فوت و فن سوفله اسفناج و راز خوشمزگی سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی
فوت و فن پودر پیاز و راز خوشمزگی پودر پیاز خوشمزه و خانگی
فوت و فن پودر پیاز فوت و فن پودر پیاز و راز خوشمزگی پودر پیاز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پودر پیاز، که به …
فوت و فن خورش بامیه و چاشنی و برای غلیظ شدن خورشت بامیه
فوت و فن خورش بامیه فوت و فن خورش بامیه و چاشنی و برای غلیظ شدن و نکات خورشت بامیه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بامیه …
فوت و فن میگو و راز خوشمزگی میگو و نکات پخت میگو مجلسی جنوبی
فوت و فن میگو فوت و فن میگو و راز خوشمزگی میگو و نکات پخت میگو مجلسی جنوبی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. میگو، دارای میزان زیادی …
فوت و فن سوفله اسفناج
فوت و فن سوفله اسفناج و راز خوشمزگی سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سوفله اسفناج به عنوان یکی از انواع سوفلههای محبوب و خوش طعم در سراسر دنیا شناخته شده است. این غذای خوشطعم میتواند به عنوان یک پیشغذای لذتبخش یا به عنوان یک وعده غذایی سبک برای ناهار یا شام سرو شود.
مواد لازم برای تهیه سوفله اسفناج
آرد ¼ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر پامزان ۱ لیوان
شیر سرد ۱ لیوان
اسفناج تازه ۳۰۰ گرم
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری
طرز تهیه سوفله اسفناج
برای پخت سوفله اسفناج، اولین گام شستن دقیق اسفناجهاست. پس از آبکش کردن، اجازه دهید آب اضافی آنها کاملاً خارج شود. اسفناجها را سپس با دستگاه خردکن یا با دست روی تخته آشپزخانه خرد کنید.
در قابلمه کوچکی روی حرارت کم، کره را ذوب نمایید. سپس، آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. پس از آن، به آرامی شیر را اضافه کنید و همزن را ادامه دهید تا سس سفت شود. از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه کنید تا در سس ذوب شود.
زردههای تخممرغ را از سفیدههای آن جدا کرده و سفیدهها را کنار بگذارید. زردهها را در کاسه بزرگی ریخته، اسفناج خرد شده و جوز هندی را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرند.
سفیدهها را به آرامی به مخلوط اسفناج اضافه کرده و با حرکت دورانی مخلوط کنید، سپس سس را نیز اضافه نمایید. توجه داشته باشید که هر چه هوا بیشتر درون مخلوط باشد، سوفله تردتر خواهد بود.
فر را گرم کنید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد. یک ظرف پیرکس را با کره چرب کنید و مخلوط سوفله را به آرامی در آن بریزید.
ظرف را در فر قرار دهید و برای ۳۵ دقیقه بپزید. از باز کردن در فر در طول ۳۰ دقیقه اول خودداری کنید. اگر روی سوفله کافی طلایی نشده، شعله بالای فر را روشن کنید.
پس از پخت، سوفله را داغ سرو کنید زیرا طعم آن پس از خنک شدن تغییر میکند.
فوت و فن سوفله اسفناج
سوفله هم به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم به عنوان دسر قابل سرو است. در مورد تنظیم دمای فر، به تجربه شخصی خود تکیه کنید، ولی به طور کلی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای پخت سوفله توصیه میشود.
اگر دوست دارید، افزودن مقدار کمی جوش شیرین به سوفله میتواند به پف کردن بهتر آن کمک کند. برای سهولت در فرآیند مخلوط کردن سفیدهها، میتوانید مخلوط را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و به آرامی آنها را به سفیدهها اضافه نمایید.