فوت و فن کالباس خانگی و راز خوشمزگی کالباس خانگی خوشمزه و خانگی
فوت و فن دسر پان اسپانیا و راز خوشمزگی دسر پان اسپانیا خوشمزه و خانگی
فوت و فن دسر پان اسپانیا فوت و فن دسر پان اسپانیا و راز خوشمزگی دسر پان اسپانیا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پان …
فوت و فن سالاد جو پرک و راز خوشمزگی سالاد جو پرک خوشمزه و خانگی
فوت و فن سالاد جو پرک فوت و فن سالاد جو پرک و راز خوشمزگی سالاد جو پرک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد …
فوت و فن معجون و راز خوشمزگی معجون خوشمزه و خانگی
فوت و فن معجون فوت و فن معجون و راز خوشمزگی معجون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. معجونها نوشیدنیهای پرمایه و متنوعی هستند که …
فوت و فن کالباس خانگی
فوت و فن کالباس خانگی و راز خوشمزگی کالباس خانگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
بسیاری از مردم علاقهمند به مزهی سوسیس و کالباس هستند، ولی به خاطر نگرانیهای بهداشتی مرتبط با این محصولات فرآوری شده، از خوردن آنها اجتناب میکنند. با این حال، با پخت سوسیس و کالباس در خانه، میتوانیم از طعم دلپذیر آنها لذت ببریم بدون اینکه نگران عوارض جانبی باشیم.
مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی
سینهی مرغ یا بوقلمون ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آب و یخ ۱۰۰ گرم
پودر آب پنیر ۱۵ گرم
شیر خشک ۱۵ گرم
شکر ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید ۷۵ گرم
سیر ۳ حبه
ادویه جات لازم برای تهیه کالباس خانگی
میخک ۱ عدد
فلفل سفید ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱/۵ قاشق چایخوری
هل سائیده شده ۱/۲ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پودر ریشهی جوز ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۳ قاشق چای خوری
روش تهیه کالباس خانگی
هنگام ساخت کالباس خانگی، میتوانید از گزینههای مختلف گوشتی مانند گوشت گاو بدون چربی، گوشت سینه مرغ، یا گوشت بوقلمون استفاده کنید. اضافه کردن فلفل دلمهای رنگارنگ، هویج تازه، و قارچ به عنوان عناصر تزئینی و متنوعکننده نیز گزینهای است. برای آمادهسازی این خمیر، مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا گوشت را برای کمی منجمد شدن در فریزر قرار دهید.
گوشت منجمد را به همراه ۳ حبه سیر دو بار چرخ کنید. (در صورت استفاده از مرغ، ابتدا پوست، چربی و استخوانها را جدا کرده و سپس چرخ کنید.)
گوشت چرخکرده، روغن مایع، تخممرغ و ادویهجات را در غذاساز ریخته و برای ۵ دقیقه مخلوط کنید.
آب و یخ را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
در پایان، نمک و شکر اضافه کرده و تا رسیدن خمیر به رنگ صورتی مخلوط کنید. (میتوانید در این مرحله هویج، فلفل دلمهای رنگی، قارچ و پسته را اضافه کنید.)
خمیر را از طریق چرخ گوشت به داخل محفظه نگهداری کالباس (روده) انتقال دهید و محکم ببندید. (میتوانید به جای چرخ گوشت و روده از سلفون استفاده کنید. خمیر را روی سلفون پهن کرده و رول کنید.)
سلفون را دور خمیر پیچیده و از هر دو طرف محکم ببندید.
کالباس را بخارپز کنید. آب جوش باید ۲ سانتیمتر کمتر از سطح کالباس باشد.
کالباس را برای حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت بخارپز کنید.
رول کالباس را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود، سپس برش بزنید. (میتوانید برای مدت طولانیتری در فریزر نگهداری کنید.)
توجه: برش دادن کالباس قبل از سرد شدن کامل میتواند بافت آن را از هم بپاشاند.
فوت و فن کالباس خانگی
مقدار سیر مورد استفاده در دستور پخت به سلایق مختلف افراد بستگی دارد.
اگر فلفل سفید موجود نباشد، میتوانید به جای آن از فلفل سیاه استفاده کنید.
در هنگام استفاده از گوشت قرمز برای ساخت کالباس، افزایش زمان بخارپزی توصیه میشود.
اگر قصد دارید پسته را در کالباس بگنجانید، مهم است که پستهها را از شب قبل در آب خیس کنید.