; فوت و فن آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ و نکات پخت آبگوشت مرغ - موسوی ها
فوت و فن استیک و راز خوشمزگی استیک و نکات پخت استیک

فوت و فن استیک و راز خوشمزگی استیک و نکات پخت استیک

فوت و فن استیک فوت و فن استیک و راز خوشمزگی استیک و نکات پخت استیک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. استیک، نوعی گوشت راسته گاو با …

فوت و فن شیرینی پای آناناس و راز خوشمزگی شیرینی پای آناناس خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیرینی پای آناناس و راز خوشمزگی شیرینی پای آناناس خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیرینی پای آناناس فوت و فن شیرینی پای آناناس و راز خوشمزگی شیرینی پای آناناس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی …

فوت و فن مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خوشمزه و خانگی

فوت و فن مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خوشمزه و خانگی

فوت و فن مربای شاتوت فوت و فن مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شاتوت، یکی از …

فوت و فن آبگوشت مرغ

خوشمزه ترین آبگوشت مرغ آبگوشت مرغ کرمانشاهی طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی آبگوشت مرغ اردبیلی طرز تهیه آبگوشت مرغ افغانی آبگوشت مرغ مجلسی طرز تهیه آبگوشت مرغ ساده بدون لپه ابگوشت مرغ تبریزی

فوت و فن آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ و نکات پخت آبگوشت مرغ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت مرغ یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین آبگوشت‌هاست که به نام تره کباب نیز شناخته می‌شود. این انتخاب نام جالبی است، زیرا در این آبگوشت از گوشت مرغ و لپه استفاده می‌شود به جای گوشت‌های دیگر. اصلی‌ترین چاشنی این آبگوشت سماق درشت است. برای دادن مزه ترشی به آبگوشت، می‌توانید سماق را خیس کرده و عصاره آن را به آبگوشت اضافه نمایید، یا از کمی آبغوره برای ایجاد طعم ترش استفاده کنید. در ضمن، این آبگوشت با استفاده از گوشت بوقلمون نیز قابل تهیه است. در حالت سنتی، از گوشت مرغ محلی برای تهیه این آبگوشت استفاده می‌شود. اگرچه در صورت نیاز، می‌توانید از گوشت مرغ معمولی نیز بهره ببرید.

مواد لازم

مرغ ۵ تکه

پیاز ۲ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

لپه ۱/۲ پیمانه

آرد ۱ ق غذا خوری

رب ۲ ق غذا خوری

آبغوره ۲ ق غذا خوری

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت مرغ

ابتدا لپه را حداقل یک ساعت قبل از شروع تهیه آبگوشت، خیس کنید. پس از آبگرفتن لپه، آن را در قابلمه قرار داده و به مدت کوتاهی نیم پز دهید. در طول پخت لپه، به منظور از بین بردن بوی نامطبوع آن، مکرراً کف قابلمه را باز کنید.

سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با افزودن کمی زردچوبه و روغن، تفت دهید تا پخته و سبک شود. مرغ را به قابلمه اضافه کنید و تا زمانی که رنگ مرغ تغییر کند، تفت دهید. به مواد داخل قابلمه کمی نمک، فلفل سیاه و آرد اضافه کرده و تا زمانی که کمی سرخ شوند، تفت دهید. به مواد آب اضافه کنید تا مرغ را بپوشاند. لپه‌ی نیم‌پز را نیز به قابلمه اضافه کنید و سپس درب قابلمه را ببندید تا مواد پخته شوند.

در موازا با این مراحل، رب را در یک تابه با یک کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن کم شود. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنید و با رب تفت داده شده به مواد آبگوشت اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید تا سیب‌زمینی‌ها پخته شوند.

خوشمزه ترین آبگوشت مرغ آبگوشت مرغ کرمانشاهی طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی آبگوشت مرغ اردبیلی طرز تهیه آبگوشت مرغ افغانی آبگوشت مرغ مجلسی طرز تهیه آبگوشت مرغ ساده بدون لپه ابگوشت مرغ تبریزی

وقتی گوشت و دیگر مواد پخته شدند، کمی آبغوره به آبگوشت اضافه کنید و همچنین ترخون خشک به مقدار یک قاشق چایخوری را اضافه کنید تا مزه و عطر خوبی به آبگوشت بدهد. بگذارید حدود ۵ دقیقه تا آبگوشت با چاشنی‌ها پخته شود. در پایان، به میزان دلخواه نمک اضافه کرده و آبگوشت خوشمزه شما آماده است. آبگوشت را به همراه پیاز و ترشی مخصوص سرو کنید.

راز خوشمزگی آبگوشت مرغ

از آبلیمو به عنوان چاشنی در آش استفاده نکنید، زیرا احتمالاً مزه سوپ را تغییر خواهد داد.

تصمیم اضافه کردن ترخون به آبگوشت به شما بستگی دارد و می‌توانید از آن به عنوان یک انتخاب اختیاری استفاده کنید.

آبگوشت مرغ باید به مقداری باشد که خیلی آبکی نباشد و همچنان طعم و کیفیت آن را حفظ کند.

در تهیه آبگوشت مرغ، بهتر است از استفاده از آرد خودداری کنید، زیرا ممکن است آبگوشت را بیش از حد غلیظ کند.

همچنین، برای افزودن طعم به آبگوشت مرغ، می‌توانید از سماق نیز استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.