; فوت و فن ساندویچ رست بیف و راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن نخود پلو و راز خوشمزگی نخود پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن نخود پلو و راز خوشمزگی نخود پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن نخود پلو فوت و فن نخود پلو و راز خوشمزگی نخود پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نخود پلو، که به …

فوت و فن هوموس و راز خوشمزگی هوموس خوشمزه و خانگی

فوت و فن هوموس و راز خوشمزگی هوموس خوشمزه و خانگی

فوت و فن هوموس فوت و فن هوموس و راز خوشمزگی هوموس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. هموس یک غذای مغذی و لذیذ است …

فوت و فن آش بلگ بختیاری و راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری

فوت و فن آش بلگ بختیاری و راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری

فوت و فن آش بلگ بختیاری فوت و فن آش بلگ بختیاری و راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در اینجا، قصد داریم …

فوت و فن ساندویچ رست بیف

ساندویچ رست بیف نواب ابراهیمی طرز تهیه رست بیف ریش ریش طرز تهیه ساندویچ رست بیف مرغ ساندویچ رست بیف نی نی سایت طرز تهیه ساندویچ رست بیف با سس قارچ طرز تهیه رست بیف ساناز مینایی طرز تهیه رست بیف ارمنی طرز تهیه ساندویچ رست بیف با گوشت گوسفندی

فوت و فن ساندویچ رست بیف و راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ساندویچ رست بیف که با طعم دلپذیرش در منوی بسیاری از رستوران‌ها جای گرفته، ریشه‌های عمیقی در فرهنگ غذایی انگلستان دارد که در آن پختن گوشت در فر رواج دارد. این ساندویچ که از برش‌های نازک گوشت گاو تهیه می‌شود، در نواحی شمالی ماساچوست به شهرت رسیده است، مکانی که گفته می‌شود این ساندویچ برای اولین بار در سال ۱۹۵۱ توسط اهالی آن ابداع شده است. ساندویچ رست بیف می‌تواند همراه با نان گرد و یا نان ساده سرو شود و اغلب با افزودنی‌هایی مانند سس مایونز یا پنیر آمریکایی عرضه می‌شود، و امکان خوردن آن هم به صورت گرم و هم سرد فراهم است.

مواد لازم برای ساندویچ رست بیف

گوشت گوساله ۳۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

قارچ ۲۵۰ گرم

پنیر ورقه ای به میزان لازم

کاهو خرد شده به میزان لازم

سس فرانسوی ۲ ق غذا خوری

نان ساندویچی به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه، پودر سیر،کاری، رزماری، آویشن به مقدار لازم

روش تهیه ساندویچ رست بیف

برای تهیه ساندویچ رست بیف، شروع کنید با برش دادن گوشت گوسفند به تکه‌های ریز و سپس آن‌ها را در قابلمه‌ای با مقداری روغن تفت دهید، بدون اینکه هیچ ماده اضافی دیگری به آن افزوده شود، تا قطعات گوشت سطحی برشته پیدا کنند. زمانی که گوشت آب خود را رها کرد، پیاز ریز شده را افزوده و ادامه دهید به تفت دادن. در مرحله بعد، انواع ادویه‌ها از جمله پودر پیاز، رزماری، آویشن، فلفل سیاه، کاری و پودر سیر را به این ترکیب اضافه و خوب هم بزنید. پس از آن، اندکی آب جوش به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد تا در نهایت به یک سس غلیظ و گوشت‌های پخته برسید. گوشت را از سس خارج سازید، ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

قارچ‌ها را پاک کرده، برش دهید و با آب لیمو تازه مزه‌دار نمایید تا از تغییر رنگ آن‌ها جلوگیری شود. سپس، قارچ‌ها را در تابه‌ای داغ تفت دهید و پس از گذشت چند دقیقه، گوشت ریش ریش شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا با هم ترکیب شوند. توجه داشته باشید که بیش از حد گوشت را سرخ نکنید تا از خشکی و از دست دادن آب گوشت پیشگیری شود. در نهایت، سس آب گوشت را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به حالت دلخواه درآید و کمی نمک اضافه کنید. رست بیف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

نان ساندویچ را آماده سازید و روی آن سس فرانسوی بمالید، مقداری کاهو خرد شده و پنیر ورقه‌ای را افزوده و مخلوط رست بیف آماده شده را درون نان قرار دهید. ساندویچ را برای چند دقیقه‌ای در فر قرار دهید تا پنیر به خوبی ذوب شود، سپس آماده سرو است.

فوت و فن ساندویچ رست بیف

برای تنوع بخشیدن به محتویات درون ساندویچ، استفاده از حلقه‌های گوجه فرنگی یا چیپس به عنوان یک گزینه اختیاری مطلوب است. برای دادن طعمی متمایز و خاص به رست بیف، پیشنهاد می‌شود که کمی گشنیز و ریحان خشک به مخلوط گوشت اضافه کنید که نتیجه آن افزودن عطر و طعمی به سبک ایتالیایی به ساندویچ است. از نگه داشتن طولانی‌مدت ساندویچ در فر اجتناب کنید تا از خشک شدن بیش از حد آن پرهیز شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 10 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.