; فوت و فن کالباس خانگی و راز خوشمزگی کالباس خانگی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن میلک شیک آلبالو و راز خوشمزگی میلک شیک آلبالو خوشمزه و خانگی

فوت و فن میلک شیک آلبالو و راز خوشمزگی میلک شیک آلبالو خوشمزه و خانگی

فوت و فن میلک شیک آلبالو فوت و فن میلک شیک آلبالو و راز خوشمزگی میلک شیک آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. میلک …

فوت و فن تاس کباب مرغ و راز خوشمزگی تاس کباب مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن تاس کباب مرغ و راز خوشمزگی تاس کباب مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن تاس کباب مرغ فوت و فن تاس کباب مرغ و راز خوشمزگی تاس کباب مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن خورش به آلو و راز خوشمزگی خورش به آلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش به آلو و راز خوشمزگی خورش به آلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش به آلو فوت و فن خورش به آلو و راز خوشمزگی خورش به آلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت …

فوت و فن کالباس خانگی

کالباس خانگی در بطری نوشابه علت خشک شدن کالباس خانگی طرز تهیه کالباس ساده ادویه کالباس خانگی طرز تهیه کالباس خانگی معصومه رسولی فیلم طرز تهیه کالباس خانگی ساده با مرغ کالباس خانگی نواب ابراهیمی طرز تهیه کالباس خانگی لیوانی

فوت و فن کالباس خانگی و راز خوشمزگی کالباس خانگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

بسیاری از مردم علاقه‌مند به مزه‌ی سوسیس و کالباس هستند، ولی به خاطر نگرانی‌های بهداشتی مرتبط با این محصولات فرآوری شده، از خوردن آنها اجتناب می‌کنند. با این حال، با پخت سوسیس و کالباس در خانه، می‌توانیم از طعم دلپذیر آنها لذت ببریم بدون اینکه نگران عوارض جانبی باشیم.

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی

سینه‌ی مرغ یا بوقلمون ۵۰۰ گرم

روغن مایع ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

آب و یخ ۱۰۰ گرم

پودر آب پنیر ۱۵ گرم

شیر خشک ۱۵ گرم

شکر ۱ قاشق چای‌خوری

آرد سفید ۷۵ گرم

سیر ۳ حبه

ادویه جات لازم برای تهیه کالباس خانگی

میخک ۱ عدد

فلفل سفید ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری

زنجبیل ۱/۵ قاشق چای‌خوری

هل سائیده شده ۱/۲ قاشق چای خوری

آویشن ۱ قاشق چای خوری

پودر ریشه‌ی جوز ۱/۴ قاشق چای‌خوری

نمک ۳ قاشق چای خوری

روش تهیه کالباس خانگی

هنگام ساخت کالباس خانگی، می‌توانید از گزینه‌های مختلف گوشتی مانند گوشت گاو بدون چربی، گوشت سینه مرغ، یا گوشت بوقلمون استفاده کنید. اضافه کردن فلفل دلمه‌ای رنگارنگ، هویج تازه، و قارچ به عنوان عناصر تزئینی و متنوع‌کننده نیز گزینه‌ای است. برای آماده‌سازی این خمیر، مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا گوشت را برای کمی منجمد شدن در فریزر قرار دهید.

گوشت منجمد را به همراه ۳ حبه سیر دو بار چرخ کنید. (در صورت استفاده از مرغ، ابتدا پوست، چربی و استخوان‌ها را جدا کرده و سپس چرخ کنید.)

گوشت چرخ‌کرده، روغن مایع، تخم‌مرغ و ادویه‌جات را در غذاساز ریخته و برای ۵ دقیقه مخلوط کنید.

آب و یخ را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط کنید.

آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در پایان، نمک و شکر اضافه کرده و تا رسیدن خمیر به رنگ صورتی مخلوط کنید. (می‌توانید در این مرحله هویج، فلفل دلمه‌ای رنگی، قارچ و پسته را اضافه کنید.)
خمیر را از طریق چرخ گوشت به داخل محفظه نگهداری کالباس (روده) انتقال دهید و محکم ببندید. (می‌توانید به جای چرخ گوشت و روده از سلفون استفاده کنید. خمیر را روی سلفون پهن کرده و رول کنید.)

سلفون را دور خمیر پیچیده و از هر دو طرف محکم ببندید.

کالباس را بخارپز کنید. آب جوش باید ۲ سانتی‌متر کمتر از سطح کالباس باشد.

کالباس را برای حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت بخارپز کنید.

رول کالباس را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود، سپس برش بزنید. (می‌توانید برای مدت طولانی‌تری در فریزر نگهداری کنید.)
توجه: برش دادن کالباس قبل از سرد شدن کامل می‌تواند بافت آن را از هم بپاشاند.

فوت و فن کالباس خانگی

مقدار سیر مورد استفاده در دستور پخت به سلایق مختلف افراد بستگی دارد.

اگر فلفل سفید موجود نباشد، می‌توانید به جای آن از فلفل سیاه استفاده کنید.

در هنگام استفاده از گوشت قرمز برای ساخت کالباس، افزایش زمان بخارپزی توصیه می‌شود.

اگر قصد دارید پسته را در کالباس بگنجانید، مهم است که پسته‌ها را از شب قبل در آب خیس کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.