; فوت و فن آش گندم و راز خوشمزگی آش گندم خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی

فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی

فوت و فن گمج کباب فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمانی که نام گمج …

فوت و فن میرزا قاسمی و راز خوشمزگی میرزا قاسمی خوشمزه شمالی

فوت و فن میرزا قاسمی و راز خوشمزگی میرزا قاسمی خوشمزه شمالی

فوت و فن میرزا قاسمی فوت و فن میرزا قاسمی و راز خوشمزگی میرزا قاسمی خوشمزه شمالی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گفته می‌شود در حدود سال …

فوت و فن حلوای لبو و راز خوشمزگی حلوای لبو خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوای لبو و راز خوشمزگی حلوای لبو خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوای لبو فوت و فن حلوای لبو و راز خوشمزگی حلوای لبو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با حلوای …

فوت و فن آش گندم

آش گندم ساده طرز تهیه آش گندم کرمانشاهی آش گندم بدون سبزی اش گندم وجو آش گندم و ماش آش گندم یزدی نی نی سایت طرز تهیه آش گندم نذری آش گندم با گوشت

فوت و فن آش گندم و راز خوشمزگی آش گندم خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش گندم یزدی یکی از دستورهای سنتی و بسیار لذیذ استان یزد است که به خاطر طعم فوق‌العاده‌اش شناخته می‌شود و از لحاظ ذائقی به آش عباسعلی کرمانشاهی نزدیکی دارد. این آش معمولاً در ماه‌های محرم و صفر تهیه می‌شود و از گوشت و دبنه بهره می‌برد که به ترکیب این دو ماده اصلی می‌توان اعتبار طعم بی‌نظیر آن را نسبت داد. در فصل سرما و روزهای سرد زمستان، می‌توانید این آش مقوی را به‌صورت خانگی تهیه کنید. استان یزد به‌خاطر دارا بودن یک فرهنگ غنی و غذاهای سنتی خوشمزه شناخته می‌شود، که برخی از این غذاها امروزه ممکن است به کمتر از گذشته شنیده شوند. آش گندم یزدی که همچنین با نام‌های آش امام حسین یا امام حسینی نیز شناخته می‌شود، از جمله غذاهای بی‌نظیر این منطقه به‌شمار می‌رود.

مواد لازم برای تهیه آش گندم

پیاز ۱ عدد

گوشت ۳۰۰ گرم

دنبه ۵۰ گرم

بلغور گندم ۲ پیمانه

نخود ۲ پیمانه

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

عدس ۱ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

روش تهیه آش گندم

برای تهیه آش گندم یزدی، ابتدا نخود و لوبیای چیتی را از شب قبل خوب خیس کنید و چندین بار آب حبوبات را تعویض کنید تا علاوه بر گرفتن نفخ، به راحتی بپزند. همچنین، بلغور گندم را از چند ساعت پیش خیس کنید و عدس را نیز حدود یک ساعت پیش از پخت، در آب خیسانید. سپس نخود و لوبیای چیتی را به صورت جداگانه در کمی آب بپزید تا پخته شوند.

پیاز را پوست بزنید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس آن را در قابلمه با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشت را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس دنبه را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در انتها، زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کنید.

حالا روی مواد آب جوش بریزید و مجاز به پخت گوشت شوید. می‌توانید برای سهولت در کار از زودپز استفاده کنید. گوشت را پس از پخت ریش ریش کنید و دنبه را نیز کوبیده و کنار قرار دهید. سپس گندم و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا عدس و گندم نیز پخته شوند.

وقتی عدس پخته شد، نوبت اضافه کردن نخود و لوبیاست. اجازه دهید همه مواد به خوبی پخته شوند و آش جاافتاده باشد. سپس نمک را اضافه کنید و گوشت ریش شده و دنبه کوبیده شده را نیز به مواد اضافه کنید و مدتی زمان دهید تا آش جاافتاده شود. در انتها، نمک را تنظیم کنید و آش را در کاسه‌های گلی خود سرو کنید. همراه با پیاز داغ و کشک، لذت ببرید.

فوت و فن آش گندم

آش را بدون گوشت تهیه کردن ممکن است.

در صورت عدم استفاده از دنبه در آش، آن را حذف کنید.

در مرحله آخر، می‌توانید پودر دارچین و پیاز داغ را روی آش بپاشید و سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.