; فوت و فن پخت شیرینی مینیاتوری و راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری خوشمزه - موسوی ها
فوت و فن سوپ برش لبو و راز خوشمزگی سوپ برش لبو خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ برش لبو و راز خوشمزگی سوپ برش لبو خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ برش لبو فوت و فن سوپ برش لبو و راز خوشمزگی سوپ برش لبو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن کیک براونی و راز خوشمزگی کیک براونی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک براونی و راز خوشمزگی کیک براونی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک براونی فوت و فن کیک براونی و راز خوشمزگی کیک براونی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. براونی، نوعی کیک شکلاتی …

فوت و فن آش کارده و راز خوشمزگی آش کارده خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش کارده و راز خوشمزگی آش کارده خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش کارده فوت و فن آش کارده و راز خوشمزگی آش کارده خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن پخت شیرینی مینیاتوری

شیرینی عصرانه ساده و سریع طرز تهیه شیرینی خشک یزدی طرز تهیه شیرینی نارگیلی به روش قنادی انواع شیرینی خشک مجلسی شیرینی ساده برای مهمانی شیرینی خشک با بافت نرم شیرینی ساده برای خیرات اسم انواع شیرینی خشک

فوت و فن پخت شیرینی مینیاتوری و راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی مینیاتوری دارای بافتی خوشمزه و بیسکویتی است. این نوع شیرینی به دلیل استفاده از کاترهای کوچک برای ساخت قالب‌های زیبا و کوچک به نام “مینیاتوری” شناخته می‌شود.

شما می‌توانید با تنوع طعم‌ها، خمیر شیرینی مینیاتوری را تهیه کنید و با استفاده از کاترهای دلخواه، قالب‌های مختلفی بسازید. سپس با استفاده از مربا، شکلات یا مغزهای متنوع، آنها را زینت بخشید.

واقعیت این است که بزرگترین مزیت شیرینی مینیاتوری در تنوع شکل و طعم آن مخفی است؛ با یک خمیر پایه، می‌توانید شیرینی‌های متنوعی با طرح‌ها و طعم‌های مختلف بپزید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مینیاتوری

آرد برنج حدود ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل حدود ۲۰۰ گرم

روغن جامد ۲۵۰ گرم

آرد قنادی ۲۰۰ گرم

نشاسته ی ذرت ۱۰۰ گرم

پودر قند ۲۵۰ گرم

پودر بادام ۳۰ گرم

پودر پسته ۳۰ گرم

پودر گردو ۳۰ گرم

پودر هل به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

پودر زنجبیل به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

آموزش پخت شیرینی مینیاتوری

پودر نارگیل، آرد برنج و نیمی از آرد گندم را در یک ماشین آسیاب قرار دهید تا به طور کامل نرم شوند. در حین آسیاب، چند بار آسیاب را متوقف کرده و با قاشق محتویات را مخلوط کنید تا به صورت یکدست پودر شوند.

روغن و پودر قند را در یک ظرف جداگانه با استفاده از همزن برقی با هم مخلوط کنید تا به رنگ و کرمی شوند.

نشاسته ذرت و باقی‌مانده آرد گندم را به روغن اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط آرد را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید، اما خمیر را از حد زیادی ورز ندهید.

می‌توانید خمیر را به چند بخش تقسیم کنید و به هر بخش اسانس دلخواه خود را اضافه کنید.

یک تکه خمیر را با مواد مانند زعفران، وانیل و هل ترکیب کنید.

یک تکه دیگر را با پودر گردو یا پسته مخلوط کنید.

با این روش، شیرینی‌های مینیاتوری شما به طعم‌ها و مزه‌های مختلفی خواهند بود.

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.

خمیر‌ها را با دست به شکل گرد درآورید و روی آن‌ها تکه‌های مغز گردو یا پسته را با کمی فشار بچسبانید، یا از کاترهای کوچک و مینیاتوری برای ساخت قالب‌های مورد نظر استفاده کنید. سپس سینی فر را در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد که از قبل روشن شده است، قرار دهید تا مدت ۲۰-۳۰ دقیقه پخته شوند.

وقتی کف شیرینی‌ها کمی طلایی شود، سینی فر را از فر خارج کرده و خنک کنید. سپس شیرینی‌ها را جدا کرده و در ظرف مورد نظر خود ترتیب دهید.

می‌توانید شیرینی‌ها را با موادی مانند شکلات، مربا، پودر نارگیل یا گردو و غیره تزئین نمایید.

مواد لازم برای پخت شیرینی مینیاتوری تخم مرغی

آرد قنادی ۳۲۰ گرم ( ۲ و ۲/۳لیوان )

پودر قند ۱۰۰ گرم ( ۲/۳ لیوان )

کره ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۷۵ گرم ( از نصف لیوان دو قاشق کمتر )

بیکینگ پودر ۱ ق چ

وانیل ۱/۲ ق چ

تخم مرغ ۱ عدد

آموزش پخت شیرینی مینیاتوری تخم مرغی

کره را در دمای مناسب رسیده با پودر قند مخلوط کرده تا به یک خمیر کرمی، رنگارنگ و حجیم تبدیل شود.

روغن مایع، وانیل و تخم مرغ را به این مخلوط افزوده و با استفاده از همزن به خوبی مخلوط کنید.

آرد و بی‌کربنات سدیم (بکینگ پودر) را به مراتب به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از قاشق مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و لطیف حاصل شود.

خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و یکی از این قسمت‌ها را به صورت ساده نگه دارید. به یکی از دیگر قسمت‌ها پودر کاکائو، به دیگری پودر پسته و دو قطره رنگ سبز خوراکی و به قسمت آخر شکلات چیپسی اضافه کنید. سپس هر قسمت را در کیسه‌های نگهداری غذایی قرار داده و آنها را به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.

فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانید.

خمیر را بین دو لایه پلاستیک یا کاغذ روغنی به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنید و با استفاده از کاترهای مینیاتوری قالب بزنید، سپس آنها را در سینی‌های فر قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر بپزید.

مواد لازم برای پخت شیرینی مینیاتوری با مارمالاد

کره ۶۰ گرم

پودر شکر ۵۰ گرم

پوست لیموی رنده کرده یک چهارم قاشق چای خوری

وانیلین یک چهارم قاشق چای خوری

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱۲۰ گرم

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری

مارمالاد دلخواه به میزان لازم

آموزش پخت شیرینی مینیاتوری با مارمالاد

کره را با همزن برقی به صورت یکدست و صاف بزنید. سپس پودر قند را به کره اضافه کرده و با حرارت کم، به آرامی هم بزنید تا حجیم شده و با رنگی کرمی تبدیل شود.

پوست لیمو، وانیل و تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و دوباره با همزن مخلوط کنید.

همزن را کنار بگذارید و آرد و بی‌کربنات سدیم (بکینگ پودر) را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید تا مواد خمیری جمع شوند.

خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی یا پلاستیک با ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید. سپس با کاترهای به اندازه ۳ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.

با استفاده از خلال دندان وسط هر گلبرگ، فوراً فرورفتگی‌های کوچکی ایجاد کنید.

شیرینی‌ها را در فر به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه پخته و پس از خنک شدن، مارمالاد را درون حفره‌های ایجاد شده در هر شیرینی بزنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.