; فوت و فن میلک شیک کیوی و راز خوشمزگی میلک شیک کیوی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن فسنجون و راز خوشمزگی فسنجون و رب انار فسنجون کی بریزیم

فوت و فن فسنجون و راز خوشمزگی فسنجون و رب انار فسنجون کی بریزیم

فوت و فن فسنجون فوت و فن فسنجون و راز خوشمزگی فسنجون و رب انار فسنجون کی بریزیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش فسنجان یکی از …

فوت و فن کباب لقمه و راز خوشمزگی کباب لقمه خوشمزه و خانگی

فوت و فن کباب لقمه و راز خوشمزگی کباب لقمه خوشمزه و خانگی

فوت و فن کباب لقمه فوت و فن کباب لقمه و راز خوشمزگی کباب لقمه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کباب لقمه‌ای به عنوان …

فوت و فن فلافل و راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل چیست

فوت و فن فلافل و راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل چیست

فوت و فن فلافل فوت و فن فلافل و راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فلافل، یکی از غذاهای …

فوت و فن میلک شیک کیوی

اسموتی کیوی میلک شیک شکلاتی چیست چگونه میلک شیک درست کنیم عکس شیک کاکائو شیک کیک شیک شکلات تلخ شیک خانگی ساده طرز تهیه شیک شکلات کافی شاپی

فوت و فن میلک شیک کیوی و راز خوشمزگی میلک شیک کیوی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

میلک شیک‌ها با طعم‌های گسترده و متفاوتی که دارند، به عنوان یکی از نوشیدنی‌های خوش طعم و معروف شناخته شده‌اند که تقریبا برای هر نوع ذائقه‌ای ایده‌آل هستند. هر میلک شیک، با ترکیب مواد متفاوتی که در ساخت آن به کار رفته، دارای یک طعم منحصر به فرد و خاص خود است.

محبوبیت میلک شیک‌ها، به ویژه در روزهای گرم تابستان، بسیار بالاست، اما این نوشیدنی‌های خوشمزه در تمام طول سال و در هر فصلی طرفداران خود را دارند.

این نوشیدنی‌های سرد و شیرین، که پر از انرژی هستند، اغلب در منوی کافه‌ها دیده می‌شوند و برای بسیاری از افراد، یک انتخاب مداوم به حساب می‌آیند.

میلک شیک از سال ۱۸۸۵، زمانی که یک مغازه در بریتانیا برای اولین بار تصمیم به عرضه یک نوشیدنی جدید با مخلوطی از بستنی، شکر و شیر گرفت و با استقبال عظیمی مواجه شد، شروع به شهرت کرد و به سرعت گسترش یافت.

در دهه‌های ابتدایی قرن بیستم، با افزایش محبوبیت میلک شیک، فروشندگان به مشتریان راضی پیشنهاد می‌کردند تا با تکان دادن دست‌های خود از نوشیدنی خود لذت ببرند و رضایتشان را نشان دهند.

نام میلک شیک، که از کلمه انگلیسی “shake” به معنای تکان دادن گرفته شده، به طور دقیق طبیعت این نوشیدنی محبوب و دوست‌داشتنی را منعکس می‌کند.

مواد اولیه برای آماده سازی میلک شیک کیوی

بستنی وانیلی ۲ عدد

شیر ۱٫۵ لیوان

کیوی ۲ عدد متوسط

شکر (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه میلک شیک کیوی

برای تهیه میلک شیک کیوی خوشمزه، اولین کاری که باید انجام دهید پوست کندن کیوی‌ها و قرار دادن آن‌ها در فریزر برای یک ساعت است تا به خوبی سخت شوند. سپس، کیوی‌های یخ‌زده، شیر، بستنی وانیل و شکر را داخل بلندر بریزید و به اندازه‌ای میکس کنید تا یک مخلوط یکدست بدست آید. این مخلوط آماده را سپس داخل دو لیوان بزرگ می‌ریزیم.

برای تزئین میلک شیک، ما از قطعات کوچک بستنی، پشمک سبز و تکه‌های شکلات سبز استفاده کردیم.

هر کسی می‌تواند بر اساس سلیقه شخصی خود با افزودن خامه زده شده یا قطعات میوه، میلک شیک را تزئین کند. برای کسانی که به بلندر دسترسی ندارند، شیر، بستنی و شکر را می‌توان در یک کاسه ریخت و با استفاده از یک همزن دستی یا یک قاشق، ترکیب را به خوبی مخلوط کرد.

سپس، کیوی‌های یخ‌زده را به صورت رنده شده به ترکیب در کاسه اضافه کنید و مواد را آنقدر مخلوط کنید که کاملا همگن شود. در پایان، مخلوط را درون لیوان‌ها ریخته و آن‌ها را در یخچال قرار دهید تا لحظه سرو به خوبی سرد شوند.

مواد لازم برای آماده سازی میلک شیک کیوی و موز

کیوی ۵ عدد

اسفناج ۱ مشت

خامه یا شیر ۱/۴ پیمانه

بستنی وانیلی ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای تهیه قسمت موزی

موز ۲ عدد

بستنی وانیلی ۱/۲ پیمانه

خامه یا شیر ۱/۴ پیمانه

روش تهیه میلک شیک کیوی و موز

ابتدا، کیوی‌ها را حلقه‌حلقه کرده و در یک ظرف درپوش‌دار قرار دهید تا در فریزر یخ بزنند. موزها را نیز پوست بگیرید، حلقه کنید و در ظرف دیگری به فریزر ببرید تا منجمد شوند.

برای تهیه بخش کیوی، ابتدا اسفناج را شسته و آبکشی کنید. کیوی‌های منجمد و اسفناج را در مخلوط‌کن ریخته، سپس خامه یا شیر را به آن اضافه کرده و تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید. در نهایت، بستنی وانیلی را به مخلوط افزوده و چند دقیقه دیگر میکس کنید تا به یک دستی کامل برسید.

پس از آن، موزهای منجمد را به همراه بستنی وانیلی در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید. برای مخلوط کردن می‌توانید از همزن برقی نیز استفاده نمایید. در مرحله پایانی، خامه یا شیر را افزوده و دوباره همه مواد را میکس کنید تا کاملا یکنواخت شوند.

زمان سرو، ابتدا ترکیب موزی را درون لیوان‌ها بریزید و می‌توانید برای زیبایی، چند حلقه کیوی را به عنوان تزئین در کنار لیوان قرار دهید. سپس مخلوط کیوی و اسفناج را اضافه کنید و از این نوشیدنی خوشمزه و خنک لذت ببرید.

فوت و فن میلک شیک کیوی و موز

اطمینان حاصل کنید که اسفناج را از دستور نوشیدنی خود حذف نکنید؛ زیرا اضافه کردن اسفناج، علاوه بر بهبود طعم شیک، به زیبایی رنگ آن نیز می‌افزاید و جلوه‌ای دو برابر به آن می‌بخشد.

برای افزایش شیرینی، موزها و کیوی‌هایی با طعم شیرین انتخاب کنید.

نوع ماده مورد استفاده برای شیرین کردن، خواه خامه صبحانه باشد یا شیر، تفاوت چندانی ایجاد نمی‌کند؛ هر دو انتخاب برای این دستور مناسب و قابل استفاده هستند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.