; فوت و فن سوفله اسفناج و راز خوشمزگی سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کبه عربی و راز خوشمزگی کبه عربی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کبه عربی و راز خوشمزگی کبه عربی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کبه عربی فوت و فن کبه عربی و راز خوشمزگی کبه عربی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کبه …

فوت و فن لوکوم انار و راز خوشمزگی لوکوم انار خوشمزه و خانگی

فوت و فن لوکوم انار و راز خوشمزگی لوکوم انار خوشمزه و خانگی

فوت و فن لوکوم انار فوت و فن لوکوم انار و راز خوشمزگی لوکوم انار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با لوکوم …

فوت و فن ادویه ماهی و راز خوشمزگی ادویه ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن ادویه ماهی و راز خوشمزگی ادویه ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن ادویه ماهی فوت و فن ادویه ماهی و راز خوشمزگی ادویه ماهی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ادویه ماهی ترکیبی …

فوت و فن سوفله اسفناج

سوفله اسفناج رژیمی سوفله اسفناج و سیب زمینی سوفله اسفناج و قارچ سوفله اسفناج و مرغ گراتن اسفناج بفرمایید شام طرز تهیه سوفله اسفناج بدون فر طرز تهیه چاناک اسفناج موساکا اسفناج

فوت و فن سوفله اسفناج و راز خوشمزگی سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سوفله اسفناج به عنوان یکی از انواع سوفله‌های محبوب و خوش طعم در سراسر دنیا شناخته شده است. این غذای خوش‌طعم می‌تواند به عنوان یک پیش‌غذای لذت‌بخش یا به عنوان یک وعده غذایی سبک برای ناهار یا شام سرو شود.

مواد لازم برای تهیه سوفله اسفناج

آرد ¼ لیوان

کره ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

پنیر پامزان ۱ لیوان

شیر سرد ۱ لیوان

اسفناج تازه ۳۰۰ گرم

جوز هندی ¼ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری

طرز تهیه سوفله اسفناج

برای پخت سوفله اسفناج، اولین گام شستن دقیق اسفناج‌هاست. پس از آبکش کردن، اجازه دهید آب اضافی آن‌ها کاملاً خارج شود. اسفناج‌ها را سپس با دستگاه خردکن یا با دست روی تخته آشپزخانه خرد کنید.

در قابلمه کوچکی روی حرارت کم، کره را ذوب نمایید. سپس، آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. پس از آن، به آرامی شیر را اضافه کنید و همزن را ادامه دهید تا سس سفت شود. از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه کنید تا در سس ذوب شود.

زرده‌های تخم‌مرغ را از سفیده‌های آن جدا کرده و سفیده‌ها را کنار بگذارید. زرده‌ها را در کاسه بزرگی ریخته، اسفناج خرد شده و جوز هندی را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرند.

سفیده‌ها را به آرامی به مخلوط اسفناج اضافه کرده و با حرکت دورانی مخلوط کنید، سپس سس را نیز اضافه نمایید. توجه داشته باشید که هر چه هوا بیشتر درون مخلوط باشد، سوفله تردتر خواهد بود.

فر را گرم کنید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد. یک ظرف پیرکس را با کره چرب کنید و مخلوط سوفله را به آرامی در آن بریزید.

ظرف را در فر قرار دهید و برای ۳۵ دقیقه بپزید. از باز کردن در فر در طول ۳۰ دقیقه اول خودداری کنید. اگر روی سوفله کافی طلایی نشده، شعله بالای فر را روشن کنید.

پس از پخت، سوفله را داغ سرو کنید زیرا طعم آن پس از خنک شدن تغییر می‌کند.

فوت و فن سوفله اسفناج

سوفله هم به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم به عنوان دسر قابل سرو است. در مورد تنظیم دمای فر، به تجربه شخصی خود تکیه کنید، ولی به طور کلی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای پخت سوفله توصیه می‌شود.

اگر دوست دارید، افزودن مقدار کمی جوش شیرین به سوفله می‌تواند به پف کردن بهتر آن کمک کند. برای سهولت در فرآیند مخلوط کردن سفیده‌ها، می‌توانید مخلوط را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و به آرامی آن‌ها را به سفیده‌ها اضافه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.