فوت و فن شیر پسته و راز خوشمزگی شیر پسته خوشمزه و خانگی
فوت و فن ترافل خرما و راز خوشمزگی ترافل خرما خوشمزه و خانگی
فوت و فن ترافل خرما فوت و فن ترافل خرما و راز خوشمزگی ترافل خرما خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترافل خرما، شیرینی لذیذ …
فوت و فن کیک گردویی و راز خوشمزگی کیک گردویی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک گردویی فوت و فن کیک گردویی و راز خوشمزگی کیک گردویی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک گردویی یکی …
فوت و فن گشنیز کباب و راز خوشمزگی گشنیز کباب خوشمزه و خانگی
فوت و فن گشنیز کباب فوت و فن گشنیز کباب و راز خوشمزگی گشنیز کباب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گشنیز کباب یکی …
فوت و فن شیر پسته
فوت و فن شیر پسته و راز خوشمزگی شیر پسته خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شیر پسته به عنوان نوشیدنی بسیار مقوی و دلچسب در هر زمانی از سال، لذت و طراوت خاصی را ارائه میدهد. این نوشیدنی، که سرشار از پروتئینها و ویتامینهای ضروری است، به عنوان یک منبع انرژی طبیعی و سلامتبخش شناخته میشود. در مقاله آتی، با فواید استثنایی پسته و شیر پسته آشنا خواهید شد و یاد خواهید گرفت چگونه شیر پسته را به سبکی که در کافهها ارائه میشود، در منزل تهیه کنید.
مواد اولیه برای آماده سازی شیر پسته با موز
۱ عدد موز
۴۰۰ گرم بستنی
۱ لیوان شیر
۱ لیوان پسته
۲ قاشق غذاخوری پودر پسته
۲ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
۱ قاشق غذاخوری عسل
سس شکلات و کنجد بهمقدار کافی
بعد از اینکه مواد لازم را آماده کردید، وقت آن است که قدمبهقدم مراحل طرز تهیه شیر پسته را یاد بگیرید. با مواد بالا میتوانید در عرض ۳۰ دقیقه چهار لیوان شیر پسته درست کنید.
روش تهیه شیر پسته با موز خانگی
در ابتدا، پوست پستهها را جدا کنید و آنها را داخل ظرفی بیندازید. سپس نیم فنجان از شیر را به پستههای بیپوست اضافه کرده و اجازه دهید پستهها برای مدت زمانی در شیر خیس بخورند تا نرم شوند. بعد از آن، موز را پوست بکنید و آن را به همراه شیر باقیمانده در مخلوطکن بریزید. ادامه دهید با افزودن پودر پسته، عسل، پودر نارگیل، و نیمی از مقدار بستنی به محتویات مخلوطکن.
همه مواد را در مخلوطکن به خوبی میکس کنید تا یک مخلوط همگن به دست آید، پس از آن بقیه بستنی را اضافه نموده و دوباره مخلوط کنید. اگر شیر پسته بیش از حد غلیظ است، شیر بیشتری به آن بیفزایید تا به قوام دلخواه برسد. در صورتی که شیر پسته بسیار رقیق است، میتوانید پسته اضافه کنید تا غلظت آن افزایش یابد. شیر پسته تهیه شده را در لیوانها بریزید و با انواع مغزها، کنجد و سس شکلات آن را زینت دهید.
مواد اولیه برای آماده سازی شیر پسته به سبک کافی شاپ
۳۰۰ گرم بستنی وانیلی
۳ قاشق غذاخوری عسل
۴ لیوان شیر سرد یا یخزده
۱۰۰ گرم مغز پسته
پودر پسته بهمقدار لازم
روش تهیه شیر پسته به سبک کافی شاپ
برای تهیه شیر پسته به شیوهای که در کافهها ارائه میشود، باید پودر پسته، چهار لیوان شیر سرد، بستنی و عسل را داخل بلندر بریزید و آنها را به دقت هم بزنید تا یک ترکیب یکنواخت به دست آید. پس از آن، دانههای پسته را به مخلوط اضافه نموده و بلندر را بار دیگر روشن کرده تا دانههای پسته به طور مساوی در تمام شیر پسته پخش شوند.