; فوت و فن سوپ پیاز فرانسوی و راز خوشمزگی سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن نمک پاره و راز خوشمزگی نمک پاره خوشمزه و خانگی

فوت و فن نمک پاره و راز خوشمزگی نمک پاره خوشمزه و خانگی

فوت و فن نمک پاره فوت و فن نمک پاره و راز خوشمزگی نمک پاره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با نمک …

فوت و فن پیتزا نان تست و راز خوشمزگی پیتزا نان تست خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا نان تست و راز خوشمزگی پیتزا نان تست خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا نان تست فوت و فن پیتزا نان تست و راز خوشمزگی پیتزا نان تست خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن ترش واش و راز خوشمزگی ترش واش خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترش واش و راز خوشمزگی ترش واش خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترش واش فوت و فن ترش واش و راز خوشمزگی ترش واش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با ترش …

فوت و فن سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی ساناز سانیا سوپ پیاز فرانسوی شف طیبه طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی سوپ پیاز فرانسوی ویکیپدیا طرز تهیه سوپ پیاز ایتالیایی طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی طرز تهیه سوپ پیاز طب سنتی طرز تهیه سوپ پیاز و هویج

فوت و فن سوپ پیاز فرانسوی و راز خوشمزگی سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سوپ پیاز فرانسه به عنوان یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین سوپ‌ها در میان آشپزی فرانسوی شناخته می‌شود و به خاطر طعم استثنایی‌اش، در جهان محبوبیت ویژه‌ای کسب کرده است. این سوپ خوشمزه و بی‌مانند فرصتی عالی برای کسانی است که مایل به امتحان غذاهای نو و متفاوت هستند.

مواد لازم برای پخت سوپ پیاز فرانسوی

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده ۴۵۰ گرم

سیر ۲ حبه

شکر نصف قاشق چایخوری

عصاره گوشت ۲ عدد

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده ۴ عدد

پنیر کم چرب رنده شده ۵۰ گرم

روش تهیه سوپ پیاز فرانسوی

در یک ماهیتابه، مقداری روغن ریخته و پیازهای برش خورده به شکل حلقه را اضافه نمایید. کمی که پیازها سرخ شدند، سیر ریز شده و مقداری شکر به آنها بیفزایید.

اجازه دهید این ترکیب برای نیم ساعت روی حرارت کم بپزد، این روش را به نام کاراملیزاسیون پیاز می‌شناسند. در این مرحله نیازی به اضافه کردن آب نیست و پیازها باید با آب خودشان پخته شوند. بعد از ۳۰ دقیقه، عصاره گوشت را به آن افزوده و خوب هم بزنید.

در ادامه، ۹۰۰ میلی‌لیتر آب به مخلوط اضافه کرده و پس از اینکه به جوش آمد، آن را برای یک ساعت روی حرارت ملایم بپزید.

قبل از شروع، گریل را گرم کنید. سوپ را بین چهار کاسه تقسیم کنید، روی هر کدام نان قرار دهید و مقداری پنیر رنده شده روی آن بپاشید و آن‌ها را برای ۲ دقیقه داخل گریل بگذارید تا پنیر ذوب شود. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید به همراه پیاز از نخود سبز یا باقلا هم استفاده کنید.

توصیه سر آشپز برای استفاده از پیاز در بیماریهای خاص

پیاز که میزان کالری و چربی پایینی دارد، برای کسانی که با مشکلاتی مانند دیابت یا چربی خون بالا مواجه هستند، انتخاب مناسبی است. ولی افراد مبتلا به بیماری‌های التهابی نظیر رماتیسم باید نسبت به مصرف پیاز احتیاط کنند و مقدار استفاده از آن را کاهش دهند.

فوت و فن سوپ پیاز فرانسوی

به عنوان جایگزینی برای آب مرغ یا گوشت که پیشتر ذکر شد، استفاده از عصاره‌های آماده یک انتخاب مطلوب است. انتخاب و تهیه دو بسته عصاره به دلخواه امکان‌پذیر است. توجه داشته باشید که به کار بردن عصاره‌های آماده می‌تواند نیاز به تنظیم مقدار نمک در سوپ را ایجاب کند، از جمله کاهش یا حذف کامل آن.

در صورت تمایل به استفاده از پنیر متفاوتی به جای پارمزان یا چدار، پنیر پیتزا رنده شده یک گزینه مناسب است. برای افزودن تردی به نان‌ها هنگام قرار دادن در فر، می‌توان با برسی، روغن زیتون را روی آنها زده و کمی پودر سیر روی نان‌ها پاشید. روش دیگری نیز وجود دارد که پس از سرخ کردن نان‌ها، پنیر را بر روی آنها ریخته و آنها را در فر بگذارید تا پنیر ذوب و قهوه‌ای شود. پس از آماده‌سازی، نان‌ها را بر روی سوپ درون کاسه‌ها قرار دهید. استفاده از سس بشامل نیز در سوپ امکان‌پذیر است که در این حالت، باید استفاده از آرد را کنار گذاشت. اضافه کردن موادی نظیر قارچ، نخود فرنگی یا سبزی‌های عطرآگین مانند جعفری تازه به سوپ، پیشنهادی جذاب می‌باشد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.