; فوت و فن پاپ کورن مرغ و راز خوشمزگی پاپ کورن مرغ خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن تهیه راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی

فوت و فن تهیه راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی

فوت و فن تهیه راحت الحلقوم فوت و فن تهیه راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راحت‌الحلقوم، یکی …

فوت و فن پخت آش یخ تبریزی و راز خوشمزگی آش یخ تبریزی خانگی

فوت و فن پخت آش یخ تبریزی و راز خوشمزگی آش یخ تبریزی خانگی

فوت و فن پخت آش یخ تبریزی فوت و فن پخت آش یخ تبریزی و راز خوشمزگی آش یخ تبریزی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. غذاها …

فوت و فن پوست پرتقال شکری و راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پوست پرتقال شکری و راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پوست پرتقال شکری فوت و فن پوست پرتقال شکری و راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پوست …

فوت و فن پاپ کورن مرغ

پاپ کورن مرغ رستورانی طرز تهیه مرغ پاپ کورنی کره ای چیکن پاپ کورن فارسی طرز تهیه چیکن پاپ کورن پنیری مرغی که پاپ کورن خورد چیکن پاپ کورن به خانه برمیگردیم چیکن کورن سرزمین سوخاری طرز تهیه پاپ کورن تخم مرغی

فوت و فن پاپ کورن مرغ و راز خوشمزگی پاپ کورن مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شاید نام مرغ پاپ کورن را در منوی رستوران‌های فست فود مشاهده کرده باشید که به عنوان یک پیش غذای لذیذ و مورد پسند، اغلب همراه با سیب زمینی سرو می‌شود. رویه مرغ در این غذا با پودر سوخاری مخصوص پوشانده شده و بسیار ترد می‌باشد. در ادامه، قصد داریم روش تهیه مرغ پاپ کورن را در منزل شرح دهیم تا بتوانید به راحتی و با دنبال کردن چند مرحله ساده، این پیش غذای خوشمزه را تهیه نمایید.

مواد لازم برای پخت پاپ کورن مرغ سوخاری

سینه مرغ ۲ عدد

آرد سفید ۱ لیوان

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

آویشن ۱ قاشق مرباخوری

پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

ماست ۱ لیوان

پودر سیر و روغن به مقداری کافی

روش تهیه پاپ کورن مرغ سوخاری

تکه‌های ریز مرغ را آماده سازید، آن‌ها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا خشک شوند.

مرغ‌ها را درون یک کاسه بزرگ بریزید.

ماست، نمک و فلفل را به مرغ افزوده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

کاسه حاوی مرغ را با پلاستیک بپوشانید و برای دو ساعت درون یخچال بگذارید تا طعم‌دار شود.

در این مدت، آرد را در یک کاسه دیگر بریزید.

ادویه‌ها مثل نمک، فلفل، پودر پیاز، پاپریکا و آویشن را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.

یک قابلمه را روی اجاق گذاشته، روغن را داخل آن ریخته و اجازه دهید که گرم شود.

یک ظرف حاوی آب ولرم و کاسه‌ای محتوی مخلوط آرد را کنار خود آماده کنید.

مرغ‌ها را ابتدا درون آرد بغلتانید، سپس آن‌ها را در آب ولرم بزنید و دوباره در آرد آغشته کنید.

مرغ‌ها را درون روغن داغ بیندازید تا طلایی و ترد شوند.

پس از پخت، تکه‌های مرغ را روی دستمال کاغذی یا سبدی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرغ پاپ کورن آماده‌شده را می‌توانید همراه با سس سالسا یا سس قارچ سرو کنید. این پایان دستور پخت مرغ پاپ کورنی است.

مواد لازم برای آماده سازی چیکن پاپ کورن پنیری

سینه مرغ ۲۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

پاپریکا و پودر سیر ½ قاشق از چایخوری

زنجبیل و ادویه کاری ½ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۲ عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

پودر سوخاری به مقدار لازم

روش تهیه چیکن پاپ کورن پنیری

پیاز را با استفاده از رنده دانه‌ریز رنده کنید و سپس با گذراندن آن از صافی، آب اضافی‌اش را جدا نمایید.

سینه مرغ را به داخل غذاساز منتقل کرده و آن را به قدری خرد کنید که به صورت یک مایه نرم و همگن درآید.

مرغ خرد شده را با نمک، زنجبیل، پاپریکا، پودر سیر و ادویه کاری مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا خمیری یکدست به دست آید.

در ظرف دیگری، تخم مرغ را شکسته و با چنگال آن را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.

مرغ را به تکه‌های کوچک برش داده، روی هر کدام کمی پنیر پیتزا بریزید و آن‌ها را به شکل گلوله‌های کوچک درآورید.

این گلوله‌های مرغی را ابتدا درون آرد سوخاری بغلتانید، سپس در تخم مرغ هم زده شده فرو ببرید تا کاملاً به این مواد آغشته شوند.

در مرحله بعدی، گلوله‌ها را دوباره در آرد سوخاری بغلتانید تا آماده سرخ شدن گردند.

یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کرده، کمی روغن در آن بریزید و اجازه دهید که روغن گرم شود.

گلوله‌های مرغی را در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن‌ها طلایی و ترد شود.

پس از سرخ شدن، گلوله‌ها را روی دستمال کاغذی یا سبدی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود.

پاپ کورن مرغی پنیری شما اکنون آماده است تا سرو شود.

فوت و فن پاپ کورن مرغ

پاپ کورن مرغ سوخاری، انتخابی مطلوب و لذت‌بخش است که با رعایت نکات زیر، طعم بی‌نظیری پیدا می‌کند.

در تهیه پاپ کورن مرغ به شیوه کره‌ای، روش پخت شباهت‌هایی دارد اما تمایز اصلی در افزودن مقدار زیادی فلفل به آن است.

برای پخت این غذا، استفاده از آرد سفید درجه یک، نظیر آرد گندم سه صفر یا آرد مخصوص نان و شیرینی، پیشنهاد می‌شود.

به کار بردن نشاسته ذرت در دستور، به افزایش تردی سطح آن کمک می‌کند.

روغنی که برای سرخ کردن مرغ استفاده می‌شود باید آنقدر داغ باشد که تکه‌های مرغ را به خوبی بپذیرد و به اندازه‌ای باشد که مرغ‌ها در آن کاملا غوطه‌ور شوند.

این شیوه پخت را همچنین می‌توان برای آماده‌سازی ران‌های مرغ سوخاری به کار گرفت.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.