فوت و فن پیتزا مخصوص و راز خوشمزگی پیتزا مخصوص چیست
فوت و فن کشک بادمجان و راز خوشمزگی کشک بادمجان و چاشنی آن
فوت و فن کشک بادمجان فوت و فن کشک بادمجان و راز خوشمزگی کشک بادمجان و چاشنی آن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کشک بادمجان یکی از …
فوت و فن آش گوجه فرنگی و راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی خانگی
فوت و فن آش گوجه فرنگی فوت و فن آش گوجه فرنگی و راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش گوجه یکی …
فوت و فن کیک خیس و راز خوشمزگی کیک خیس خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک خیس فوت و فن کیک خیس و راز خوشمزگی کیک خیس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک خیس یک دسر …
فوت و فن پیتزا مخصوص
فوت و فن پیتزا مخصوص و راز خوشمزگی پیتزا مخصوص چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
انتخابها برای شما به سلیقه شخصی شما وابسته است. شما میتوانید با استفاده از ژامبونهای مورد علاقه خود یک پیتزا مخصوص تهیه کنید و یا حتی برای مهمانان گیاهخوارتان یک پیتزای گیاهی با سبزیجات رنگارنگ تهیه نمایید. ما در اینجا، طرز تهیه پیتزا مخصوص با استفاده از گوشت و ژامبون را آموزش میدهیم، اما شما میتوانید به دلخواه خود عمل کنید و از روش مورد علاقه خودتان استفاده نمایید. محدودیتی در تهیه این پیتزا وجود ندارد. کافیست نان پیتزای آماده را در سینی قرار داده، مواد دلخواه خود را بر روی آن بچینید و با پنیر مورد علاقه خود پیتزا را پوشانید. با این سادگی، یک پیتزای مخصوص خوشمزه و دلخواه خودتان خواهید داشت.
مواد لازم برای پخت پیتزا مخصوص
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای یک عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
سیر یک حبه
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
ژامبون مرغ دودی سولیکو ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا کاله به مقدار لازم
نان پیتزا پمینا دو عدد
برگ ریحان به مقدار لازم
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
زیتون حلقه شده به مقدار لازم
روش پخت پیتزا مخصوص
پیتزا یک غذای محبوب در ایتالیا است که متنوعیتی از طعمها و رنگهای جذاب را در خود جای داده و برای هر نوع رژیم غذایی مناسب است. شما میتوانید هر زمانی که بخواهید، پیتزاهای خوشمزه را بهتر از رستوران در خانه تهیه کرده و از آنها لذت ببرید. ما در اینجا، طرز تهیه پیتزای مخصوص با گوشت و ژامبون را آموزش میدهیم، اما میتوانید طبق سلیقه خودتان عمل کرده و از روش دلخواه خود استفاده کنید. هیچ محدودیتی در تهیه این پیتزا وجود ندارد.
برای تهیه یک پیتزای مخصوص حرفهای، ابتدا یک تابه را گرم کنید و درون آن مقداری روغن ریخته و گرم کنید. پیازها را خرد کرده و در تابه بریزید و تفت دهید. سپس سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و کمی بزنید. گوشت چرخ کرده، پودر آویشن، نمک، فلفل و سایر ادویهها را به تابه اضافه کنید.
مواد را با حرارت ملایم در تابه تفت دهید و پس از آنکه گوشت تغییر رنگ میدهد و سرخ میشود، تابه را از روی حرارت بردارید. ژامبون مرغ دودی را خرد کنید و قارچ را شسته و حلقهای خرد کنید. همچنین فلفل دلمهای را خرد کنید و زیتون را نیز حلقهای آماده کنید.
حالا نان پیتزای آماده را روی سطح کارتان قرار دهید. مقداری رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را با هم تفت دهید و روی سطح نان پیتزا ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید. سپس مقداری پنیر روی رب بپاشید و قارچ، ژامبون خرد شده و مخلوط گوشت را روی نان بریزید. روی مواد یک لایه از پنیر بپاشید. سپس مقداری فلفل دلمهای، برگ ریحان و زیتون را روی پنیر پیتزا بریزید.
پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که قبلاً با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید. در دو دقیقه آخر پخت، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی پنیر پیتزا طلایی رنگ شود. حالا پیتزای مخصوص شما آماده است.
راز خشک نشدن نان پیتزا
پیتزا، به عنوان محبوبترین فستفود جهان، توانایی برآورده کردن تمام سلیقهها را دارد. این غذا میتواند تنوعی از گروههای مختلف رژیم غذایی را شامل شود، از گیاهخواران تا علاقهمندان به مواد دریایی و گوشتخواران حرفهای. بنابراین، تولید یک برش پیتزا خانگی با پنیر خوشمزه یا استفاده از پنیر پیتزای با کیفیت، چالشهایی را به همراه دارد. اما با رعایت نکات مهم در تهیه خمیر جادویی پیتزا خانگی، میتوانید از طعم لذیذی برخوردار شوید.
به علاوه، شما میتوانید از خمیر نانهای مختلف مانند خمیر سنگک یا بربری برای تهیه پیتزای خانگی استفاده کنید. از طرفی، اگر فر در دسترس نباشد، میتوانید از توستر استفاده کنید، اما باید به درجه حرارت و زمانی که پیتزا را در توستر میپزید توجه کنید. در هر صورت، این روشهای مختلف به شما امکان میدهد تا پیتزایی خوشمزه و لذیذ درست کنید و از لذت یک پیتزای خانگی لذت ببرید.
راز کش آمدن پنیر پیتزا
برای بهبود طعم پیتزا، ابتدا پنیر را از فریزر خارج کنید تا یخ آن آب شود و به دمای محیط برسد.
پنیر را به گونهای که حجم آن در پیتزا زیاد شود و بتواند کشدار شود، روی سس بریزید. ۹۰ درصد از پنیر را زیر مواد قرار دهید و ۱۰ درصد باقیمانده را روی مواد پخش کنید.
برای بهتر شدن طعم پیتزا، میتوانید از ترکیبی از پنیر گودا و سایر پنیرها استفاده کنید. این ترکیب میتواند طعم پیتزا را بهبود بخشد و تجربه خوشمزهتری را ارائه دهد.
نحوه پخت پیتزا در فر به روش خانگی
در تهیه پیتزای خانگی، بعد از قرار دادن تمام مواد روی خمیر پیتزا، بهتر است آن را حداقل ۲۰ دقیقه استراحت دهید تا مواد تراکم خود را بگیرند. سپس پیتزا را درون فر قرار داده تا نان آن تردتر شود. برای بهبود طعم، در هر لایه از موادی که روی خمیر میریزید، یک لایه پنیر پیتزا را هم اضافه کنید.
زمان پخت پیتزا حدوداً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است و درجه حرارت فر را بر روی حداکثر دما تنظیم کنید.
راز خوشمزگی پیتزا در این است که در چند دقیقه آخر پخت، پیتزا را روی طبقه بالای فر قرار دهید تا کمی رنگ طلایی بگیرد. اما مهم است به این نکته توجه کنید که با این کار پنیر و نان پیتزا خشک نشوند.