; فوت و فن رولت مرغ و راز خوشمزگی رولت مرغ خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن شاورما و راز خوشمزگی شاورما خوشمزه و خانگی

فوت و فن شاورما و راز خوشمزگی شاورما خوشمزه و خانگی

فوت و فن شاورما فوت و فن شاورما و راز خوشمزگی شاورما خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شاورما، غذای خیابانی محبوب خاورمیانه‌ای که با …

فوت و فن خیار شور و راز خوشمزگی خیار شور و علت تلخ شدن آن

فوت و فن خیار شور و راز خوشمزگی خیار شور و علت تلخ شدن آن

فوت و فن خیار شور فوت و فن خیار شور و راز خوشمزگی خیار شور و علت تلخ شدن آن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خیارشور یک …

فوت و فن گوشت بوقلمون و راز خوشمزگی گوشت بوقلمون خوشمزه و خانگی

فوت و فن گوشت بوقلمون و راز خوشمزگی گوشت بوقلمون خوشمزه و خانگی

فوت و فن گوشت بوقلمون فوت و فن گوشت بوقلمون و راز خوشمزگی گوشت بوقلمون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت بوقلمون حاوی هر …

فوت و فن رولت مرغ

خوشمزه ترین رولت مرغ رولت مرغ در فر رولت مرغ برای 10 نفر رولت مرغ با قارچ بدون فر مواد میانی رولت مرغ طرز تهیه رولت مرغ با گردو رولت مرغ چرخ کرده خانم گل آور عکس تزیین رولت مرغ

فوت و فن رولت مرغ و راز خوشمزگی رولت مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

رولت مرغ، یک غذای خوشمزه و مناسب برای انواع مجالس است که در منوی غذایی بین‌المللی جایگاه خاصی دارد. این خوراک با طعمی دلنشین و جذاب، برای پذیرایی در انواع جشن‌ها و مهمانی‌ها بسیار مناسب می‌باشد. رولت مرغ هم به عنوان یک وعده اصلی و هم به عنوان پیش غذایی زیبا مورد استفاده قرار می‌گیرد. با وجود نام نسبتاً پیچیده‌اش، پخت رولت مرغ کاری بسیار ساده است. بنابراین، در این مقاله قصد داریم به بررسی روشی ساده برای تهیه رولت مرغ بپردازیم.

مواد لازم برای آماده سازی رولت مرغ

فیله و ران مرغ، بهتر است نسبت ران بدون استخوان به سینه ۲ به ۱ باشد. یعنی ۲ عدد ران و یک سینه.

دنبه به منظور خشک نشدن رولت، ۵۰ گرم.

پیاز بسته به اندازه پیاز ۱ الی ۲ عدد.

سیر، ۳ حبه.

زرشک، ۳ قاشق غذاخوری.

جعفری، ۳ قاشق غذاخوری.

آردسوخاری یا پودر نان فانتزی، ۳ قاشق غذاخوری.

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه، زنجبیل، پودر زیره به میزان لازم.

زعفران دم کرده، به مقدار لازم.

هویج آب پز، ۱ الی ۲ عدد.

تخم مرغ، یک عدد.

گردو، به میزان دلخواه.

پاپریکا و پودر گوجه به میزان دلخواه.

مواد مورد نیاز برای تهیه سس رولت مرغ

پیاز ۱ عدد.

رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری.

سس کچاپ به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری.

آب جوش ۲ لیوان.

ادویه (نمک، فلفل سیاه، چوب دارچین و زردچوبه) به میزان لازم.

زعفران دم کرده به مقدار کافی و دلخواه.

روش تهیه رولت مرغ

برای آماده سازی رولت مرغ، ابتدا گوشت بخش‌های سینه و ران مرغ را به قطعات کوچک برش دهید. این برش‌ها را به همراه دنبه در دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت قرار دهید و دو بار آن‌ها را چرخ کنید تا به طور کامل با هم ترکیب شوند.

پیاز و سیر را پوست گرفته و با قسمت ریز رنده، آن‌ها را رنده کنید.

ادویه‌ها، زعفران دم‌کرده و پودر سوخاری را به همراه سیر و پیاز رنده شده به مخلوط گوشت اضافه کرده و با دست ورز دهید تا مخلوط یک‌دست شود.

روی سطح کار خود یک ورق پلاستیک پهن کرده و آن را چرب کنید، سپس مایه رولت را روی پلاستیک قرار دهید و با دست‌های چرب شده آن را به صورت ورقه‌ای باز کنید.

روی مایه رولت، زرشک و جعفری خرد شده را پخش کنید و در صورت دلخواه، گردو خرد شده را نیز اضافه نمایید.

هویج پخته را در وسط مایه قرار دهید و با کمک پلاستیک، مایه را به دور هویج رول کنید. رولت را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خود را بگیرند.

در زمانی که رولت در یخچال است، سس را آماده سازید. پیاز را پوست بکنید و آن را به صورت ریز خرد یا رنده نمایید و در یک تابه نچسب سرخ کنید.

پس از نرم و شفاف شدن پیاز، ادویه‌ها، رب گوجه فرنگی و سس کچاپ را اضافه کرده و تا زمانی که رب گوجه فرنگی تغییر رنگ دهد تفت دهید.

سپس، آب جوش را به سس اضافه کرده و اجازه دهید سس به خوبی یکدست شود. پس از آن، رولت را از یخچال خارج کرده و در یک تابه دیگر سرخ نمایید.

در نهایت، سس آماده شده را بر روی رولت ریخته و آب لیموترش، چوب دارچین و زعفران را به آن افزوده و تابه را بپوشانید. رولت را تا زمانی که کاملا پخته شود، بپزید.

روش تهیه رولت مرغ در فر

زمانی که پخت رولت مرغ به پایان رسید، آن را به ظرف مخصوص سرو منتقل کرده و با تزئینات دلخواه خود زیبا سازید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.