; فوت و فن پخت آبگوشت گندم و راز خوشمزگی آبگوشت گندم خانگی - موسوی ها
فوت و فن قیمه مجلسی و راز خوشمزگی قیمه مجلسی خوشمزه

فوت و فن قیمه مجلسی و راز خوشمزگی قیمه مجلسی خوشمزه

فوت و فن قیمه مجلسی فوت و فن قیمه مجلسی و راز خوشمزگی قیمه مجلسی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت قیمه یکی از غذاهای محبوب …

فوت و فن پیده اسفناج و راز خوشمزگی پیده اسفناج خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیده اسفناج و راز خوشمزگی پیده اسفناج خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیده اسفناج فوت و فن پیده اسفناج و راز خوشمزگی پیده اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با پیده …

فوت و فن شله ماش و راز خوشمزگی شله ماش خوشمزه و خانگی

فوت و فن شله ماش و راز خوشمزگی شله ماش خوشمزه و خانگی

فوت و فن شله ماش فوت و فن شله ماش و راز خوشمزگی شله ماش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با شله …

فوت و فن پخت آبگوشت گندم

آبگوشت گندم کردی طرز تهیه گوشت و گندم اصفهانی آبگوشت لوبیا سفید اصفهان گندم پوست کنده در آبگوشت طرز تهیه آبگوشت لوبیا سفید کاشان فوت و فن آبگوشت خوشمزه نی نی سایت آبگوشت نخود و لوبیا سفید آبگوشت با بلغور گندم

فوت و فن پخت آبگوشت گندم و راز خوشمزگی آبگوشت گندم خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت گندم، یکی از غذاهای لذیذ است که می‌توانید آن را با گوشت یا به صورت گیاهی، بدون گوشت تهیه کنید. این غذا با حضور گندم، خواص تغذیه‌ای مناسبی دارد و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. آبگوشت به عنوان یک غذای سنتی ایرانی شناخته می‌شود و از گذشته به عنوان یک غذای مفید برای بدن شناخته شده و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند. می‌توانید آبگوشت گندم را با لوبیا سفید، لوبیا چیتی یا ترکیبی از هر دو تهیه کنید. توصیه می‌شود از گوشت تازه برای آماده‌سازی این آبگوشت استفاده کنید. گندم نیز یکی از مهمترین و پرکاربردترین غلات است که انرژی فراوانی را فراهم می‌کند.

مواد لازم برای تهیه ابگوشت گندم

گوشت گوسفندی ماهیچه همراه با چربی ۵۰۰ گرم

لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه

نخود ۱/۲ پیمانه

گندم ۱/۲ پیمانه

پیاز ۲ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری

لیموعمانی ۲ عدد

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش پخت آبگوشت گندم

از شب قبل، نخود، لوبیا، و گندم را در آب خیس کنید و چندین بار آب آن‌ها را تعویض کنید تا به خوبی نفخ گیرند و پخت آنها ساده‌تر شود. توصیه می‌شود با تعویض مکرر آب، نفخ آنها را بهینه کنید و سپس آبکش کنید.

برای پخت آبگوشت، می‌توانید از دیزی سنگی، قابلمه مسی یا روحی استفاده کنید. حبوبات را به همراه گندم، گوشت، پیازهای خرد شده، کمی فلفل سیاه، و زردچوبه در قابلمه بریزید و آب را پنج برابر مواد اضافه کنید. قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید.

مراقب باشید که قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد به آرامی پخته شده و گوشت نرم شود. این فرآیند ممکن است تا سه ساعت به طول بینجامد. در حین پخت، گوجه‌فرنگی‌ها را بلانچ کنید و همراه با سیب‌زمینی‌های پوست کنده به قابلمه اضافه نمایید.

با اضافه کردن کمی روغن و زردچوبه به رب، آن را تفت دهید تا خوش‌رنگ شود، سپس به مواد آبگوشت اضافه کنید و هم بزنید.

در نهایت، لیموعمانی‌ها را سوراخ کرده و در آب گرم خیس داده، سپس پس از حذف تلخی، به آبگوشت اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید نمک را به میزان مورد نیاز اضافه و با نان تازه میل کنید.

فوت و فن پخت آبگوشت گندم

می‌توانید میزان گندم را افزایش داده و گوشت را از دستور حذف نمایید.

آب لیموترش را به جای لیموعمانی به کار ببرید.

در مرحله‌ی پخت اولیه، امکان داشته باشد که کف گوشت جدا شود. در این صورت، با استفاده از یک ملاقه کف گوشت را جدا کنید.

اگر دنبه را به مواد اضافه کردید، در انتهای پخت، آن را خارج کنید و با یک گوشت‌کوب آن را خرد کنید، سپس دوباره به مواد اضافه کنید و اجازه دهید روغن را جذب نکند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.