; فوت و فن آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان - موسوی ها
فوت و فن کوکو گل کلم و راز خوشمزگی کوکو گل کلم خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکو گل کلم و راز خوشمزگی کوکو گل کلم خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکو گل کلم فوت و فن کوکو گل کلم و راز خوشمزگی کوکو گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن عصاره مرغ و راز خوشمزگی عصاره مرغ خوشمزه خانگی

فوت و فن عصاره مرغ و راز خوشمزگی عصاره مرغ خوشمزه خانگی

فوت و فن عصاره مرغ فوت و فن عصاره مرغ و راز خوشمزگی عصاره مرغ خوشمزه خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تجربه نشان داده است …

فوت و فن ترشی یونانی و راز خوشمزگی ترشی یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترشی یونانی و راز خوشمزگی ترشی یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترشی یونانی فوت و فن ترشی یونانی و راز خوشمزگی ترشی یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترشی یونانی، که به …

فوت و فن آبگوشت کشک و بادمجان

راز خوشمزه شدن کشک بادمجان نی نی سایت آبگوشت کشک اراکی آبگوشت بادمجان و کشک کرمان طرز تهیه آبگوشت کشک لرستان طرز تهیه آبگوشت کشک همدانی آبگوشت کشک کرمانشاهی طرز تهیه آبگوشت کشک ساده ابگوشت کشک نی نی سایت

فوت و فن آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

“آبگوشت کشک بادمجان” به عنوان یک غذای گرمساری مشهور است و در استان لرستان با نام “آبگوشت کشک لری” شناخته می‌شود. این غذا به خاطر ویژگی‌های تغذیه‌ای بسیار خوب و طعم لذت‌بخشش، در فصل‌های سرد سال به عنوان یک گزینه عالی برای طرفدارانش مطرح می‌شود.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت گشگ و بادمجان

نخود یک پیمانه

پیاز یک عدد

گوشت مغز ران با استخوان نیم کیلو

دنبه ۵۰ گرم

سیب زمینی دو عدد

بادمجان چهار عدد

روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

سیر پنچ حبه

زردچوبه یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

کشک یک پیمانه

نعنا داغ به مقدار لازم

آموزش پخت آبگوشت کشک و بادمجان

نخودی که خیس و آبکش شده‌اند را در قابلمه‌ای قرار دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بلند قرار دهید تا به جوش بیافتد. پس از آمدن به جوش، حرارت را کاهش داده و مواد را سه ساعت و نیم در قابلمه بپزید. (برای تعیین زمان پخت از کفگیر سوراخ‌دار استفاده کنید)

در آخرین سی ساعت پخت، تعدادی سیب‌زمینی را به قابلمه اضافه کرده و پخت را ادامه دهید.

بادمجان‌ها را در تابه‌ای با روغن داغ از هر دو طرف سرخ کنید، سپس آن‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا اضافی روغن آن‌ها جذب شود.

سیر و زردچوبه را در تابه‌ای با روغن تفت دهید و نیمی از آن را در آخرین ۳۰ دقیقه پخت، همراه با بادمجان و کمی فلفل سیاه به آبگوشت اضافه کنید و بپزید.

در یک ظرف جداگانه، کشک را با دو پیمانه آب گوشت رقیق کنید و در آخرین ۲۰ دقیقه پخت، به آبگوشت اضافه کنید.

در نهایت، به طعم مورد نظر نمک اضافه کنید و پس از پخت کامل، آب آبگوشت را در ظرف منتقل کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید. سپس گوشت را همراه با سایر محتویات آبگوشت با گوشت‌کوب بزنید.

غذا را در ظرف سرو قرار دهید و با سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت کشک و بادمجان لرستان

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

نخود ۱ پیمانه

لوبیا سفید ۱ پیمانه

پیاز متوسط ۱ عدد

سیر ۳ حبه

بادمجان بزرگ ۱ عدد

کشک ۱ لیوان

نعناع خشک به میزان لازم

زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

روش آماده سازی مواد اولیه

در روش تهیه آبگوشت کشک و بادمجان، از همان روشی که برای تهیه کشک بادمجان معمولاً استفاده می‌شود، ابتدا پوست بادمجان‌ها را جدا کنید. سپس برای کاهش تلخی بادمجان، آن‌ها را از وسط به دو نصف تقسیم کنید و در آب حل کنید. با کمی نمک، تلخی را از بادمجان‌ها استخراج کنید و پس از نیم ساعت، بادمجان‌ها را از آب خارج کنید و روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها جذب شود. در مرحله بعد، بادمجان‌ها را خشک کرده و در روغن کمی تفت دهید تا به رنگ طلایی درآیند. نکته مهم اینجاست که نیازی به سرخ کردن کامل بادمجان‌ها نیست.

روش دوم برای پخت بادمجان آبپز است. البته، روش اول باعث می‌شود آبگوشت خوشمزه‌تر شود، اما اگر تمایل به استفاده از یک غذای کم روغن و کم‌کالری دارید، روش دوم برای شما مناسب‌تر خواهد بود.

علاوه بر این، از شب قبل نخود و لوبیا را خیس کنید تا حبوبات بپزند.

در روغنی که برای سرخ کردن بادمجان‌ها استفاده می‌شود، نعناخشک را اضافه کرده و نعناداغ را درست کنید.

آموزش پخت آبگوشت کشک و بادمجان لرستان

در مرحله اولیه تهیه آبگوشت کشک و بادمجان، یک لیتر آب را در یک قابلمه قرار دهید و آن را بر روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیافتد.

پس از جوش آمدن آب، گوشت، نخود و لوبیا سفید را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

هنگامی که گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه از پخت گذشت، ممکن است کفی به وجود بیاید. این کف را با استفاده از قاشق از روی مواد آبگوشت حذف کنید.

پس از حذف کف، پیاز را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با چند حبه سیر به آبگوشت اضافه کنید. اگر از بوی سیر نگران هستید، می‌توانید سیر را جداگانه در روغن تفت دهید و سپس به آبگوشت اضافه کنید.

زردچوبه را به آبگوشت اضافه کنید، زیرا این رنگ از زردچوبه و کشک مشتق می‌شود. می‌توانید زردچوبه را به‌صورت جداگانه با سیر در تابه‌ای تفت داده و سپس به آبگوشت اضافه کنید.

بعد از حدود ۲ ساعت پخت، بادمجان‌ها را به مواد اضافه کنید و به مدت نیم ساعت دیگر به آبگوشت فرصت دهید تا بپزد.

در ده دقیقه آخر پخت، کشک را به آبگوشت اضافه کنید و منتظر بمانید تا کشک با حرارت کمی بپزد. پس از افزودن کشک و زمانی که آب مجدداً به جوش آمد، درب قابلمه را ببندید و به مدت چند دقیقه اجازه دهید تا کشک کاملاً آماده شود.

حالا آماده‌ی سرو کردن آبگوشت شما هست. مواد آبگوشت را از آب جدا کرده، با گوشت‌کوب آن را پودر کنید و با نعناع داغ تزئین کنید. همچنین، می‌توانید نعناع داغ را به مواد اصلی اضافه کنید یا جداگانه سرو نمایید، که این مورد به سلیقهٔ شما بستگی دارد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.