; فوت و فن تهیه راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن دمپخت گوشت و راز خوشمزگی دمپخت گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن دمپخت گوشت و راز خوشمزگی دمپخت گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن دمپخت گوشت فوت و فن دمپخت گوشت و راز خوشمزگی دمپخت گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دمپخت گوشت یکی از …

فوت و فن ساندویچ مرغ تنوری و راز خوشمزگی ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه و خانگی

فوت و فن ساندویچ مرغ تنوری و راز خوشمزگی ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه و خانگی

فوت و فن ساندویچ مرغ تنوری فوت و فن ساندویچ مرغ تنوری و راز خوشمزگی ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن گوجه فرنگی خشک و راز خوشمزگی گوجه فرنگی خشک خوشمزه و خانگی

فوت و فن گوجه فرنگی خشک و راز خوشمزگی گوجه فرنگی خشک خوشمزه و خانگی

فوت و فن گوجه فرنگی خشک فوت و فن گوجه فرنگی خشک و راز خوشمزگی گوجه فرنگی خشک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن تهیه راحت الحلقوم

 طرز تهیه راحت الحلقوم بازاری فیلم طرز تهیه راحت الحلقوم ساده طرز تهیه راحت الحلقوم کشدار طرز تهیه راحت الحلقوم با ژلاتین طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته و ژله طرز تهیه راحت الحلقوم سنتی طرز تهیه راحت الحلقوم نارگیلی راحت الحلقوم با نشاسته ذرت

فوت و فن تهیه راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

راحت‌الحلقوم، یکی از شیرینی‌های بسیار خوشمزه است که اصالت آن به ترکیه بازمی‌گردد. این شیرینی معمولاً برای جشن‌ها و مراسم شب یلدا انتخاب عالی محسوب می‌شود. تاریخچه راحت‌الحلقوم به حداقل ۵۰۰ سال پیش برمی‌گردد و امروزه یکی از شیرینی‌های محبوب جهان به شمار می‌آید. دستور تهیه راحت‌الحلقوم از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی نکرده است. اما داستان این شیرینی به سال ۱۹۷۷ در دوران حکومت سلطان عبدالحمید اول بازمی‌گردد. او به منظور جلب نظر ملکه، به آشپزهای خود دستور داد یک شیرینی یا دسر منحصر به فرد تهیه کنند. تمام آشپزها با هم جمع شدند و در نهایت یک آقای به نام بکیر افندی از یک شهر کوچک در شرق آناتولی موفق به کشف این شیرینی شد و ملکه بسیار از لذت ناپذیر راحت‌الحلقوم بهره‌مند شد.

مواد لازم برای تهیه راحت الحلقوم

نشاسته گل ۱ لیوان

پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری

آب سرد به مقدار لازم

شکر ۱ لیوان

جوهر لیمو نوک ق چای خوری

گلاب ۱/۲ لیوان

گلوکز ۲ ق غذا خوری

روغن مایع ۱/۴ لیوان

کره ۲۵ گرم

پودر نارگیل به مقدار لازم

مغز گردو یا پسته به مقدار لازم

روش تهیه راحت الحلقوم

ابتدا پودر ژلاتین را بر روی آب سرد پخش کنید و اجازه دهید تا به آرامی نرم شود. سپس نشاسته‌ی گل را با ۳ لیوان آب سرد مخلوط کنید و دستگاه مخلوط‌کن را روشن کنید. سپس آب را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و به مدت کوتاه دیگر مخلوط کنید. این مرحله برای جلوگیری از ترش شدن نشاسته در طول پخت ضروری است. در صورت استفاده از نشاسته با کیفیت، می‌توانید این مرحله را حذف کرده و نشاسته‌ی آماده را با ۳ لیوان آب مخلوط کنید و به آرامی اضافه نمایید.

شکر را با ۱ و نیم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملاً حل شود و به جوش بیافتد. زمانی که به جوش آمد، جوهر لیمو را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. سپس نشاسته صاف شده را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و از قاشق چوبی استفاده کرده و به مدت کوتاه مخلوط کنید. در این مرحله حتماً حرارت ملایمی داشته باشید.

بعد از گذشت حداقل ۳۰ دقیقه وقتی نشاسته شفاف شده و بوی خامی آن از بین رفت، ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. پس از حل شدن کامل ژلاتین، نصف مقدار گلاب را در این مرحله اضافه کنید (و بقیه‌ی آن را در مرحله آخر)، سپس گلوکز را نیز همراه با مخلوط‌زدن افزوده و همه‌چیز را تا یکجا بزنید. در این مرحله، راحت‌الحلقوم شروع به سفت شدن و غلیظ شدن خواهد کرد. بنابراین روغن مایع و کره را به مخلوط اضافه کرده و باز هم همگان را هم بزنید تا راحت‌الحلقوم مثل توپ درون قابلمه جمع شود.

وقتی کمی راحت‌الحلقوم از حرارت افتاد و خنک شد، در یک ظرف پیرکس پودر نارگیل یا نشاسته ذرت را بپاشید. سپس نصف مقدار راحت‌الحلقوم را با کمک پالت در داخل ظرف صاف کنید و در وسط آن مغز مورد نظر را قرار دهید. بعد از آن بقیه‌ی مقدار راحت‌الحلقوم را روی آن بریزید و دوباره با نشاسته یا نارگیل کاور کنید. می‌توانید با دست هم فرم دهید. سپس راحت‌الحلقوم را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

فوت و فن راحت الحلقوم

جوهر لیمو را می‌توانید از مراحل تهیه حذف کنید.

افزودن گلوکز به راحت‌الحلقوم، باعث افزایش کشسانی آن می‌شود.

برای نگهداری طولانی‌مدت، آن‌ها را در یک ظرف دربسته قرار دهید و تا ۱ ماه در فریزر می‌توانید نگه دارید.

راحت‌الحلقوم را می‌توانید با استفاده از قالب سیلیکونی نیز تهیه کنید.

همچنین، برای پوشش دادن می‌توانید از آرد استفاده کنید.

ابتکاراتی برای سفت شدن راحت الحلقوم

راهکار اولیه برای تهیه یک راحت‌الحلقوم باطراوت و خوشمزه این است که به مواد اجازه دهید به آرامی و با حرارت ملایم آب خود را از دست دهند. در صورتی که شعله آتش بیش از حد بلند باشد، آب به سرعت کشیده می‌شود و بوی خامی نشاسته از بین نمی‌رود. همچنین، اگر مواد را از روی شعله بردارید در حالی که هنوز آب کافی را از دست نداده‌اند، راحت‌الحلقوم سفت نخواهد شد.

از دیگر نکات مهم، استفاده از مقدار مناسب نشاسته است که یکی از عوامل اساسی برای دستیابی به بافت مطلوب راحت‌الحلقوم محسوب می‌شود. لذا، اطمینان حاصل کنید که مقدار نشاسته را مطابق دستور تهیه اندازه‌گیری کرده و از مشکل سفت نشدن راحت‌الحلقوم جلوگیری کنید. با این حال، حواستان باشد که از مقدار زیادی نشاسته استفاده نکنید تا مزه آن تغییر نکند.

در مرحله نهایی پخت و در لحظه خاموش کردن شعله گاز، اضافه کردن کمی کره به مواد و هم زدن آن‌ها اهمیت دارد. این کار باعث می‌شود که پس از قرار دادن مواد در یخچال، آن‌ها به آسانی بسته شده و بافت دلخواهی داشته باشند. این نکات را رعایت کرده و امیدواریم مشکل سفت نشدن راحت‌الحلقوم را حل کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.