; فوت و فن پخت ماهی قزل آلا و راز خوشمزگی ماهی قزل آلا خوشمزه - موسوی ها
فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ کره ای فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ …

فوت و فن پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خانگی

فوت و فن پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خانگی

فوت و فن پخت شیر ماهی فوت و فن پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی شیر یا شیرماهی، …

فوت و فن گز آردی و راز خوشمزگی گز آردی خوشمزه و خانگی

فوت و فن گز آردی و راز خوشمزگی گز آردی خوشمزه و خانگی

فوت و فن گز آردی فوت و فن گز آردی و راز خوشمزگی گز آردی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گرچه تولید گز و …

فوت و فن پخت ماهی قزل آلا

خوشمزه ترین روش پخت ماهی قزل آلا طرز پخت ماهی قزل الا در ماهیتابه طرز تهیه ماهی قزل آلا نی نی سایت راز خوشمزه شدن ماهی قزل آلا نی نی سایت فوت و فن سرخ کردن ماهی نی نی سایت طرز تهیه ماهی قزل آلا با آرد سفید طرز پخت ماهی قزل آلا سرخ کردن ماهی قزل آلا با ارد

فوت و فن پخت ماهی قزل آلا و راز خوشمزگی ماهی قزل آلا خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ماهی قزل آلا به عنوان یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین گوشت‌های ماهی شناخته می‌شود. این نوع ماهی که کم‌کالری است، دارای ارزش غذایی بالایی می‌باشد. گوشت لذیذ ماهی قزل آلا دارای طعمی بسیار خوشایند است و امکان طبخ و تهیه آن به انواع مدل‌های مختلف وجود دارد.

طرز مزه دار کردن ماهی قزل آلا قبل از سرخ شدن

برای انجام این روش، ابتدا تکه‌های ماهی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یک مخلوط از پیاز خرد شده، آب لیموترش تازه، کمی نمک و فلفل قرار دهید. این ترکیب به طرز جادویی بوی ماهی را از بین می‌برد و به ماهی طعم خوشایندی می‌بخشد. در همین حین، باید دقت کنید که زمان آماده‌سازی ماهی را با دقت کنترل کنید و مطمئن شوید که ماهی زمان طولانی‌تری از نیم ساعت در این ترکیب نماند. در غیر اینصورت، احتمالاً طعم و مزه ماهی تحت تأثیر قرار می‌گیرد و کارتان به اشتباه اشتباه خواهد شد.

طرز مزه دار کردن با رب انار

رب انار یکی از عناصر اصلی در آشپزی مناطق شمالی برای پخت انواع گوشت و غذاها به کار می‌رود. برای انجام این کار، ۲ قاشق غذاخوری از رب انار را با ادویه‌های مخصوص ماهی و کمی آب تازه رقیق کنید. سپس مایه‌ی رقیق‌شده از رب انار را به طور کامل بر روی ماهی بپاشید و آن را به نحوی پوشانده شود که هر دو طرف ماهی از این مخلوط پوشانده شوند. سپس ماهی را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم و مزه‌ی دلپذیر و خوشمزه به آن منتقل شود.

طرز مزه دار کردن با ادویه

استفاده از زعفران یکی از راه‌های برتر برای اضافه کردن طعم و رنگ به ماهی است. با استفاده از زعفران، ماهی پس از سرخ شدن رنگ‌بندی جذاب‌تری به خود می‌گیرد و بوی ماهی نیز بهبود می‌یابد. این روش را می‌توان به دو نحو مختلف اجرا کرد:

در روش اول، نیازی به آماده کردن زعفران دم‌کرده نیست و به جای آن می‌توانید از پودر زعفران استفاده کنید. مقداری آرد سفید را با پودر زردچوبه، زعفران خشک‌شده، پودر سیر، پودر فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید. سپس ماهی را در این مخلوط آغشته کنید تا به طور یکنواخت پوشیده شود. این ترکیب یکی از معمول‌ترین روش‌ها برای افزودن طعم به ماهی می‌باشد.

در روش دوم، به زعفران دم‌کرده نیاز خواهید داشت. ابتدا ماهی را با نمک و آبلیمو به مدت ۲۰ دقیقه مزه‌دار کنید. سپس آب یک عدد پیاز متوسط و دو حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. در ادامه، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به ماهی اضافه کنید و در پایان، زعفران دم‌کرده را به هر دو طرف ماهی بمالید. این روش نیز برای تهیه ماهی مزه‌دار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طرز مزه دار کردن ماهی کبابی

در این روش، ابتدا ماهی را با روغن زیتون پوشانده و سپس مخلوطی از آب نارنج یا آب لیموترش تازه، ادویه‌های ماهی، فلفل، زردچوبه، نمک و دارچین را به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از فرچه تا همگونی این ترکیب را روی تمامی بخش‌های ماهی بمالید. در نهایت، چند حلقه پیاز را بر روی ماهی قرار داده و آن را نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، ماهی را به دلخواه در فر یا روی زغال کباب کنید.

روش دیگر، شستن یک عدد ماهی است و سپس اجازه دادن به آن تا خشک شود یا با استفاده از یک دستمال آن را خشک کنید. سسی با ترکیب آب یک عدد پیاز متوسط، یک چهارم لیوان آب لیموترش تازه، یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده غلیظ، نصف قاشق چای‌خوری نمک، نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و یک قاشق چای‌خوری سس فلفل آماده کنید. در صورت دلخواه، گشنیز خردشده را هم به سس اضافه کنید. ماهی را به مدت یک ساعت در این سس غمس دهید و طعم‌دهی کنید. پس از انقضای این مدت، گشنیز‌های چسبیده به ماهی را جدا کرده و آن را با حرارت ملایم بر روی توری زغال کباب کنید. لذت ببرید!

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.