; فوت و فن پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی - موسوی ها
فوت و فن کوکو رشته ای و راز خوشمزگی کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکو رشته ای و راز خوشمزگی کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکو رشته ای فوت و فن کوکو رشته ای و راز خوشمزگی کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکو …

فوت و فن پودر بامیه خشک شده و راز خوشمزگی پودر بامیه خشک شده خوشمزه و خانگی

فوت و فن پودر بامیه خشک شده و راز خوشمزگی پودر بامیه خشک شده خوشمزه و خانگی

فوت و فن پودر بامیه خشک شده فوت و فن پودر بامیه خشک شده و راز خوشمزگی پودر بامیه خشک شده خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …

فوت و فن سالاد مرغ و راز خوشمزگی سالاد مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد مرغ و راز خوشمزگی سالاد مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد مرغ فوت و فن سالاد مرغ و راز خوشمزگی سالاد مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با سالاد …

فوت و فن پخت نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای کتابی اموزش نون خامه ای به سبک قنادی علت ترک خوردن نون خامه ای طرز تهیه نان خامه ای به خانه برمیگردیم برای نون خامه ای از چه آردی استفاده کنیم طرز تهیه نون خامه ای قارچی طرز تهیه نون خامه ای کوکپد

فوت و فن پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

هر آنچه که به دنبال یافتن در یک دسر خامه‌ای یا شیرینی خوشمزه باشید، می‌توانید آن را در یک تخمیری فرنسی جذاب به نام “پاف آتا” پیدا کنید. این شیرینی کوچک داستانی فرهنگی و ماجراجویانه را به همراه دارد و از ایتالیا به سرتاسر جهان سفر کرده و خاطرات خوب و خوشایندی را برای علاقه‌مندانش به ارمغان آورده است.

مهاجرت همیشه تأثیرگذار بر انتقال علم، دانش، هنر و ایده‌ها بوده است. در زمان حکومت کاترین دو مدیچی، از خاندان مدیچی ایتالیا، سرآشپز دربار این خمیر ابتکاری را در سال ۱۵۴۷ اختراع کرد و برای مراسم عروسی خود با پادشاه فرانسه هنری دوم به کار برد. از آن زمان در فرانسه معرفی شد و به نام “پاف آتا” شناخته می‌شود.

دستور تهیه پاف آتا (Cream Puff) در طول قرن هفدهم در اروپا تغییر یافت. در نهایت، در قرن هجدهم، آنتونی کرمه دستوری ارائه کرد که تا به امروز برای تهیه پاف آتا استفاده می‌شود. او خامه را به خمیر اضافه کرد.

پس از اروپا، پاف آتا حدود سال ۱۸۵۱ از آمریکا شیوع یافت و ایالت ویسکانزین به عنوان مرجعی برای تخصص قنادی در تهیه پاف آتا شناخته شد.

بنابراین، می‌توان گفت که پاف آتا از ایتالیا ریشه‌گرفته و به تمامی نقاط جهان منتقل شده و در هر کشور به توالی‌ها و مدل‌های متفاوتی شکل گرفته است. این شیرینی با تغییرات متعدد در طعم و انواع مختلف در سراسر جهان دوست داشته می‌شود و به ویژه در فرانسه، روز دوم ژانویه به عنوان روز ملی پاف آتا جشن گرفته می‌شود.

مواد لازم برای نان خامه ای خانگی

آب نصف لیوان یا ۱۲۰ میلی لیتر

کره ۵۰ گرم

شکر ۱ قاشق مربا خوری

نمک ۱ پنس

آرد نصف لیوان یا ۷۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد متوسط

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

وانیل نصف قاشق چای خوری

خامه قنادی ۲۵۰ گرم

روش پخت نان خامه ای

برای تهیه نان خامه‌ای، ابتدا آب و کره را همراه با نمک و شکر در یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید و آنها را همزن کنید تا شکر و کره حل شوند.

هنگامی که کره از لبه‌های قابلمه شروع به جوشیدن می‌کند، آرد را اضافه کرده و دو دقیقه با حرارت کم مخلوط کنید تا خمیر به خوبی ترکیب شود. سپس از روی حرارت بردارید.

در ظرف دیگری خمیر را ریخته و به آرامی به خنکی برسانید. سپس تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و بی‌کربنات سودا اضافه کرده و با استفاده از همزن برقی برای یک دقیقه مخلوط کنید.

بعد از مخلوط کردن مواد وقتی کاملاً ترکیب شده و یک خمیر نرم و لطیف به دست آمده، آن را در یک کیسه پایپینگ ریخته و روی سینی فریزر کاغذی روغنی قرار دهید. سپس خمیر را با کیسه پایپینگ روی سینی فر به شکل‌های دلخواه پایپ کنید.

برای پخت، فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید و سینی را در آن قرار دهید.

پس از بیست دقیقه، سینی فر را خارج کنید و به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا خنک شود. در این مدت، خامه قنادی را در یک ظرف بریزید و برای ۱۰ دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا حجم بگیرد و فرم بگیرد.

هنگامی که نان‌ها خنک شده‌اند، زیرنان‌ها را با یک سوراخ باز کنید و با کیسه پایپینگ داخل آنها را با خامه پر کنید. سپس برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

حالا نان خامه‌ای‌های خوشمزه آماده هستند. آنها را در ظرف سرو بچینید و برای پذیرایی از مهمان‌ها یا لذت بردن خودتان و خانواده از این شیرینی خانگی لذت ببرید.

فوت و فن پخت نان خامه ای خانگی

بعد از ریختن خمیر در قیف و استفاده از ماسوره برای ایجاد شکل در آن، دستانتان را در آب نمکی فرو کنید و با انگشتان خیس، به آرامی بر روی تیزه‌های خمیری که در سینی قرار داده‌اید فشار دهید تا برجستگی‌ها حذف شوند و این قسمت از شیرینی در زمان پخت خمیر نسوزد.

در مراحل مخلوط کردن، وقتی وانیل را اضافه می‌کنید، مراقب باشید که کاسه تمیز باشد تا از بوی زنبورک تخم‌مرغ جلوگیری شود.

برای جلوگیری از پفکردن ناخواسته خمیر نان خامه‌ای، می‌توانید دمای فر را در ۵ دقیقه اول پخت را بر روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و سپس به مدت حدود ۲۰ دقیقه را بر روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا به خوبی پخته شود.

در تهیه شیرینی نان خامه‌ای، به ویژه در زمان پف کردن آن در فر، فر را باز نکنید، زیرا این کار ممکن است به پف کردن ناخواسته خمیر منجر شود.

هنگام خروج از فر، نان خامه‌ای باید به طور کامل طلایی و ترد باشد و به خوبی پخته شده باشد. در غیر این صورت، ممکن است درون آن خمیر باقی بماند.

اگر ماسوره کنگره‌دار در دسترس نباشد، می‌توانید این کار را بدون ماسوره یا با استفاده از یک ماسوره ساده انجام دهید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.