; فوت و فن پیراشکی مرغ و راز خوشمزگی پیراشکی مرغ خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت برساق فوت و فن پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برساق یکی از نان‌ها و …

فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن تاوا کبابی فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تاوا کبابی یک غذای …

فوت و فن شیرینی لطیفه و راز خوشمزگی شیرینی لطیفه خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیرینی لطیفه و راز خوشمزگی شیرینی لطیفه خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیرینی لطیفه فوت و فن شیرینی لطیفه و راز خوشمزگی شیرینی لطیفه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی لطیفه، که به …

فوت و فن پیراشکی مرغ

غذای سریع با گوشت غذای آبکی خارجی غذای مجلسی فوری طرز تهیه غذای کارمندی پاستا رو با چی بخوریم غذاهای فانتزی با فر طرز تهیه غذا با پاستا غذای آبکی با برنج

فوت و فن پیراشکی مرغ و راز خوشمزگی پیراشکی مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

پیراشکی مرغ و سبزیجات، با طعم دلپذیر خود، در سراسر دنیا به عنوان یک غذای محبوب شناخته می‌شود.

این غذای خوش طعم، گزینه فوق‌العاده‌ای برای کودکان محسوب می‌شود و با پخت آن می‌توانید کودکان را به مصرف سبزیجات تشویق نمایید.

آماده‌سازی پیراشکی مرغ نیاز به زمان زیادی ندارد و هرچند ممکن است در نگاه اول پیچیده به نظر برسد، اما با برنامه‌ریزی مناسب، به راحتی قابل تهیه در منزل است.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ

پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد

روغن مایع به میزان لازم

سینه مرغ خرد شده ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری

مخلوط سبزیجات ۲۰۰ گرم

قارچ نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آویشن پودر شده ۱ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی فیله و پوره شده ۳ تا ۴ عدد

استاک مرغ ۱۰۰ میلی لیتر

جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری

گشنیز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری

خمیر پیراشکی ۱ بسته

سس کچاپ به میزان لازم

روش تهیه پیراشکی مرغ

ابتدا یک تابه را گرم کرده، مقداری روغن در آن ریخته و منتظر می‌مانید تا روغن گرم شود. پیازهای خرد شده را در تابه اضافه کرده و تفت می‌دهید تا زمانی که نرم و کمی شفاف شوند.

سینه مرغ خرد شده را به پیازها اضافه کرده و تا زمانی که مرغ کمی سرخ شود، تفت دهید. سپس، رب گوجه فرنگی را به ترکیب افزوده و هم بزنید تا مخلوط رنگی زیبا پیدا کند. بعد از آن، سبزیجات خرد شده، قارچ، فلفل دلمه‌ای، نمک و فلفل را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

آویشن، پوره گوجه فرنگی و استاک مرغ را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

اجازه دهید مخلوط روی حرارت کم بماند تا آب آن کم شود. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و جعفری و گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کنید.

یک قاشق سوپخوری از مواد را روی خمیر پیراشکی بگذارید، خمیر را تا کرده و لبه‌ها را به هم بچسبانید. همین کار را برای باقی پیراشکی‌ها تکرار کنید. سپس، پیراشکی‌ها را در روغن داغ تابه سرخ کنید.

پیراشکی‌های سرخ شده را با کفگیر سوراخ‌دار از روغن بیرون آورده و روی کاغذ روغن‌گیر قرار دهید.

پیراشکی‌های آماده شده را با سس کچاپ سرو کنید و از خوردن آن‌ها لذت ببرید.

روش تهیه پیراشکی مرغ در فر

ابتدا، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده تا گرم شود. پس از آن، پیراشکی‌ها را درون سینی فر قرار داده و با زرده تخم مرغ و کمی کنجد رومال می‌کنیم. سپس، سینی را داخل فر گذاشته و پیراشکی‌ها را برای مدت ۳۰ دقیقه پخته تا زمانی که آماده شوند.

روش تهیه پیراشکی مرغ با خمیر یوفکا

برای پخت پیراشکی مرغ با استفاده از خمیر یوفکا، ابتدا دو لایه خمیر یوفکا را با کمی اسپری آب نرم کنید. سپس، مخلوط گوشت مرغ را بین دو لایه خمیر یوفکا قرار داده و به شکل دلخواه بپیچید. این پیراشکی‌ها را می‌توانید هم در فر و هم در روغن پخت کنید.

فوت و فن پیراشکی مرغ

هنگام سرخ کردن پیراشکی‌ها، استفاده از روغن کنجد یا روغن مخصوص سرخ کردن توصیه می‌شود تا علاوه بر خوشمزه‌تر شدن پیراشکی‌ها، از آسیب‌های ناشی از حرارت بالای روغن نیز جلوگیری شود، چرا که روغن داغ ممکن است دودهای سرطان‌زا تولید کند.

یک قاشق چایخوری جوش شیرین معادل دو قاشق چایخوری بکینگ پودر است. برای بهترین نتیجه، استفاده از هر دو در ترکیب خمیر پیراشکی پیشنهاد می‌شود.

برای تهیه پیراشکی مرغ می‌توانید از خمیرهای آماده استفاده کنید، اما خمیر خانگی بافتی نرم‌تر و لطیف‌تر دارد که پیراشکی‌ها را پس از سرخ شدن، نرم‌تر نگه می‌دارد.

پس از قرار دادن مواد درون خمیر، با استفاده از چنگال لبه‌های خمیر را به خوبی به هم بچسبانید یا لبه‌ها را بپیچید تا محتویات در روغن بیرون نریزد.

پیراشکی‌ها را همراه با سس سرو کنید تا لذت خوردن آن‌ها دوچندان شود.

برای زیبایی بیشتر پیراشکی‌ها، قبل از سرخ کردن، روی آن‌ها کنجد و خرفه بپاشید و سپس آن‌ها را سرخ کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.