالعمل، از مرغ استفاده خواهیم کرد. اولین گام، شستشوی دقیق مرغ و قرار دادن آن درون یک ظرف می‌باشد. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و آن را با کمی روغن به مرغ افزوده، روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود، سپس مرغ را به آن اضافه کرده و با کمی زردچوبه تفت دهید. پس از تفت دادن مرغ و پیاز برای چند دقیقه، ۳ لیوان آب به آن اضافه کرده و مرغ را روی حرارت ملایم بپزید.

در مرحله بعدی تهیه خورشت طلا کوله غورابه، سبزیجات را شسته و خرد نمایید. سپس، سبزی‌ها را در یک ماهیتابه با کمی روغن برای مدت کوتاهی تفت دهید، نیاز به سرخ کردن کامل نیست. سبزی‌های تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید. گردوها را مانند تهیه خورش فسنجان آسیاب کنید و به خورش بیفزایید. برای بهبود طعم خورشت غورابه، مقداری فلفل، نمک و آبغوره به آن اضافه کنید. آرد برنج را در آب سرد حل نموده و به خورش اضافه کنید تا غلظت پیدا کند. پس از اینکه خورشت کمی غلیظ شد، آن را همراه با برنج دمی و چاشنی‌های محلی سرو کنید.

فوت و فن خورش طلا کوله

در پخت خورشت طلا کوله غورابه، ابتدا پیازها را تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند، سرخ کنید و سپس مرغ را اضافه نمایید. این کار به غذا طعمی بی‌نظیر و ظاهری جذاب می‌دهد.

برای تهیه غورابه گیلانی، لازم است سبزیجات را با دقت و به شکل ریزی خرد کنید.

استفاده از تره در کنار سایر سبزیجات در برخی از دستورالعمل‌های غورابه گیلانی مورد توصیه قرار می‌گیرد.

اگر قصد دارید در این دستورالعمل از گوشت به جای مرغ استفاده کنید، مطمئن شوید که گوشت انتخابی فاقد استخوان باشد.

برای تهیه این خورشت شمالی، استفاده از گردوی آسیاب‌شده ضروری است؛ بهتر است گردو را دو بار چرخ کنید تا چربی آن به طور موثر در خورشت توزیع شود.

از میزان مشخص شده برای نعناع تجاوز نکنید، زیرا مصرف بیش از حد آن می‌تواند به تلخی خورشت منجر شود.

خورشت طلا کوله غورابه به روش مازندرانی نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.