فوت و فن ماهیچه و راز خوشمزگی ماهیچه و نکات خوش طعم شدن ماهیچه
فوت و فن کالباس خانگی و راز خوشمزگی کالباس خانگی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کالباس خانگی فوت و فن کالباس خانگی و راز خوشمزگی کالباس خانگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از مردم علاقهمند …
فوت و فن فسنجون و راز خوشمزگی فسنجون و رب انار فسنجون کی بریزیم
فوت و فن فسنجون فوت و فن فسنجون و راز خوشمزگی فسنجون و رب انار فسنجون کی بریزیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش فسنجان یکی از …
فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی
فوت و فن مرغ بریان فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ بریان، که به …
فوت و فن ماهیچه
فوت و فن ماهیچه و راز خوشمزگی ماهیچه و نکات خوش طعم شدن ماهیچه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ماهیچه، یک غذا بسیار محبوب در ایران است که با استفاده از دستورهای متنوع میتوان آن را طبخ کرد. یکی از روشهای شناخته شده در تهیه ماهیچه، روش معروف پسران کریم است که در تمام شهرهای ایران شناخته شده است. این روش با استفاده از مقدار زیادی پیاز و سیر، ماهیچه را بسیار خوشمزه و خاص میسازد. با این حال، در پایان پخت غذا، طعم و بوی سیر به طور قابل توجهای حس نمیشود.
مواد لازم برای تهیه ماهیچه
ماهیچه گوسفندی ۲ عدد
پیاز ۶ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
بوته سیر ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ ½ فنجان
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری پُر
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
چوب دارچین ۱ تکه
نمک ۱ قاشق چایخوری پُر
آموزش پخت ماهیچه
برای تهیه ماهیچه با استفاده از روش پسران کریم، به مراحل زیر توجه کنید:
پیازها را پوست گیری کرده و بشویید. سپس آنها را در آبکش قرار داده و به صورت خلالی خرد کنید.
چهار حبه سیر را پوست گیری کرده و بشویید. سپس آنها را خرد کرده و آن را کنار بگذارید.
یک قابلمه را در حرارت ملایم قرار دهید و پیازهای خلالی شده را درون آن بریزید.
مواد را تفت داده و ماهیچهها را روی پیازها قرار دهید. همچنین سیر خرد شده را روی ماهیچهها بریزید و بوتههای سیر را همراه با پوست روی ماهیچهها قرار دهید.
چوب دارچین، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه ۳ لیوان آب گرم روی مواد بریزید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را به حداقل کاهش دهید.
به مواد اجازه دهید به مدت ۳ ساعت کاملاً پخت شوند و گوشتها مغز پخته شوند.
پس از گذشت زمان، زعفران دمکرده را به همراه نمک به ماهیچهها اضافه کنید.
به مواد ۲۰ دقیقه دیگر زمان بدهید تا عطر زعفران را جذب کنند.
ماهیچه را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با کمی زرشک بر روی آن تزئین کنید.
ماهیچه را با انواع چلو، به ویژه باقالی پلو، سرو کنید و لذت ببرید.
فوت و فن ماهیچه
برای تهیه ماهیچه با استفاده از روش فوق، به مراحل زیر توجه کنید:
روغن را در یک ماهیتابه ریخته و به همراه زردچوبه تفت دهید.
ماهیچهها را به ماهیتابه اضافه کرده و آنها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند. در این مرحله، حرارت بالا را انتخاب کنید تا آب موجود در گوشت خارج نشود.
در یک قابلمه مناسب، ماهیچهها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده به صورت فراوان بپوشانید.
روغن زیتون، زعفران و فلفل را به ماهیچهها اضافه کنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید ماهیچهها با آب پیاز و آب موجود در خودشان پخته شوند.
توجه کنید که تا زمان پخت کامل، ماهیچهها را جابهجا نکنید و پیازها حتماً روی گوشت باشند.
در این روش پخت، به آب نیازی نیست. وقتی ماهیچهها کاملاً پخته شدند، آنها را به آرامی جابهجا کنید. هنگامی که پیاز سرخ شد، به آنها نمک بزنید.
با این روش پخت، ماهیچهها بسیار لذیذ و خوش طعم خواهند شد. حتماً این روش را امتحان کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.