; فوت و فن شکلات صبحانه و راز خوشمزگی شکلات صبحانه خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن نان قهوه و راز خوشمزگی نان قهوه خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان قهوه و راز خوشمزگی نان قهوه خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان قهوه فوت و فن نان قهوه و راز خوشمزگی نان قهوه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان قهوه یک …

فوت و فن آش قیسی و راز خوشمزگی آش قیسی خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش قیسی و راز خوشمزگی آش قیسی خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش قیسی فوت و فن آش قیسی و راز خوشمزگی آش قیسی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن خورش قیمه و رازهای جا انداختن خورشت قیمه نذری

فوت و فن خورش قیمه و رازهای جا انداختن خورشت قیمه نذری

فوت و فن خورش قیمه فوت و فن خورش قیمه و رازهای جا انداختن خورشت قیمه نذری و نکات پخت خورش قیمه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن شکلات صبحانه

تهیه شکلات صبحانه فرمند طرز تهیه شکلات صبحانه کارخانه ای طرز تهیه شکلات صبحانه فوری طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی خوشمزه ترین شکلات صبحانه طرز تهیه شکلات صبحانه دو رنگ طرز تهیه شکلات صبحانه آشپزخانه کوچک من شکلات صبحانه خوشمزه و

فوت و فن شکلات صبحانه و راز خوشمزگی شکلات صبحانه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شکلات صبحانه به عنوان یکی از پرطرفدارترین اقلام غذایی شناخته می‌شود که از کودکان گرفته تا بزرگسالان به آن علاقه دارند و با تنوع زیادی از غلظت‌ها در بازار موجود است.

این محصول در میان کودکان بسیار محبوب است و با بسته‌بندی‌های متفاوت و غلظت‌های مختلف در دسترس قرار دارد.

شکلات معمولاً حاوی ۱۸ تا ۲۲ درصد کره کاکائو است. در مقابل، کرم کاکائو از کره کاکائو استفاده نمی‌کند. در تولید کرم کاکائو بیشتر از روغن‌های نباتی هیدروژنه استفاده می‌شود که درصدی از روغن مایع یا روغن‌های خاص برای شکلات‌های قابل مالیدن را دربرمی‌گیرد، که تولیدکنندگان آن‌ها را به طور اختصاصی برای شرکت‌های تولید کننده شکلات تهیه می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه

پودر کاکائو یک لیوان

شکر یک لیوان

شیر کم چرب یک لیتر

کره پاستوریزه ۵۰ گرم

طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه

در یک ظرف بزرگ، پودر کاکائو و شکر را به خوبی ترکیب کنید تا یکنواخت شوند، زیرا عدم ترکیب کامل می‌تواند در طول پخت باعث ایجاد دانه‌های ریز شود.

پس از آن، شیر را به ترکیب اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. آنگاه، مخلوط را روی حرارت متوسط گرم کنید و به طور مداوم هم بزنید تا زمانی که نزدیک به جوشیدن شود.

سپس حرارت را کاهش دهید و مخلوط را به اندازه کافی هم بزنید تا شکلات به غلظت مطلوب برسد، که ممکن است ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان ببرد.

کره را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً ذوب شود. پس از آن، شکلات را دوباره هم بزنید تا به غلظت مناسب بازگردد. در پایان، حرارت را خاموش کرده و به شکلات اجازه دهید تا خنک شود.

فوت و فن شکلات صبحانه

افزایش میزان پودر کاکائو در شکلات شما می‌تواند باعث شود که رنگ آن تیره‌تر و طعمی تلخ‌تر داشته باشد. اگر ترجیح شما شکلات شیرین‌تری است، باید مقدار پودر کاکائو را کم کنید.

در زمان پخت شکلات، مهم است که مراقب باشید شکلات در ته قابلمه نسوزد و همواره آن را هم بزنید. در صورت سوختن، باید ظرف را تعویض کنید.

وقتی شکلات شروع به غلیظ شدن می‌کند، بهتر است حرارت را کاهش دهید تا از ایجاد شکرک در شکلات پیشگیری شود.

شکلات صبحانه تهیه شده را می‌توان تا یک ماه در یخچال نگهداری کرد. پیشنهاد می‌شود پیش از مصرف، آن را مدتی خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

مطمئن شوید که شکلات صبحانه در ظرفی با درب محکم نگهداری شود.

شکلات صبحانه را می‌توان به همراه پنکیک‌های مختلف مانند پنکیک سوئدی صبحانه مصرف کرد یا در تهیه کیک‌های لایه‌ای نظیر کیک شکلاتی با اسمارتیز به کار برد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.