; فوت و فن پخت نان بربری و راز خوشمزگی نان بربری خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن ماکارونی و برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم

فوت و فن ماکارونی و برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم

فوت و فن ماکارونی فوت و فن ماکارونی و برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی ماکارونی از جمله …

فوت و فن شله مشهدی و راز خوشمزگی شله مشهدی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شله مشهدی و راز خوشمزگی شله مشهدی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شله مشهدی فوت و فن شله مشهدی و راز خوشمزگی شله مشهدی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شله مشهدی، که مردم …

نکات پخت لبو + ۱۷ ترفند برای پخت لبو که نمی دانید

نکات پخت لبو + ۱۷ ترفند برای پخت لبو که نمی دانید

نکات پخت لبو نکات پخت لبو + ۱۷ ترفند برای پخت لبو که نمی دانید در سایت چلو گوشت.همه کسانی که لبو را دوست دارند به این نکته اعتراف می کنند که لبوهایی …

فوت و فن پخت نان بربری

طرز تهیه نان بربری در مایکروویو طرز تهیه خمیر مایه نان بربری طرز تهیه نان بربری خانگی ساده طرز تهیه نان بربری با بکینگ پودر مدت زمان استراحت خمیر نان بربری نان بربری شیرین طرز تهیه کیک با خمیر نان بربری با آرد نان بربری چی درست کنم

فوت و فن پخت نان بربری و راز خوشمزگی نان بربری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

نان بربری به عنوان یکی از اصلی‌ترین اجزاء صبحانه در بسیاری از خانواده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نان خوشمزه و مغذی می‌تواند انرژی لازم برای شروع روز را فراهم کند و کمک به پیشگیری از گرسنگی تا وقت ناهار داشته باشد. نان بربری، به همراه سایر انواع نان مانند نان سنگک، نان تافتون و نان لواش، از نوع نان‌های روزمره در ایران به شمار می‌رود که پخت آنها در خانه تجربه‌ای لذت‌بخش است. اگر شما نیز علاقمندید که نان بربری خانگی بپزید و یک صبحانه خوشمزه برای اعضای خانواده تهیه نمایید، با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه نان بربری

آرد گندم : ۱ کیلو

خمیر مایه : ۲۰ گرم

نمک :۱۲ گرم

شکر :۱۵ گرم

روغن :۱۰ گرم

آب :۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم

بهبود دهنده :۵ گرم

کنجد برای تزیین :به مقدار دلخواه

آموزش پخت نان بربری خانگی

در مرحله اول برای تهیه نان بربری، مایه خمیر را با افزودن نمک، شکر، بهبوددهنده، و آرد ترکیب کنید، سپس به تدریج آب را به مواد اضافه کنید تا تمام مواد به شکل یک خمیر ترکیب شوند.

در مرحله بعدی، خمیر را به مدت ۴ دقیقه با دست به دقت ورزید. سپس روغن را به خمیر اضافه کنید و دوباره به مدت ۴ دقیقه دیگر ورزید.

سپس در مرحله سوم، خمیر را با یک پارچه پوشانده و در محیط آشپزخانه به مدت حدود یک ساعت استراحت دهید، تا حجم آن تقریباً دو برابر شود. در این مرحله دقت کنید که زمان استراحت خمیر بیش از حد طولانی یا کوتاه نشود.

در مرحله چهارم، خمیر را کمی ورزید و سپس آن را چانه کنید، سپس به مدت کوتاهی استراحت دهید تا چانه‌ها کمی پف بگیرند.

در مرحله آخر برای تهیه نان بربری خانگی، کمی کنجد را روی خمیر بپاشید و خمیر نان را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ تا ۲۴۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا نان‌ها به خوبی پخته شوند.

فوت و فن پخت نان بربری

لطفا توجه داشته باشید که برای لذت بردن از نان بربری خانگی، آن را به صورت تازه و گرم سرو کنید. این تدابیر به شما کمک می‌کنند تا عطر و طعم بی‌نظیر این نان را تجربه کنید.

همچنین به یاد داشته باشید که برای تهیه نان بربری از آرد سبوس‌دار با کیفیت استفاده کنید و هیچ‌گز از آرد قنادی برای پخت نان بربری استفاده نکنید.

حتما در مراحل استراحت، خمیر نان بربری به خوبی استراحت کند تا پف بگیرد و به شکل دو لایه در آید.

در مرحله مواد مخلوط کردن، خمیر نان بربری شل و چسبناک است و اصل در تهیه آن نیز همین است، بنابراین آرد اضافه به خمیر ندهید.

وقتی می‌خواهید خمیرها را در فر بپزید، حتما به یاد داشته باشید که آن‌ها را یکی یکی داخل فر بگذارید و پس از اتمام پخت نان اول، نان دیگر را در فر بگذارید.

فر باید کاملا داغ و آماده باشد تا خمیرها را داخل آن قرار دهید. پس از ایمنی خود در این مورد نیز مراقبت کنید تا دستانتان آسیب نبینند.

احتمالاً همین دلیل است که نانواها صبح خیلی زود به کار می‌پردازند تا بتوانند نان با کیفیت و مورد علاقه مردم را ارائه دهند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.