; فوت و فن برنج پاکستانی و راز خوشمزگی برنج پاکستانی - موسوی ها
فوت و فن سوپ کدو حلوایی و راز خوشمزگی سوپ کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ کدو حلوایی و راز خوشمزگی سوپ کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ کدو حلوایی فوت و فن سوپ کدو حلوایی و راز خوشمزگی سوپ کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کدو …

فوت و فن پلو یونانی و راز خوشمزگی پلو یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پلو یونانی و راز خوشمزگی پلو یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پلو یونانی فوت و فن پلو یونانی و راز خوشمزگی پلو یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. عنوان این غذا، پلو …

فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ کره ای فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ …

فوت و فن برنج پاکستانی

طرز پخت برنج پاکستانی نی نی سایت طرز پخت برنج پاکستانی ۳۸۶ رفع بوی بد برنج پاکستانی بهترین برنج پاکستانی نی نی سایت برنج پاکستانی چه مارکی خوبه طرز پخت برنج باسماتی پاکستانی برنج پاکستانی طبیعت نی نی سایت طرز پخت برنج پاکستانی طبیعت

فوت و فن برنج پاکستانی و راز خوشمزگی برنج پاکستانی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

روش پخت اول برنج پاکستانی

ابتدا، برای پخت برنج پاکستانی، ابکش کردن آن اولین مرحله است.
در دستور پخت برنج پاکستانی، بهتر است قبل از پخت آن، برنج را به مدت حدود یک ساعت در آب و نمک خیس کنید.
انتخاب ظرف مناسب بسیار مهم است، زیرا باید برای تعداد افرادی که میخواهید برنج بپزید، ظرف مناسبی انتخاب کنید.
آب را در قابلمه بریزید و به آرامی به جوش بیاورید.
وقتی آب به جوش آمد، برنجی که قبلاً در آب و نمک خیس کرده‌اید، آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید.
اگر برنج شفاف، سفید و با کیفیت می‌خواهید، بهتر است به برنجی که در حال جوش است، کمی ابلیمو یا آب نارنج تازه اضافه کنید.
در هنگام جوشاندن برنج، اگر حدود یک لیوان آب سرد به قابلمه اضافه کنید، ممکن است باعث کشیدگی و بلند شدن برنج شود.
وقتی برنج به اندازه کافی جوشید، آن را در آبکش ریخته و آب اضافی را از آن جدا کنید، سپس دوباره به قابلمه برگردانید و شعله را کم کنید تا برنج به خوبی پخته شود.

روش پخت دوم برنج پاکستانی

در دستور دوم برای پخت برنج پاکستانی به شکل “کته” یا “دمی”، ابتدا برنج را پس از خیس کردن در آب و نمک به مدت یک ساعت، بشویید و به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.
در این مرحله، نیازی به دور ریختن آب برنج نیست؛ بلکه اجازه دهید آب کاملاً تبخیر شود و برنج در همان قابلمه به آرامی بپزد.
اگر برنجی خوشمزه و پر از ویتامین می‌خواهید، بهتر است از برنج “کته” استفاده کنید که تمام ارزش غذایی، ویتامین‌ها و املاح خود را به خوبی حفظ می‌کند. با این روش، برنجی با طعم و مزه بیشتر خواهید داشت.
با آبکش کردن آب برنج، بیشتر املاح و ویتامین‌ها از بین می‌روند و خاصیت اصلی خود را از دست می‌دهند.

فوت و فن پخت برنج پاکستانی

وقتی برنج تازه است، زمان خیس کردن آن را کمتر کنید.
اگر برنج کهنه تر است، زمان خیس کردن آن باید بیشتر از برنج تازه باشد.
در مرحله دم کردن برنج به شکل “کته”، از حداقل مقدار آب برای پختن استفاده کنید تا برنج از هم جدا نشود یا شفته نشود.
برای داشتن برنجی با قد بلند و بلند، می توانید به زمان جوشاندن آن یک لیوان آب یخ اضافه کنید.
برای داشتن برنج سفید، شفاف و با کیفیت، زمانی که برنج در حال جوش است، مقداری آب لیمو تازه یا ابلیمو را به آن اضافه کنید.طرز پخت برنج پاکستانی نی نی سایت طرز پخت برنج پاکستانی ۳۸۶ رفع بوی بد برنج پاکستانی بهترین برنج پاکستانی نی نی سایت برنج پاکستانی چه مارکی خوبه طرز پخت برنج باسماتی پاکستانی برنج پاکستانی طبیعت نی نی سایت طرز پخت برنج پاکستانی طبیعتوقتی می خواهید برنج را به شکل “کته” بپزید، بهتر است فقط از یک بند انگشتی آب روی سطح آن در قابلمه استفاده کنید.
اگر قصد دارید برنج را آبکش کنید، میزان نمکی که به آب اضافه می‌کنید مهم نیست، زیرا بعد از آبکشی برنج را به خوبی بشویید. اما در ریختن نمک برنج کته دقت کنید تا شور نشود.
برای تسریع خروج بخار برنج پس از آبکشی، با استفاده از دسته قاشق یا کفگیر با چند حفره کوچک روی برنج، حفره‌ها را ایجاد کنید تا بخار به سرعت بالا برود و برنج بپزد.
در نظر داشته باشید که از ظرف بزرگتری برای پخت برنج استفاده کنید تا فضای کافی برای بلند شدن دانه‌ها ایجاد شود.
اگر می‌خواهید برنجی با قد بلند داشته باشید، هرگز از آب سرد برای آبکشی استفاده نکنید، زیرا برنج قد نخواهد کشید.
اگر حس می‌کنید برنج شور است، با قرار دادن تکه‌های کوچکی از سیب زمینی پوست کنده لابه‌لای برنج هنگام دم کردن، شوری بیش از حد را برطرف کنید.
وقتی حس می‌کنید برنج ته گرفته و سوخته است، با قرار دادن پیاز یا چند تکه نان روی برنج، بوی سوختگی را کاملاً از بین ببرید.

در نظر داشته باشید که اگر برنج را برای مدت طولانی جوش بدهید، هنگام آبکشی از آب یخ بر روی آن استفاده کنید تا از شفتگی جلوگیری کنید. همچنین، وقتی برنج به طور کامل جوشید، از روغن و آب استفاده نکنید.
میزان آب برای برنج خیس نشده حدوداً ۲ پیمانه است و برای برنج خیس شده حدوداً ۱ پیمانه آب استفاده کنید.
اگر می‌خواهید برنج از هم جدا نشود و شفته نشود، حتماً نمک به مقدار زیادی به آب اضافه کنید تا بعد از جوشاندن وضعیت خود را حفظ کند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.