فوت و فن سالاد کلم سفید و راز خوشمزگی سالاد کلم سفید خوشمزه و خانگی
فوت و فن شیرینی ایشلیک و راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک خوشمزه و خانگی
فوت و فن شیرینی ایشلیک فوت و فن شیرینی ایشلیک و راز خوشمزگی شیرینی ایشلیک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی ایشلیک یک شیرینی …
فوت و فن خورشت بامیه و راز خوشمزگی خورشت بامیه خوزستانی
فوت و فن خورشت بامیه فوت و فن خورشت بامیه و راز خوشمزگی خورشت بامیه خوزستانی و نکات خورش بامیه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بامیه …
فوت و فن کوفته تبریزی و راز خوشمزگی کوفته و اگر کوفته وا رفت چه کنیم
فوت و فن کوفته فوت و فن کوفته تبریزی و راز خوشمزگی کوفته و اگر کوفته وا رفت چه کنیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای دستی …
فوت و فن سالاد کلم سفید
فوت و فن سالاد کلم سفید و راز خوشمزگی سالاد کلم سفید خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
اگر به دنبال تنوع در انتخاب سالادهای فصلی یا دیگر انواع سالاد میگردید، توصیه میکنیم سالاد کلم سفید را تجربه کنید. کلم سفید به راحتی با انواع مختلفی از مواد غذایی ترکیب میشود و میتواند به عنوان یک پیش غذای خوشمزه ارائه شود. برای تهیه سالاد کلم، روشهای مختلفی وجود دارد.
روش تهیه سالاد کلم سفید با کشمش و هویج
کلم سفید متوسط ۱ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
آبلیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و سس مایونز
برای شروع تهیه سالاد کلم مزین به هویج و کشمش، اولین قدم شستن دقیق کلم سفید است. بعد از تمیز کردن، کلم را با یک چاقوی تیز به صورت نوارهای باریک یا رشتههای نازک ببرید.
در مرحله دوم، هویجها را بشویید، پوست بگیرید و به شکل رنده درشت رنده کنید. این هویجهای رنده شده را به کلم اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط کنید. پس از شستن کشمشهای پلویی و قرار دادن آنها در آبکش، به ترکیب کلم و هویج افزوده و همه مواد را به دقت مخلوط نمایید.
برای ساخت سس سالاد، مایونز، نمک، آب لیموترش و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید، سپس این سس را روی مخلوط سالاد ریخته و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. اختیاری است که برای غنیتر کردن طعم سالاد، مقداری گردو نیز اضافه کرده و سپس سالاد را برای خنک شدن در یخچال نگهداری کنید تا زمان سرو مهیا شود.
روش تهیه سالاد کلم سفید با کالباس
کالباس خردشده نصف لیوان
کلم سفید یا قرمز خردشده ۱ لیوان
نخودفرنگی نصف لیوان
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
در شروع ساخت سالاد کلم سفید با کالباس، اول باید کلم را بشویید و به صورت رشتهها برش دهید. بعدی، کالباس را به نوارهایی برش زده و آن را به کلم اضافه کنید. مرحله بعدی افزودن نخودفرنگی به مخلوط است.
برای آمادهسازی سس، اگر مایل هستید، مایونز و آب لیموترش را با هم ترکیب کرده، سپس کمی نمک و فلفل برای طعمدار کردن افزوده و این سس را روی سالاد ریخته و به خوبی مخلوط کنید. بعد از آن، سالاد را برای سرد شدن داخل یخچال قرار دهید. سالاد خنک شده آماده سرو است.
روش تهیه سالاد کلم سفید با ذرت
کلم بنفش ۱ پیمانه
کلم سفید ۲ پیمانه
هویج کوچک ۲ عدد
ذرت نصف پیمانه
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
ماست خامهای ۲ قاشق غذاخوری
کشمش ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو، نمک و فلفل
در اولین گام برای درست کردن سالاد، ابتدا کلمهای سفید و بنفش را کاملاً بشویید و آنها را به صورت نوارهای نازک ببرید. سپس، یک محلول آب و نمک تهیه کنید و هر کدام از کلمها را به طور جدا در آن فرو ببرید. پس از گذشت زمانی، کلمها را از آبکش بگذرانید و با یک حوله تمیز یا دستمال آشپزخانه آنها را خشک کنید. هویجها را رنده کرده و به ترکیب کلم، ذرت و کشمش افزوده، سپس تمامی مواد را در یک کاسه بزرگ به دقت با هم مخلوط کنید. برای تهیه سس سالاد، ماست و مایونز را با شوید خشک، آب لیمو، نمک و فلفل ترکیب نمایید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود و برای طعم بیشتر، در صورت تمایل، کمی آب لیمو اضافه کنید. این سس را به مخلوط سالاد اضافه کرده و به گونهای هم بزنید که سس به خوبی با سالاد ترکیب شود. برای سرو، سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
روش تهیه سالاد کلم سفید با رومانیایی
کلم سفید ۱ عدد
نمک ۵ قاشق چایخوری (۷ گرم)
روغن آفتابگردان یا زیتون ۴ قاشق غذاخوری (۵۶ گرم)
سرکه سیب ۳ قاشق غذاخوری (۴۲ گرم)
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری (۱۴ گرم)
جعفری، شوید یا آویشن ۱ دسته کوچک
فلفل سیاه
طریقه آغاز به کار برای ساختن سالاد کلم سفید به روش رومانیایی نسبت به سایر روشها متفاوت است. اولین قدم، تقسیم کلم به چهار قسمت و حذف بخشهای ریشهای و قسمتهای سفت ساقه است.
پس از آن، برگهای کلم را بسیار ریز خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید، نمک را روی آن پاشیده و برای مدت نیم ساعت کنار بگذارید. بعد از گذشت زمان، کلم را با دست یا با یک حوله نخی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. در مرحله بعد، سبزیجات تازه را بشویید، خرد کنید و به کلم اضافه نمایید، سپس تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
برای درست کردن سس سالاد، روغن، سرکه و آب لیموترش را در ظرفی ترکیب کرده، فلفل تازه را روی آن رنده کنید و این سس را بر روی مخلوط سالاد بریزید و به دقت هم بزنید. در آخر، برای خنک شدن، سالاد را در یخچال نگهداری کنید تا زمان سرو فرا رسد.
روش تهیه سالاد کلم سفید با کلم قرمز و سیب
سیب ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
کلم سفید ۲ فنجان
کلم قرمز ۲ فنجان
هویج ۲ عدد
مواد لازم برای سس
روغن زیتون فوق بکر ۴ قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق چایخوری
نمک دریا و فلفل سیاه
پیازچه ۲ عدد
کمی تخم آفتابگردان
در این دستور پخت سالاد کلم سفید، شروع کنید با برش زدن سیبها به ورقههای باریک و قرار دادن آنها درون یک کاسه حاوی آب سرد که با آب لیمو مخلوط شده است. بعد، کلم را به شکلی بسیار نازک برش دهید، هویج را رنده کنید و هر دو را به مخلوط اضافه کنید.
ورقههای سیب را از درون محلول آب لیمو خارج کرده و با کمک یک حوله کاغذی، آب آنها را خشک کنید. پس از آن، سیب، کلم و هویج را داخل یک کاسه بزرگ مخصوص سرو بریزید و به آهستگی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مواد لازم برای سس را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید و بعد روی ترکیب سالاد بریزید. برای تزئین بیشتر، ممکن است بخواهید سالاد را با پیازچه خرد شده و دانههای آفتابگردان زینت دهید.