فوت و فن نان اک مگ و راز خوشمزگی نان اک مگ خوشمزه و خانگی
فوت و فن سالاد ذرت و راز خوشمزگی سالاد ذرت خوشمزه و خانگی
فوت و فن سالاد ذرت فوت و فن سالاد ذرت و راز خوشمزگی سالاد ذرت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد ذرت، نوعی سالاد …
فوت و فن برنج مجلسی و راز خوشمزگی برنج مجلسی زعفر انی
فوت و فن برنج مجلسی فوت و فن برنج مجلسی و راز خوشمزگی برنج مجلسی زعفر انی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای پخت برنج مجلسی، میتوانید …
فوت و فن سالاد اندونزی و راز خوشمزگی سالاد اندونزی خوشمزه و خانگی
فوت و فن سالاد اندونزی فوت و فن سالاد اندونزی و راز خوشمزگی سالاد اندونزی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد اندونزی به عنوان …
فوت و فن نان اک مگ
فوت و فن نان اک مگ و راز خوشمزگی نان اک مگ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نون اِک مِک، نانی معروف در ترکیه است که با استفاده از چهار ماده اصلی شامل آب، آرد، مخمر و نمک پخته میشود. دستور پخت این نان متفاوت است، ولی معمولاً با پوستهای ترد و بافتی نرم تهیه میشود. این نان را میتوان به اندازههای بزرگ تهیه و برش داد یا در اندازههای کوچکتر پخت. یکی از ویژگیهای بارز نان اِک مِک این است که در تهیه آن از مخمر فوری به جای خمیرترش استفاده میشود. پس این نان را به عنوان یک پیشنهاد عالی برای دوستان خود در نظر بگیرید و آن را به کسانی که به پخت نان علاقمند هستند، معرفی کنید.
مواد لازم برای تهیه نان اک مگ
پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی
آرد نان فانتزی ۳ تا ۴ پیمانه
مخمر فوری ½ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آب ۱ و ½ پیمانه
طرز تهیه نان اک مگ
ابتدا، مخمر و شکر را به همراه نیمی از یک لیوان آب در یک ظرف مخلوط میکنیم و برای ۵ دقیقه میگذاریم تا مخمر فعال شود و حجم آن افزایش یابد. سپس، آب و مخمر فعال شده را در یک کاسه بزرگ ریخته و آماده میکنیم.
در این مرحله، ۳ پیمانه آرد و نمک به مخلوط اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا خمیر شکل بگیرد. سپس، با افزودن آرد بیشتر، خمیر را ورز داده تا نرم و یکدست شود، ولی هنوز کمی چسبناک باشد.
بسته به نوع آرد و میزان جذب آب آن، ممکن است به کمتر از ۴ پیمانه آرد نیاز باشد. مهم است که خمیر خیلی سفت نشود تا نان به خوبی پف کند.
خمیر را به شکل چونه درست کرده، در یک ظرف چرب شده قرار داده و با سلفون و دستمال ضخیم میپوشانیم. ظرف را در محل گرمی برای یک ساعت قرار میدهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود.
پس از استراحت خمیر، آن را ورز داده، به ۳ بخش تقسیم کرده و به شکل بیضی درآوریم. سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیرها را روی آن میچینیم.
روی خمیرها را با پارچه تمیز میپوشانیم و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم. پس از اینکه خمیرها حجیم شدند، کمی آرد روی آنها میپاشیم و با کارد طرحهایی روی خمیر میکشیم.
فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و یک کاسه آب جوش در فر قرار میدهیم. نانها را در فر میپزیم، به مدت تقریبی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه. پس از پخت، نانها را روی توری فلزی قرار میدهیم تا خنک شوند.
فوت و فن اک مک
هنگام پخت نان، استفاده از آرد سفید به افزایش نرمی نان کمک میکند. با این وجود، اضافه کردن آرد گندم کامل به آرد سفید نه تنها مواد مغذی نان را افزایش میدهد بلکه روی پف، بافت و سایر ویژگیهای نان نیز تأثیر میگذارد.
در خصوص دمای فر، لازم است که دما را متناسب با نوع فر خود تنظیم کنید. من توصیههای خود را برای فر برقی بدون فن ارائه کردم، اما این دما ممکن است برای فر شما متفاوت باشد. برای دستیابی به بافت ترد و پف مناسب در نان، وجود بخار کافی در فر اهمیت بسیاری دارد.