فوت و فن کباب انگشتی و راز خوشمزگی کباب انگشتی خوشمزه و خانگی
فوت و فن مربای گل محمدی و راز خوشمزگی مربای گل محمدی خانگی
فوت و فن مربای گل محمدی فوت و فن مربای گل محمدی و راز خوشمزگی مربای گل محمدی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از مرباهای …
فوت و فن پخت آبگوشت سنتی متنجنه و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه
فوت و فن پخت آبگوشت سنتی متنجنه فوت و فن پخت آبگوشت سنتی متنجنه و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت متنجنه …
فوت و فن خاگینه قالبی و راز خوشمزگی خاگینه قالبی خوشمزه و خانگی
فوت و فن خاگینه قالبی فوت و فن خاگینه قالبی و راز خوشمزگی خاگینه قالبی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خاگینه قالبی، که به …
فوت و فن کباب انگشتی
فوت و فن کباب انگشتی و راز خوشمزگی کباب انگشتی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کباب انگشتی، یکی از غذاهای ایرانی پرطرفدار با طعمی خاص و دلپذیر است که مورد علاقه بسیاری قرار گرفته و در این قسمت، فرآیند تهیه آن را فرا خواهید گرفت.
این کباب با غذاهای سنتی ایرانی مانند کتلت و شامی شباهت دارد و برای مواقعی که زمان کمی برای پخت و پز دارید، گزینهای عالی و سریع به شمار میآید.
کباب به عنوان یکی از غذاهای محبوب در خاورمیانه، به ویژه در ایران و مناطق قفقازی، شناخته میشود. این غذای لذیذ معمولاً از گوشت چرخ کرده یا تکههای گوشت گاو، گوسفند یا گوساله همراه با پیاز و ادویهها ساخته میشود. کباب انگشتی که به نوعی از کبابهای کشمیری تعلق دارد، به خاطر فرم ظریف و اندازه کوچکش که شبیه به انگشت است، معروف شده و دارای طعمی نزدیک به کباب تابهای یا شامی است. این غذا را میتوانید به همراه برنج یا نان میل نمایید. در ادامه، دستور پخت کباب انگشتی آورده شده است.
مواد لازم برای آماده سازی کباب انگشتی
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نان تست ۳ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع به میزان لازم
ادویه جات به اندازه کافی
روش تهیه کباب انگشتی
ابتدا، نان تست را با کمی آب نرم کرده و به شکل خمیر دربیاورید. پیاز را نیز پوست زده و به ظرافت رنده کنید. گوشت چرخ کرده و نان تست خمیری شده را در یک کاسه بریزید، پس از آن زردهی تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و با دقت همه مواد را با دست ترکیب و ورز دهید.
ادامه دهید تا خمیر یکنواختی حاصل شود، سپس با پوششی از سلفون کاسه را بپوشانید و برای طعمدار شدن بهتر گوشت، آن را به مدتی در یخچال بگذارید.
در یک تابه، کمی روغن بریزید و آن را روی شعله گرم کنید. مواد را از یخچال بیرون آورده، از آن به اندازه ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری بردارید و به شکل بیضوی درآورید، سپس در روغن داغ قرار دهید تا طلایی و پخته شود. هر طرف را پس از سرخ شدن، برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و این کار را تا پایان مواد ادامه دهید.
برای سرو، این کبابها را در کنار سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزئین کنید. کبابها را در ظرف چیده و با حلقههای گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده تزئین نمایید. این غذای لذیذ را میتوانید به همراه برنج یا نان به عنوان وعدهی ناهار یا شام میل فرمایید.
فوت و فن کباب انگشتی
برای تهیه گوشت ایدهآل، گوشت را دو مرتبه از دستگاه چرخ گوشت عبور دهید تا نرمتر گردد. برای تقویت طعم کباب، اضافه کردن جعفری خرد شده به ترکیب توصیه میشود. علاوه بر این، همزمان با یک قاشق چایخوری پودر سیر و یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا میتوانید طعم آن را ارتقاء ببخشید. اگر فشار زمانی دارید، میتوانید گذاشتن مخلوط گوشت در یخچال برای استراحت را حذف کنید.
امیدواریم از طعم خاص و دلپذیر کباب انگشتی بهرهمند شوید. در قسمتهای بعدی، راهنماییهایی برای پخت انواع کبابهای دیگری که میتوانید به آسانی در منزل تهیه کنید، ارائه خواهد شد.